- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
van e megoldás valamelyik problémára
Tedd fel a 2.00-ás BIOS-t, és láss csodát!Korrekten le van írva az oldalon, hogy hogyan kell, egyetlen cikornya az volt, hogy a bootfloppyra pár bájt híján nem fért fel a flash proggi és a BIOS: letöröltem egy-két felesleges kódlapot, és máris jó volt.
Szerk: most nézem, hogy közben már válaszoltak is, bocs.
-
FeRRaR1
őstag
Hy, pár hónapja dobtam össze 1 gépet havernak, és HD 3650 est vettem bele neki, és ment is meg minden, de játékok fagytak, hibás textúrák..... mondom mi a F@xsz?
De 1 bios frissítés meg oldotta, fel mentem AsRock honlapjára(Nehogy még 1x ilyet vegyél
) és ott várt a fő aldalon hagy Hd 3xxx szériát támogató biosok
Jól látod mikor 1 éve sz tech boltba melóztam csomó nV t hoztak vissza napi 1-2 őt ált h xarrá ment, nem jó.... Atit 1 et se, igaz kb 1/3 annyit vettek hiába mondtam h jó az be jőttek h Nv kell mert az az isten az milyen jó..... meg 86GT verhetetlen...
-
Érdekes egy alaplapod van... a gyártó sem teljesen tökéletes. Kiad egy ilyen VGA support listát: [link]
Ha csak ezt nézzük, akkor Vista alatt a 3850 és a 3870 nem fog menni, de én ebben nem nagyon hiszek. Ilyet még nem láttam, hogy XP alatt felismer egy kártyát, Vista alatt meg nem.
Mindenesetre a slot-oknál a PCI-E 4x -en szerepel, ennek leginkább 16x-nek kellene lennie.
- 1 x PCI Express Graphics slot (@ x4 mode)
- 1 x AGP 8X slot
- 4 x PCI slotsAjánlani nem nagyon tudok alaplapot, Intel téren kicsit tájékozatlan vagyok. Ilyet már raktam össze, nem volt vele gond és árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest