Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambipur
tag
Halihóóó Emberek!
Olvasgattam a prohardveren és ezt az eredetileg HTPC - nek szánt alaplapot találtam: Intel DH61AG. Íme a cikk:
http://prohardver.hu/teszt/intel_dh61ag_htpc_alaplap_bemutato/intel_dh61ag_media_series.html
Bár ez nem Atom, de azt írják, hogy az üresjárati fogyasztása 15W. Valami SSD - vel tesztelték, de szerintem laptopos merevlemezzel + 3 W még belefér. Van rajta egy teljes és egy félmagas mini PCI Express foglalat, és valami akárhányszoros sebességű PCI Express foglalat is. Biztos van olyan gigabites hálózati kártya, ami ebbe való. Elsőre úgy tűnik, hogy ez jó lehet home server - nek és filmlejátszógépnek egyben. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest