- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
válasz
SG3rg0 #11960 üzenetére
Szia!
Töttyed a BIOS elemed kapacítása. Az IBM-ekben az akku alatt egy sárga gombelem kis farkincával. Ne kókányolj bele alaplapi gombelemet, mert ha ráforrasztod a kábeleket egy sima Lithium elemre akkor a melegtől eléggé csökken az élettartama.
10 perc után azért éledt fel, mert egy kicsit magához tért. Ha kell ilyen akkor privátban jelezd kérlek. -
válasz
SG3rg0 #11960 üzenetére
Nálam is volt már ilyen a Dell gépem már csinált ilyet,de a szervízben is tapasztaltam már más notiknál is.Egyszer kétszer csinálta de soha többet nem.
Szerintem ne foglalkozz vele,csak akkor ha a dolog rendszeressé válik.
Valószínü,hogy a Biosz nem tudott valamit inicializálni,és ott elakadt -
Kbali
nagyúr
válasz
SG3rg0 #11115 üzenetére
Ez nem szivatás, hanem egy business gépnél alapfunkció, hogyha otthagyod valahol, akkor nem 20, hanem 5 perc múlva se tudjanak vele mit kezdeni. Céges környezetben az azstali gépeken is default beállítás az ilyen. Egyébként Vezérlőpult->Energigazdálkodás->Speciális fül->"Jelszó kérése, amikor a szg visszatér készenléti állapotból"
Ugyanitt az energiagazdálkodási sémáknál tudod állítani (vagy a Power managerben), hogy mikor menjen készenlétbe.
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
SG3rg0 #10568 üzenetére
A PCMCIA foglalat kis kapcsolója szorult meg (picit jobban benyomtam, mint kellett volna)
Ennek ellenére garanciában javították (nem csak kinyomták vissza, hanem cserélték a teljes foglalatot).
A HP notik is tényleg jók, de az Asus-ról megvan a véleményem. Persze itt most ne a 4-500ezer forintos Asus-ra értsd. Nekem is volt már Asus notim, több ismerősömnek is - mivel ezek ára kedvező a ThinkPad-hoz képest. Viszont sokkal több a meghibásodás is...
-
simos
tag
válasz
SG3rg0 #10453 üzenetére
Szevasz Zerge
Már ez is megtörtént ! Új rendszer 4 fajta driver, codec stb....
Egyszerűen nem jó!
Az a leg gyakoribb, hogy csak indítás után csinálja.
Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de lehet hogy bemelegszik és akkor jó?
Nem hinném hogy létezik ilyen de már semmi sem lehetetlen.Szerintem vissza fogom vinni Gar-ba !
Mert már nincs ötletem ! -
válasz
SG3rg0 #10339 üzenetére
nálam nem, pedig van bőven tapasztalatom asus notikkal!
de ezen kár is vitatkozni, ízlések és pofonok...
de azért olvass bele néha az asus notis részlegbe, vannak jó tapasztalatok is; a noti tulajdonosának/használójának a hibájából sérül/reped/törik a burkolat egy része, és a szervízben szó nélkül cserélik - ingyen - gariban!
a hp kicsit másként; ismerős hp notiját szervizeltettem, amikor beadtam, az egyik zsanérnál volt egy kb. 1 cm-es repedés (megjegyzem; nem emiatt ment szervízbe!), javításról visszajön a noti, és már bőven kétszer olyan hosszú a repedés! rákérdeztem, és közölték, hogy ennnyiért és ennyiért cserélik az elemet...
mellesleg msi notim is vanszeretem a kihívásokat!
-
válasz
SG3rg0 #10337 üzenetére
én meg használok több f5n szériás notit, és semmi gond vele! párom is ilyet használ, és azzal is minden rendben van! ha a legapróbb probléma felmerülne vele, már menne a levesbe! az általánosítás nem okos dolog...
ezzel az erővel pocsék lehetne a dell xps széria is, mert havernak egy 420 e ft-os ilyen csodában 2 hétig sem bírta az alaplap...de én nem általánosítok!
nem beszélve arról, hogy az asus f5 szérián belül legalább 3 gyártástechnológiai különbség van - ilyentén eltérhet a minőségük!
próbálj ki talán egy f5n típusút, vagy más normális f5 szériás notit is, mielőtt lehúzod az egész f5 szériát! -
Shadowfax
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest