- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz
harley #10985 üzenetére
Szia
Nem lehet hogy valami szart vettél? (úgytudom te voltál aki itt mutogatta a hirdetéseket) Mert nekem is az van pár hónapja, és vistával megy, és tökéletesen megy, semmi bajom vnem volt vele, performance modban, farcry2 felhúzott grafikával, és simán lehet kézben tartani, szerintem 60 foknál jobban nemnagoyn melegszik fel.
-
-
válasz
harley #10799 üzenetére
hivatalosan nincs xp támogatás az asus által a g1s notinál, csak vista 32 bit és vista 64 alá lehet illesztőket és alkalmazásokat letölteni!
a porcikat itt tudod összehasonlítani; Mobile-Processors-Benchmarklist
SymbianOS; az asus notiknál nem kimondottan csak drága írók vannak; megeszik az olcsóbb lg, matshita...stb írókat is, sőt sokat eleve ilyenekkel is árulnak!
-
iknight
senior tag
-
válasz
harley #10743 üzenetére
otthon is kivitelezhető, ha bevállalós vagy.
igen, sajnos néhány notinak - az msi ebben az élen jár! - olyan a kialakítása, hogy vagy az egész hátlapot el kell távolítani akár egy memória cseréjéhez is, vagy ha van is külön rekesz, azt is garis matrica védi!
tapasztalatom szerint ezzel kapcsolatban az asus notik a legjobban kialakítottak, alapvető cserés dolgok külön hozzáférhetőek (például; ram, hdd, wifi modul) a garis matrica megsértése/eltávolítása nélkül is, valamint kitisztítani is könnyebb így a notit. -
válasz
harley #10741 üzenetére
leírtam már korábban is, hogy a vga hűtését lefogató csavarok közül van egy olyan, ami garis matricával védett, tehát ha otthon csinálod, akkor annyi a garanciának!
a táp az bírná, azzal nem lenne gond.
a hővezető paszta sem annyira speciális, hogy nem tudnád minőségi pasztával kiváltani. -
válasz
harley #10739 üzenetére
ha lehet hinni az üzlet kiírásának, akkor árulnak ex600 szériás notit 8600m szériás videókarival, tehát elvileg működhet a dolog; link
a 8400m elég melegedős vga, tehát lehet, hogy a hűtése elég a 8600m szériás videókarikra, de nem biztos! mondom, hívd fel szervizeseket, majd kiderül! a garis matricát úgy is bontani kell, ha videókrit cserélsz, attól függetlenül, hogy új hűtés megy bele, vagy a régi megy vissza. -
válasz
harley #10737 üzenetére
arra, hogy amennyiben a gyakorlatban kivitelezhető a dolog, úgy;
- drága - nehezen beszerezhető - lesz a 8600m gt vga
- bonyolult lesz a hivatalos - garanciális - beszereltetése (ha kivitelezhető egyáltalán, a noti eredeti garanciájának a megmaradása mellett...)
- az akkmulátor üzemidejének a jelentős csökkenése (ezt már említettem korábban is) -
válasz
harley #10722 üzenetére
11 watt vs 20 watt a két videókártya közötti különbség, ami a termelődő hő, és a fogyasztás szempontjából sem elhanyagolandó! amúgy sem valami fényes az ex600 széria üzemideje akkumulátorról, gondol csak bele, hogy mennyi lenne a 8600m gt karival!
mellesleg mennyi idős a notid? volt már szervízben zörgő venti miatt? csak mert ennek a szériának ismert betegsége a már akár néhány hónap után zörögni kezdő venti! a nagyobb vga mellett dupla rizikós (lenne) a dolog! árban mennyivel jönnél ki? a szervíz vállalja a vga cseréjét? csak mert van garis matrica olyan csavaron is, aminek a kiszerelése elengedhetetlen a vga cseréjéhez! én nem vágnék bele, mert szerintem nem ér annyit az egész... -
iknight
senior tag
válasz
harley #10730 üzenetére
Igazából ezt már nem tudom, hogy lehet e kapni hozzá, illetve hol emg milyet. Én is gondolkoztam rajta, egy régebbi laptopomnál, de mindenütt csak lebeszéltek róla. Ha aztmondják hozzá értő szakemberek hogy jók, ileltve ezt a modellt a gyártó ezzel a kártyával si szereli, akkor lehet elmegy benne.
-
Thusor
őstag
Én úgy tudom, hogy az MSI, és ACER is küszködik az XP-s driverekkel...de pontosan az MSI topikban nézhetsz utána.
Egyébként nem az a gond, hogy nem lehet rátenni az XP-t hanem, hogy vadászni kell hozzá a neten a drivereket, mert a gyártó nem ad hozzá...sőt nem is támogatja.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest