- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Igen a Neon engine, mondjuk grid be jó, de lehet h csak a 3870 miatt, mert még X1950 esen 2x msaa mellet 1280x1024 ben mediumon, 2 Gb rammal a Dirt..... Vicc hogy mit csinált 5-7 fps ek voltak, jobbik esetben.....
Szal akkor meg utáltam a neont, gridbe viszont kellemes csalódást okozott....
-
katt777
félisten
Mindezek ős-engine-ét, az F1C-t kifelejtetted.
De nekem akkor is a Porsche volt az utolsó NFS, béke poraikra.
Na, hát pont egy Ferrarisnak kéne tudnia, mi a minőség.- = Zk = -:
Nem akarom, hogy bárki az én véleményem alapján ítéljen, ahogy én sem ítélek másé alapján, csak arra próbálok rávilágítani, hogy legyünk már egy kicsit igényesek. Ezért írtam, hogyan lehet összehasonlítani a jó és a rossz(abb) játékot. Nem beszélek a levegőbe.
-
SpZ
senior tag
a procira E7200 most nem lesz Hyper tx2, de ez napok kérdése 2.6 ghz sztem 3850 -nek elég, de am is húznám 3.2 - 3.5 ig. Csak a crysist kérdeztem mert 8600 gt vel siralom
.
Am CoD4 ezek low grafikán minden textúra 0 így lenne a 250fps folyamatos a cél. Gridre meg ilyenekre használnám, sikerül egy 3850 -hez 18k ért hozzájutnom, mindenki azt mondja hogy ennyi pénzért best buy, jövő héten megmondom. -
katt777
félisten
Ha ez nekem szól, akkor először is nagy M
, másodszor meg elég jónak tűnik. Részletek a honlapomon. Azt nem tudom, hogy a képmentéseket mikor hagyja a Freeweb felkínlódni.
Vannak újabb 3D06 és Vantage tesztek is. A lényeg: 06-ban semmi, Vantage-ben komoly javulás 8,5 után 8.6-tal és 8.7-tel is. Szóval elmondható: 3/4 évvel a megjelenése után még mindig nics kiforrott driver a 38xx karikhoz, pedig 8.5-nél már-már én is kezdtem azt hinni. Már most röhögök a 48xx tulajokon. Remélem, bánatában az egyik hozzám vágja a 4870-ét.
-
katt777
félisten
Hol van a P5Q-n CF?
Gyorsan mutasd meg, mert visszaküldöm!
Kötelező: Honnan lett ennyi SM3 pontod?
Valamit meg kell néznem ebben az XP-mben. IIS nem lassíthatja le ennyire.
Bali27: GPU-Z nem a 2D-t mutatja. 45%-tól az alap 40%-ról kezdi a hűtést emelni, az 53% az emelkedés szöge. Úgy van beállítva, hogy 95°C-nál legyen 100%-os a venti. Szóval rendben kell lennie.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Hejj, de gyorsan elfelejted, mit írtál!
Mondjuk ez azoknak az okostóniknak köszönhető (köztük egy modinak), akik basztattak, miért regálok külön 1-1 hsz-ra, mert tudatban addig nem jutnak el, hogy az illető addig talán ír még pár hsz-t, meg esetleg mások is még pár tucatnyit. Én logikailag indokoltnak, illetve illendőnek tartottam, szerintük meg hsz-t gyűjtögettem. Addig nem is néztem, hogy a hsz-ok bármit is jelentenek, mert nem az érdekelt, hogy milyen cím van a nickem alatt.
-
TomBoy1986
veterán
Én meg nem azért írtam mert cseszegetem a Vistát, hanem mert ezt tapasztalom.
Viszont én is használom, mert négymagos CPU-n nagyon gyorsan üzemel
És nincsenek egyáltalán problémák vista alatt, sőt jobban megy a tuning mint XP x64-gyel.Amúgy az azért beb@szna, ha a CPU 10%-át lefogná az oldalsáv
-
katt777
félisten
Ez nagyon téves. Éppen azt olvasni több helyen, hogy az nV260GTX úgy tuningolható, hogy a 4870 csak nézi messziről, kb. a nagytesó szintjére. Ha abban is van 25%, mint a 8800GT-mben volt, a 4870-ben meg csak az a max. 3-5, ami eddig kijött, nem nehéz kiszámolni a különbséget.
FeRRaR1: Foreveryoungnak tök jól hűt és halk a gyári Sapphire 4870 hűtése, csak bios mod kellett hozzá. A 4850 meg lassabb Oblivionban 3.6GHz-es quad-dal, mint nálam 3.6GHz-es C2D-vel. Szóval van még javítani való a driverben, csak félő, hogy visszamenőleg ugyanúgy hanyagolni fogják, mint a 38xx kariknál. Nem tudom, mit tegyek...
Ja, és GFX Chilla!
A lényeg, hogy piros autó haladjon át elsőnek a célvonalon.
(És lehetőlet 2.-nak is.)
-
szumo
senior tag
WOW 75 fok a régi ati-jaim se mentek fel ennyire. A mostani is 34-58 fok között mocorog.
Ja és köszönöm mindenki segítségét délután. Megoldottam egyenlőre úgy hogy csak a display driver-t teszem fel. Igazából csak a gamma emelés hiányzik a másodlagos monitoron, de csak túlélem. Bár ötleteket elfogadok, sőt szívesen veszem.
-
katt777
félisten
Hát ez az! És én januárban még olcsón vettem 46k-ért a 3870-et! Még jobb, hogy a 2. karit rég eladtam! De az érdekes, hogy 3870X2 legalább 75k, de inkább 85k, ebből meg vehetsz egy 4850CF-t.
Hát, mivel a 2 magos hibák mindegyiknél jelentkeznek, ez már tuti megéri!
Lehet, mégis egy X48-as lap kéne nekem...
Jaj, anyám, már megint betegszek...
-
katt777
félisten
Figyu, ár/érték arányról szó nem volt!
(De egyébként tényleg üthetné a GT280X-et, és akkor biztosak lehetnénk abban, hogy a 4870 lesz az abszolút TOP a piacon.
) Ár/teljesítményt illetően mindenki rohanjon most azonnal 4850-et venni (vagy tuningoljon 8800GT-t
).
Driver ügyben tapasztalatból beszélek, minden új ATI VGA-t több hónapos késéssel követ a JÓ driver, ami nem azt jelenti, hogy az addigiak használhatatlanok, csak azt, hogy nem hozzák ki a maximumot a hardverből (amit minden gyártó, MINDIG hamarabb ad ki, minthogy jó szoftver lenne hozzá). De hogy várjuk ki a végét, abban igazad van. Én is ezt próbálom mondani. Amíg nem ismerjük a 4870, illetve a következő Catalystek teljesítményét, addig az van, amit most látunk, minden más merő találgatás.DigitXT: De mi a problémád a szoftverével?
Tudtommal egyébként szilikon, nem gumi. Én spec. csavaroztam, mert nem voltam biztos benne, hogy ha netán házat cserélek, könnyen kijönnének-e az alátétek. De betolni elég egyszerűnek látszott. Cibálni nem szabad, csak bepattintani.
-
katt777
félisten
Tudom én, csak óvok a nagy csalódástól. Páran azt hiszik, ez az ATI leszólása, azok véleménye meg nem érdekel.
Itt most megint az a kérdés, milyen felsőkategóriás lesz: Abszolút, vagy relatív. Azaz a teljes VGA-piacon, vagy csupán az ATI-nál. Majd meglátjuk.
Egyelőre elég nekem a 3870 teljesítménye, az összehasonlítgatás egyelőre merőben teoretikus részemről. -
katt777
félisten
Én ma toltam Grid-et 877/1300-on, igaz, Vmod nálam nincs. Egyébként van hozzá egy 190MB-os patch, amely sok optimalizációt tartalmaz. A csalásokat nem javítja.
hakos1987: Akkor az OC lesz nálad a probléma. Biost nézted, hogy alapból hogyan vezérel? TPU-n van hozzá egy 010.075-ös, most töltöm le megnézni. Hah, nincs benne ventilátor-vezérlés! (Vagyis vsz. valami spéci van, amit bios-editor nem lát.)
-
SetCHOO.
aktív tag
Valóban jónak tűnik az ötlet.
Teljesen jó, ha frissítem SP1-re, vagy full instalt csináljak?
A melegedés tuti nem probléma, mert azzal kezdtem a vizsgálatot (terhelve CPU 45-50 °C GPU 75 °C, szerintem rendben van)Thrawn
Egy pici tungtól így prüszkölne, és csak ez a game??
Ha az SP1 nem segít megnézem.Köszi-köszi
-
katt777
félisten
Nálam a 3870-nel 860/1200-on simán ment 8.5-ös driverrel, tudtommal 8.6-tal ez is akad. Akkor persze még nem volt Chilla a BGA-mon. Én egyébként mondtam, hogy tré a Grid fizikája, de lehurrogtak, hogy milyen sokak szerint jó játék (agymosott fogyasztók...
). Hát szerintem sima arkád. Ráadásul csal, játékostól tudom, hogy ha nagy az előnyöd, a cél előtt hirtelen feltűnik mögötted hipersebességgel az egész mezőny, és simán lehagynak. Hát ez már nagyon Need for Speed-es (tisztelet az ősöknek). A kilöködések (te mást nem tudsz, de téged egy pici koccanással is kitesznek), vagy hogy látatlanban kikerülnek, ha szembe mész a forgalommal 200-zal, az nekem pár perc játék után feltűnt.
Thrawn: Az tuti! Bár ha te is felpakoltad a látványjavító csomagokat, akkor akadhat rendesen! Mindenesetre lsc-nél a Stalkert lazán vitte totálisan felcsavart grafikával. 800/1000-en stabil volt, 850-nél már lekapcsolt, RAM-ot feljebb nem néztük. De hát már alapból is tuningolva van.
-
tetrix
tag
hát ezaz,semmi humorom rendszertrakni...elbaltáztam,nem kellett volna felrakni.
amúgy nem szoktam elkapkodni az ilyen driverfelrakást,de sajna a rendszerviszzaállítás sem segített,ezért gondolom jó nagy gubanc van.küzdök még vele mindenesetre.ha van még ötlet format c,és hasonlókon kívül dobáljátok már be ide kérlek
-
p3rgam3nt
tag
Ja és ezt kihagytam , erre gondoltam :
MSI K9N SLI-2F nForce 570SLI MCP (sAM2) (3 év gar.!)
ˇ CPU AMD Athlon64 X2 6000 dobozos Dual-Core (sAM2)
ˇ RAM DDR2 4GB 800MHz Geil Value Kit (2x2GB)
ˇ VGA HD3870 PCI-E 512MB DDR4 Sapphire (bár ez piros és nem kék)
ˇ HDD Samsung 750 GB 7200 SATA2 16MB (3 év gar.!)
ˇ DVDRW ASUS DVD+/-RW 2014S1T Lightscribe ezüst (2 év gar.!)
ˇ HÁZ XDL Happy - 5B fekete (táp nélkül) (5 év gar.!)
ˇ TÁP 400W Chieftec GPS-400AA-101A ATX 2.0 12cm PFC (3 év gar.!)Bár a vinyó csak egy 250-es lesz , mert tökre felesleges nekem a 750.
-
p3rgam3nt
tag
Így szted? :
MSI P35 Neo-F alaplap (s775) (Quad Core Ready!)
Core2 Duo 1333MHz E6750 - 2, 66GHz, 4MB L2Bár én AMD párti vaok
Mint írtam nem tervezek tuningot , mert nem értek hozzá , és nem is vonz az h mennyi pontot tok összehúzni , bár ha megvan az új gép , biztos h lefuttatom a 3dmarkot h mennyit hozott.
De ahogy nézem a linkeket itt , szépen dolgoztok srácok!
Ez már nálatok fanatizmus? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem biztos, hogy a lapod a ludas a CPU tuning-ban. A 945-nek is ki kell erőszakolnia magából 266-os FSB-t. Lehet, hogy a procival nem volt mázlid. Én is úgy vettem az E4500-at, hogy rendeltem 5 darab-ot tálcán és kipróbáltam mind. Amit elhoztam az jól ment, de a többit alig lehetet húzni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 2006-ban szintem default beállítassal 12k, default plusz 4x/16x szűrés 11k. Tudom CPU limit.
Vantage lefutott, de valamiért nem kaptam pontot, ezután le is töröltem. Az első teszt úgy 13FPS volt átlag, míg a második úgy 16FPS. Viszont a CCC nem volt fent, így nem volt CF profil, ergo egy AFR profillal még gyorsulha is. Az AC-t probáltam még ki, A Call Of Juarez profilját kell használni, plusz AFR kényszerítés így kb 80-90% pluszt jelent a CF 1600-1200-ban full szűréssel. 1280-ban már csak 70-80%. Ez is CPU limit szvsz. -
katt777
félisten
Pont ezt írtam azelőtt 2 hsz-szal.
Á, Bundi már lecsapott rá.
wid22: Ne a 256MB-ossal hasonlítsd össze, egyéként sem annyival drágább. Ha ezt láttad, rossz helyen nézted.
Abu85: Ezt azoknak mondd, akik szívtak már CF-rel, és azért ruháztak bele, mert ilyen frankó kis tesztekkel átb.szták őket. És az tényleg szégyen, hogy pont AMD platformon a legnagyobb szívás, főleg CFX óta, hogy CF lassabb lesz egy VGA-nál (de szívtak már Intelesek is). De ha neked mindenben 95%-os gyorsulást produkál, akkor gratula hozzá. Mint már említettem, csak megfelelő programokat és hardvert kell kiválasztani, hogy igazoljuk, milyen "jó" a CF. És Ipon-nál nyilván ez volt a cél. Szerintem nem az, főleg, hogy mindössze egyetlen programban tudja az elvárható gyorsulást, az sem játék. És mint már említettem: ha csak egy konfigon, ha csak egyetlen játékkal nem nyújt megfelelő teljesítményt, akkor fos, tehát fos. És még csak meg sem említik sehol, véletlenül sem, hogy 580X-es lapban (de abban is volt, ami rendben ment), vagy AMD SB-s lapokban inkább ne próbálkozzunk vele, illetve X38-nál régebbi Intel-en (de vazze P35-ben is előfordul, hogy megy). Mindebből nyilvánvaló, hogy az ATI driver (ebben is) szar, mert tojnak a felhasználóra minden, hardveresen kompatibilis cuccal letesztelni és leprogramozni. És ezért van a bögyömben az AMD, de nagyon.
-
lsc
nagyúr
-
katt777
félisten
Én ezt már rég kiteszteltem. X2 3GHz-en 1600-as felbontásban kezdi kihajtani a 3870-et, 3850-et viszont lejjebb.
Pedig de. A 9850BE 3,2 GHz-et visz (asszem Guru3D-n láttam a tesztjét). Látod, az gyors lenne grafikában, kihajtaná a VGA-t, és még a 4 magos progik is hasítanának, mint az atom. Kár, hogy a 8400-asom olcsóbb. -
TomBoy1986
veterán
A fenti linken alapfeszes eredményeket láthatsz. De ha kicsit kutatgatsz a neten, akkor elég sok 3GHz feletti Phenomot találhatsz, pláne a B3-asok között
Amúgy meg játékok alatt ez van: [link]
És még egy apróság:
Régen elég gyatrán ment a Cod-4, sokakkal beszéltük is itt. Most 50%-kal magasabb FPS-eket kapok a 2.6GHz-es "ócska" Phenommal, mint a 3GHz-es X2-vel... -
HarryPotter
őstag
ok, köszi és értem is. na most én ennek neki akarok állni, de a részleteket ebben a topikban nem tudom megbeszélni senkivel, mert kimoderálnak. a phenom-os topik pedig igen csendes....
nekem egyébként az volt a fejemben, hogy valaki szépen eljön, és megcsinálja a tuningot. mondjuk én is szívesen csinálom, csak éppen azt sem tudom, mi fán terem.... -
-
katt777
félisten
Mondok egy érdekeset, ami engem is meglepett: míg a régi C2D-knél 3,5 GHz körül meredeken emelkedtek még a 3D pontszámok (legalábbis amely teszteket én láttam), addig az E8400 szépen kihajtja 3GHz körül a 3870-et a 3D06 default tesztben, 3,2-re emelve a procit alig pár pont az eltérés SM2-ben és HDR-ben, és 3,8GHz-en is hasonló az eredmény (lásd: tesztoldalam). Nagy felbontáson és magas összetettséggel is ugyanez a helyzet. Magyarán egy 8400-at nem kell agyonhajtani a maximális VGA teljesítmény eléréséhez, és egy ilyen proci elég lesz még 2 VGA generációval később is. Vissza is tettem szépen alap órajelre. Valamit nagyon eltalált az Intel ezzel a szériával.
Azért leviskével együtt kitölthetnétek a konfigotokat.
Jövő héten spanyol nagydíj! -
HarryPotter
őstag
ja, értem. a házban elől hátul van két 12cm-es venti...szóval ott nem kell. a videokártya kapcsán gondoltam, hiszen ha már gyári hűtése van (és marad is), akkor egy kicsit rásegíthet. bekötni a NB fan-hez tudom, csak éppen nem tudom, mi az a NB fan. (illetve sejtem, hogy a noth bridge-et jelöli...de ez még mindig elégtelen (1-es)
-
HarryPotter
őstag
sajnos csak holnap tudom megejteni, mert meló után még valami protokoll vacsora, éjjel meg aludni is kell
de holnap beszámolok a műveletről, most még úgy vagyok vele, mint a Paksi atomerőmű 2-es blokkjával a cég: tervezem a műveletet....
ja, és felhívom a srácot, aki építette a gépet, hogy ennél jobb munkát vártam. -
katt777
félisten
Nem értelek. Eddig sem volt gond a 3870 kihajtásával, a problémát az AMD proci okozta (és/vagy az MSI lap, de az is AMD chipset) a hektikus teljesítményével (CnQ kikapcsolása mellett!). 3DMarkban kapom ugyanazokat az eredményeket (procik közti különbséget is számítva). Viszont az tényleg meglepő, hogy míg a régi C2D-k tesztjeiben 3,5 GHz körül javában gyorsult még a VGA, az E8400 kihajtja már alacsonyabb felbontáson is (+1 jó pont az Intelnek). Így még siralmasabb az AMD teljesítménye, de leginkább az, hogy a saját chipsetjével nem működött rendesen a saját VGA-ja, míg Intel-lel kiegyensúlyozott, és hibamentes is az általam anno okkal szidott 8.3. A 8.4 picit lassabb lett.
Mindenesetre vsz. még a következő generációs, és az az utániak kihajtásához is elég lesz a csomag.HarryPotter: Neked gyorsul a legjobban a géped zero befektetéssel.
Ügyes ember rakta össze...
És a fentiek miatt temette el magát az AMD sokak szemében. Azért az is érdekes és sokatmondó, hogy szaporodnak az egykori ATI tulajok G92 topicban.
-
illusiON
őstag
teljes egyetértés
nem mintha szar lenne a 3800+ után az 5600+X2
de haverok ilyen árban fekvő c2d-i 2 meg 4megás L2 cache-sel ott hagyják bármiben a gépem ...
bár ha az alaplappal számolom akkor én még mindig kevesebbet költöttem rá
bár, azért egy erősebb phenomra kiváncsi lennék hogy mit mutat fel, azok azért kicsit modernebb vívmányai már az AMD frontnak
-
zkiss0
tag
Hi!
Oksa, csak bizti akarok lenne, hogy munka közben nem hagy cseben, és nem fagyakozik le állandó jelleggel. A mhelyen (nem menhely!!!) quadro fx 5500-zal lehetett először rendesen dolgozni, ennél nem volt probléma a több szaggatott meg nem bírta, bár a gépben csak 1GB ram volt...
Dúrva nagy képek...beszarás...Remélem igazad lesz
Küsz:zkiss0
-
zkiss0
tag
Hi!
Sapphire HD Radeon 3850 Ultimate 512-est vettem, meg vagyok elégedve, egyelőre csak játékkal gyűröm, de nemsoká elég komoly grafikai képeket kell majd nézegetnem vele (többféle felbontást egyidőben), egy kép ca. 3-3.5 GB. A gép 5200+ X2, msn-sli deluxe, 4 GB ram, vista, de XP jön vissza
!
Kérdedés az lenne, hogy hogyan tudom, milyen progammal rendesen beállítani, húzás nélkül, hogy optimálisan adja le a teljesítményt? Amit hozzá adtak driverek 3D mark, lehet valamit kezdeni. Nem vagyok a géphez nyúlkálós fajta...
Ha tudsz segíteni azt megköszönöm!zkiss0
-
katt777
félisten
UT3-ban nálam 80 helyett 4 FPS volt az UT benchmark 8.3-mal Vista X64-en a 8.2-essel szemben (details: 5 és játékból, driverből minden maxon, mint az nálam közismert
). XP-n már a 3DMark sem ment (CPU score 24xx-ről 17xx-re pottyant), szóval azt már nem néztem újra.
De legalább tegnap győztünk. -
katt777
félisten
Tudom, hogy nem kötözködsz, azt felismerem.
Na, éppen azért mondom, mert egy rakás ember ismerek, akik vagy bevásároltak egy drága VGA-t egy gyenge rendszerrel, mert azt olvasták, az milyen király kártya, de egyéb hardverre már nem volt pénzük, vagy bevásároltak egy "hű de király" intelt egy bénább VGA-val, mert nekik meg arra nem, szóval nem árt tudni, mi az optimális keresztmetszet. Egyelőre úgy fest, hogy AMD-be kizárólag 1600 feletti felbontásra lehet érdemes beruházni (38xx VGA-kkal), mert különben túlerőben lesz a VGA, azaz CPU-limites a konfig. És még AMD-ben is kell X2 2.9-3.0GHz egy 3870-hez, CF-höz meg 3,2-3,3, én legalábbis ezt mértem ki 3DMark-kal és játékokkal is (mindezek persze teljes HQ minőségi beállításokkal).
Lényeg a lényeg: 1280as felbontáshoz, 38xx VGA mellé Intel C2D kell, aztán azt már ki-ki igényei szerint tuningolja. -
katt777
félisten
Más a nézőpontunk, én pl. azt nem szeretem, ha 3,6 meg 4 GHz-es kihajtásokkal dobálóznak azok, akik az Intel procikkal akarnak felvágni, aztán mások meg széthajtják emiatt a procijukat, vagy kidobnak egy rakat pénzt fölöslegesen.
És pl. rohadtul nem bírom a cikk-cakkos objektumokat (neked lehet, hogy ez tetszik), a kockásodó grafikát, szóval én feltolom AA-t maxra (még azon belül is 24 X Edge Detect módba). És jó játékban nem lassít (ill. megfelelő VGA teljesítménnyel). Mondjuk én megtehetem, mert ha nem maxolok fel mindent, akkor tényleg kevés a procim a 3870-hez. Az meg bírja a terhelést (-Crysis). A vizuális élvezetért vettem inkább nagy felbontású monitort, semhogy alacsony felbontásban, egy kisebb monitoron kevésbé élvezzem, ráadásul egy drágább rendszerrel a VGA alatt. De ez tényleg egyéni PC-építési filozófia kérdése.
-
TTomax
félisten
errol van szo...
Hoppa hoppa a kis HD3850 ereje az első 3Dmark Vantage RC1 tesztben -
edeleny
őstag
Én nem látom ezt a nagy javulást.
Az 1 teszt a 4X PCI-E miatt kiesik,kevesebb.Ha nem nézem a proci tesztet,akkor ugyan ilyen ora jelek mellett ugyan annyi SM-HDR pontot kap a kártyám,csak nálam az alap 8700-ról megy fel 9600-ra.
durván nálad is 1000 pont javulás mutatkozott,ami konkrét játék FPS-re átszámolva olyan 3-6 FPS Crysis szinten.
Lejebb több,de ott meg eleve nem jelent gondot a teljesitmény.az orajelek szerint 20-25%ot huztam rajta,ami szerényen számolva is 2000 pont növekedést kellene hogy hozzon,de nem hoz,FPS-ben sincs még 10% növekedés sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest