- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Huhh azért ennyire ne akadj ki.. Nem akarok én ebbe belefolyni csak vicceltem, persze mindig olyannal viccel az ember amiben van némi igazság de ízlések és pofonok.. A seagate a legnagyobb cég világviszonylatban aki vinyókkal foglalkozik. Vinyókkal foglalkozik!!! Ez fontos, mert a samsung a háztartási gépektöl elkezdve gyakorlatilag mindenféle elektronikai eszközzel, sokmindenben nem olyan jók na.. Mellesleg mindig WD-m volt ezelött. Geil sem egy nagy eresztés, taiwan egyik gyártója (Golden Emperor International Ltd), nekem is innen származik a ramom ne félj, mármint az országból..
Ezekkel a kommersz sárga gyártókkal meg tényleg tele a tököm, hogy csak ezeket lehet kapni mindenhol (giga, asus, abit, msi).
De ezeket ne vedd magadra és eleve csak vicc volt mert azonnal belekötsz valakibe, mintha te olyan igényes lennél, meg eleve nem is nagyon lehetsz így kamaszkorod vége felé.. Szóval csak nyugodtan, könnyedén pls.. nincs több off esküszom! -
vittuka
aktív tag
Beszólsz neki gigabyte lappal, geil rammal meg samsung vinyóval!?
Egyébként meg sokan veszik ezeket a kártyákat még crt monitorhoz, persze ez gondolom csak kishazánkban van így meg tölünk keletre.. De ezt addig nem érzi senki amíg nem egy 20-24-es wide monitor elött dolgozik, játszik vagy néz filmet. Nem igénytelenség egyébként, viszont a 22-es wide monitorok is 60k körül mennek, az meg nem sokkal több mint a videokártya és mégiscsak egy monitor.. Persze mindenkinek más az értékrendje, én is szeretem speciel ha jó amit nézek és ezen sosem spóroltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest