- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falya
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget a bios frissítés csodákra volt képes
mindenkinekés
-
Falya
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #29441 üzenetére
Hali kompromisszumot kellet kötnöm lap ügyében Agp- s karim volt és nem gondoltam hogy ilyen hama tok venni egy jó kártyát. Lelkesnek lelkes vagyok csak nagyon amatűr ezért a trükkök elkerülik a figyelmem, de megteszek minden tőlem telhetőt (nem adom fel)
a segítséget kössz.
-
Falya
csendes tag
válasz
stevve #29431 üzenetére
Derűs napot! Ezen buktam énis ki, nem tudtam hová tegyem. Salynos az alaplap volt meg előbb, az AGP-s slot miatt de az tuti hogy a videókari marad az alaplap megy, de nem akarok mégegyszer véteni és inkább kikérem a nálam okosabb és jártasabb emberek véleményét. Sokan az AMD-t ajánlották de proci és alaplapcsere már sok volna, no meg nincs két hónapos. Üdv!
-
Falya
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan gondom van, hogy az alaplapom (Asrock 4CoreDual-Sata2/A/ASR, Lga 775 Intel dual E2200 2,2Ghz procival és 2GB 800Mhz memóriával) nem ismeri fel a vga-t (Sapphire HD3850 512M Gddr3 PIC-E) xp-nél játék közben az alakok és a fegyverek amorfá válnak vagy hosszú sáv lessz belőlük. Vista nem látja a kártyát és a driver telepítése után kékhalállal leáll, újraindúl. Kérdésem van e megoldás valamelyik problémára ha nincs és esetleg alaplapot kell cserélni akkor 15e környékén mit ajánlanátok. Mivel elég amatűr vagyok előre kérek elnézést ha butaságokat kérdezek (vagy nem jó helyen) és köszönök minden segítséget.
Üdv: Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest