- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
vittuka #3079 üzenetére
Le ne fikázd már az GeiL Ultrát mert rögtön elszáll az agyam! Tood te miről beszélsz???
A gagyibyteot azt oké, hogy lefikázod mert ez a 2. és ezt is lassan visszaviszem... És a Samuval mi bajod??? Huh??? Az h a 250es széria hibás volt... Lesz@rom! Sztem neked még nem volt Samud, vagy ami volt, az is elromlott!!! A Samu vinyók nagyon is jók, nem olyan melegek és nagy rájuk a gari! Nekem a garancia a lényeg!!! Ha elromlik visszaviszem!!! Neked mi számít egy winyónál??? mind1ik egy kaptafa!!! DE KOMOLYAN??? MINEK SZÓLALTÁL MEG??? Nekem nem volt pénzem jobbra!!! De ahogy látom, téged jól eleresztettek pénzel... Neked is csak egy ótvaros Seagate-ed van!!! Nah nekem meg az ment tönkre! Még ha azzal rukkolnál elő h raptorod van... Ugyanmár... Téma lezárva!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Warblade
- Filmvilág
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest