- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Spidee #26464 üzenetére
A megfelelőbb topik sem pörög túlságosan, de kérdezz rá itt, hátha...
Azért túl sokat ne várj. -
sowi
őstag
válasz
Spidee #11334 üzenetére
CL : CAS Latency (CAS várakozási idö)
(CAS Latency Time, CAS Timing Delay) Ez a szám azt határozza meg, hogy az oszlop kijelölése az adatok a kimeneti regiszterbe történö megérkezése között hány orajel telik el. A memoriagyártok a modul által támogatott leggyorsabb beállítást szokták CL-értékként feltüntetni -
apuc
őstag
válasz
Spidee #11327 üzenetére
Ma bővítettem a dv5-1140-es Pavilionomban,előtte felhívtam amegadott HP telefont,ott mondták hogy sem a ram,sem a vinyó sem az optikai meghajtó csere nem érinti a garit!
Szóval hajrá,mert hamarosan felmennek a ram árak.
Ja,és sokkal gyorsabb lett 4 Giga rammal a gépem/gyári 32bites Win Vista+sok-sok egyszerre futó progi.. -
válasz
Spidee #11206 üzenetére
nézd meg, hogy milyen chipset (és proci) van a notidban - mivel nem írtad le a noti pontos típusát -, és csak aztán kezdj el hibákat keresni, miután meggyőződtél róla, hogy valóban képes rendszered 800 mhz-en futtatni a memóriákat! attól, hogy 800 mhz-es modulok vannak benne, még lehetséges, hogy csak 667 mhz-en képes hajtani a memóriát/memóriákat a noti!
-
bazsade
tag
válasz
Spidee #11206 üzenetére
nekem volt olyan, hogy memória hiba miatt kifagyott a gépem és a bios visszavette az órajelet (auto beállításon). visszaállítottam a legmagasabbra manuálisan, de sajnos továbbra is fagyott, ergo sajnos hibás volt a memóriám. visszavettem az órajelet és úgy nem problémázott annyit (szerk.:nem annyit. semennyit). futtass egy memóriaellenőrzést
-
Spidee
senior tag
válasz
Spidee #10374 üzenetére
Most nézem csak, hogy az elöbb az Everest azt írta ki, hogy NiMH-s akksim van, pedig Li-ION-os.
Most ezt írja ki az EVEREST:
Akkumulátor tulajdonságai:
Eszköz neve Elsődleges
Gyártó Hewlett-Packard
Egyedi azonosító Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 88800 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 58253 mWh
Jelenlegi kapacitás 53990 mWh (93 %)
Feszültség 12583 mV
Elhasználódás mértéke 34 %
Energiaállapot Váltóáram, Feltöltés alattMitől lehet, hogy egyszer így érzi az EVEREST egyszer úgy, hogy milyen akksim van?
-
ABE
őstag
Biztos, hogy az NHC állítgatja a fényerőt, és nem a Windows beépített energiagazdálkodása?
Az NHC Vista támogatása nem tökéletes, egyes funkciók nem, vagy csak hibásan működnek. Emiatt használok most XP-t, bár nemsokára jön az új, Vistát jobban támogató verzió.
Az NHC Pro változata ugyanazokkal a funkciókkal bír, egyetlen különbség köztük, hogy regisztrálva service task-ként (szolgáltatásként) tud indulni.
-
ABE
őstag
Ismerem ezt a programot, és úgy tudom, hogy csak XP-t támogat, és csak bizonyos modelleket. Egyáltalán nem biztos, hogy a te gépedet is támogatja, függetlenül attól, hogy a HP-nál mit mondtak. Én ennél a modellnél nem találtam a letöltések között a programot, tehát esélyes, hogy nem támogatja a géped.
Egyébként szerintem egy béna program, nem sok infót ad... Ha az akkudról akarsz megtudni valamit, akkor inkább javaslom az EVEREST-et, ugyanúgy ki tudja olvasni az adatokat az akkuból, és több infót is ad.
-
-
FerNandor
őstag
Köszi Kali
A pc-n nem oldotta meg semmi.
Elég idegesítő, h itt laptopon is ilyen.Van még egy dolog
felraktam a fraps-ot. gears of war minimum 15 max 63-on volt, átlag 41,4. (amúgy majdnem mindenhol 35 fölött van, egyedül, amikor az autóval kellett menni, akkor volt, h 21 körülire csökkent.) minden medium 800x600 és elvileg a directx10-et bekapcsoltam.
Na most azt nem értem, h miért van az, hogy amikor simán futok akkor miért akad be néha, de az fps nem csökken le, olyan 40-50 körül van ha csak futok. Amikor elvileg pcgurun néztem és játékövetelményeknél az írtja ki, hogy az ajánlott követelményen fut nálam.
lehet, hogy hülyéket kérdezek, ezért sorry, de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.
-
FerNandor
őstag
Ja
végülis az a 8-as nálam S-betű a modelszámban, de gondolom, akkor mindegy.
[L]http://prohardver.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/hsz_8936-8936.html[/L]
erre amúgy van valami ötleted? lehet, hogy a driver megoldja?, de nem értem.. mert a pc-mnél is volt ilyen probléma.. a pcmben ati 9600-as kártya van.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest