- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
na jó de egy 4870X2-es hol van a 3850-eshez
tény és váló a kártyák nagyon lehagyták a processorokat, valószínűleg a kártyák még több dolgot kénytelenek átvenni a CPU-tól(physics, havok)
ha 1280-as mnonitorod van nem is érdemes 4850-estől nagyobbat venni annyira megfogja a CPU, 1600X1200-ban szinte ugyannyit tud nálam mint 1280-ban(crysist kivéve persze
)
ami látszik h mennyire gyengék az AMD-k, fene se fog ezután AMD-t venni, hisz a fejlesztőket megveszi az intel, ekkora különbség nincs
-
katt777
félisten
De, az Alky Project fejleszti már jó ideje, csak kijön mire mindenki nekiáll Vistázni, nehogy már az új Windows 7-et tegye föl.
Gyufaaa: Nem, már írtam. Próbáltam. Viszont CoJ-ban rácsodálkoztam így utólag, mennyivel szebb és élethűbb a DX9. Pl. változatos, köves/homokos domboldalak, növényekkel, míg DX10-ben szimpla, kopár szikla (de szép, élethű repedésekkel
). Tipikusan a kevesebb több esete.
-
SI
tag
-
katt777
félisten
-
Bali27
addikt
"Amúgy majdnem szomszédok vagyunk." Igen? Hogy hogy?
Más.. Vistába van ilyen memória ellenőrzés. a gépembe van 2x2Gb Geil ultra Kit..
Vista alatt tökéletes meg, anno a most nem jut eszembe memóriaellenőrző progi is átment rajta gond nélkül.. Amit cd röl kell bebootolni..
No a Vistás örökké talál hibát. Nem irja ki hogy mi, csak hogy vegyem fel a kapcsolatot a gép gyártójával..? Mel,yikkel?Gigabyte, Geil, vagy melyik?
tiszta idióták
-
- = Zk = -
félisten
vagyogatok vagyogatok...
szoktam nézelődni,csak nemtudok hozzászolni az éppeni adott témához...
jelenleg a külf munkával vok elfoglalva....minden nap angol,3 hónapig!dehát e van!!
ugyhogy lehet eladom a konfigom,...de ezmég nem biztos...!megszerettem...
nálad mia nagy hájzet?
-
katt777
félisten
Hát az tuti. Két szar ATI kártya 2 különböző gyártótól...
260GTX-et kéne vennem... Lehet, azt kérek cserébe, ha 3870 már nem lesz...
mokus1: Azért tettem fel a Chillát, mert a gyári hűtéssel még rosszabb volt: alapból egy kis 3D, és máris 97°C, fullon pörgő venti mellett. A Sapphire nálam sem melegedett, csak pár hónap használat (alapon, mert csak tesztekre volt tuningolva) után reggel kikapcsoltam, délután meg már nem volt VGA-m. Kezdem visszasírni az 1950XT-t...
-
katt777
félisten
És legalább igazoltad a CF hasznosságát. Bár egy PCI-s régi VGA-val helyből is megoldhattad volna. Legközelebb vegyél integrált VGA-s lapot. Én is gondolkodtam egy 780X-en, amikor még esélyes volt az AMD vonal; hát, ha más nem, gar. időre, vagy VGA csere idejére még jól jöhet flash-elésen kívül is.
-
Bandee2
tag
na megnéztem rivatunerrel..
itt vannak a grafikonok GPU Caps Viewer és NFS Most Wanted alatt.. (gyári és emelt órajeleken, a te beállításaid szerint) ..max. grafikára állítottam, nem tudom van-e másik játékom most, ami jobban megdolgoztatná a vga-t.. de gondolom az a lényeg h a gpu 100%-on dolgozzon.. -
katt777
félisten
Hát, én inkább az 1. részt javaslom RBE beállításnál, ott megadhatod a min fordulatszámot, hogy holkezdje emelni, és hogy meddig vigye. Ez fokozatosan kezeli a ventit, nem lépcsőkben.
Azért ne feledd, hogy RBE-hez UK-ra kell állítani a területi beállításokat, különben elbarmolja a beállításokat. De ha már OK, akkor úgyis tudod.McLaren: 5-6 / II. szabadedzés.
Lacpac: A lenti értékeket hagyhatod a VGA-d alapbeállításán. Ha mégsem OK, akkor változtathatsz még rajtuk. Amúgy angol szótár.
-
-
katt777
félisten
Az a baj ezekkel az elvisi tápokkal (elviszi, érted
), hogy miközben működik vele a VGA, szépen szétqrja a nem megfelelő tápellátás miatt.
FeRRaR1: Akkor az a sok-sok 38xx tulaj, aki itt hirdette fennen, hogy az ATI-t támogatja a VGA-vásárlással, segítendő a céget a kliábalásban, most húzzon gyorsan nV karikat venni, legalább SLI-ben!
nV Physics-ben az a jó, hogy 8.08-as AGEI driver kell hozzá, ami sehol sincs!
nV oldalán még 8.04 van, és nekem is csak 8.06...
zk: Az nem szidás, ha valamiről bizonyíthatóan megállapítható a minősége. Ilyesmi miatt szoktak beszólni nekem, ha lehúzok egy vacak játékot, és ezért csak megalapozottan nyilvánítok véleményt. Legalábbis igyexem.
-
FeRRaR1
őstag
Hááát, ha zsír új gép akkor sok minden lehet ám, haver is akkor jött rá h táp, mikor már mindent ki cserélt
meg ölte a winyókat, VGA ramokat, alaplapokat, memóriálat...
nem mentek tönkre, csak a winyó 5-10 percenként le állt, össze vissza fagyott, pixelesedett....
Mercury PoooWaaa
Azóta 1 Chieftech figyel nála is, bár én erősen gondolkozom 1 szünetmentesen, a túlfeszvédő helyett csak nincs nagyon kedvem
$$$
-
FeRRaR1
őstag
-
laca000
őstag
Nem,nem húztam a kártyát,és bocs ha félreértetted a kirohanásomat,bocs!
Szinte tuti,hogy a táp lesz!Kevés a kraft!De akkor meg miért megy el a GRID és a Pro EVO 2008?Nem használják a videókártya egy bizonyos szegmensét?Biztos...A COD4 elment az 1950 pro-val,végigvittem vele,de ahogy elnézem kb a felét tudja ez a kari a 3850-es teljesítményéhez képest.Na egy szónak is...
TÁPCSERE!!!
Kösz a segítséget,majd írok! -
- = Zk = -
félisten
PH! másik oszlopos tagja számomra Te vagy
köszönöm nekedis...!ferrarival egyezkedünk egy vmi közös összehozatalt...eddig 3an vunk
mégeccer köszönöm"Mondjuk inkább legyen választék mind hogy 120.000-ért lehessen használható anyadisznót venni"
valamint ezt láttad drága cimbim? : klatty! -
- = Zk = -
félisten
WesTM,FeRRaR1:
mindjárt elsírom magam...köszönöm h gondoltok reám..jólesik megfáradt szenvedő szívemnek
haBP-en jártok mindenképp összefutunk
...nameg ha én a Ti közeletekben!
csapunk vmi igazi csűrdöngölős partit...!
hakos1987:ezekszerint semmi jóhír az X2-eseddel kapcsolatban?.....
-
-
katt777
félisten
Nononono!!!
Kéretik nem leszólni az ős NFS-eket (1-5)!!!
regger: Hát, nekem a szívatások után elég volt (hátha én vagyok a hülye) menni egy Murciélago GT-R-rel Spa-ban Gridben, aztán GTR2-ben. Ez tökéletesen megfelel az összehasonlításra. Próbáltad?
(De szemét vagyok...
) Persze 3870-en!
Ha valakit érdekelnek P5Q tapasztalataim, akkor honlapom vagy itt.
-
TomBoy1986
veterán
Az egyet is utáltam, szerintem a kettő sem fog meghatni. Inkább érdekel a Crysis 2.
Amúgy az megfogadtam, hogy most bármennyire is jó a HD48x0 széria, akkor sem veszek, mert nem költök a gépre addig, amíg minimum 2x-es teljesítményt nem kapok érte. Ezzel talán éppen meglenne, de itt van a kérdés, hogy minek? TDU? Grid? Turok? Frontlines? Crysis? Egyikhez sem kell erősebb ennél. Úgyhogy marad, mint ahogy a pénzem is
Helyette van pénzem ilyenre: Genius SW-HF5.1 6000 - 200W RMS, 30K alatt
-
TomBoy1986
veterán
Az AMD hosszú ideje nem tud felmutatni olyan CPU-t, ami a legerősebb intellel szemben győzedelmeskedne. Ez baj. Igazából mindenkinek baj, ha belátja, ha nem.
Őszintén szólva, most már 2.9-en is tudom működtetni a Phenomot, de teljesen felesleges volna. Általában TDU-zok, meg filmet nézek - esetleg Crysis, Turok és Frontlines. Ezekhez a 3870-es mellett a 2.2GHz is sok a Phenomtól. Teljesen komolyan. És hiába megy 2.6-ot alapfeszen, az is felesleges.
-
TomBoy1986
veterán
És lesz pénzed Nehalemre? Mert az nem annyi, hogy veszel egy CPU-t "oszt csá..." Hanem bizony CPU+MOBO+DDR3
Na ez az a pillanat, ahol megszívta mindenki Intel oldalon ha fejleszteni akar
AMD-nél hogy is van ez?
Hát úgy, hogy az összes K10-es támogatja a DDR2 és DDR3-at isAzaz én belepattintom a jelenlegi CPU-t az AM3-as alaplapba... vagy pedig az AM3-ast a mostaniba. Azaz CSAK CPU vagy Mobo+RAM csere.
- = Zk = -:
Jól teszed, október-november környékén kijönnek az első hivatalos tesztek, addig szépen elfut a 6000+-od is.
katt777
Örülj akkor, s csináld úgy nyugodtan -
butcher eu
senior tag
az egyik kártya megy csak 16x-osan a másik 4x-ese, és most egyik kártyán sincs emelt bios, mindegyiken a gyári van, ezért a gyári bios-os eredményekkel vetettem össze. így az alábbi eredmények születtek, de szerintem ez még korán sem a vége.
06 11979-ről emelkedett 16700-ra ez +39%
vantage 4958-ról emelkedett 8009-re ez +62%hozzá teszem mindez +20K ért
holnapra lesznek alap órajeles tesztek és képek is mindegyikről.
és még egy kérés, ha valakinek hozzáfűzni valója van, ne torkoljon le egyből, nem szeretném he elmenne a kedvem az egésztől. Szeretem a kritikát, amennyiben építő jellegű.
-
butcher eu
senior tag
már van teszt, vantage, meg 06 teszt, csak még nincs feltöltve az eredmény.
de ha érdekel meg tudom mondani, mennyi az eddigí legjobb eredmény.horvathpeter: ez a jelenség nálam is jelentkezett, régen nem volt ilyen amíg 1 kari dolgozott a gépben, igaz akkor még XP-n toltam a gamét. Csatlakozom a kérdésedhez.
-
FeRRaR1
őstag
Érzi az nV a vesztét
Nem véletlenül ajánlotta fel az Atinak a Physx támogatást, ők meg nem véletlenül utasították el, REMÉLEM
Intel is bele fog a Havokba, nV n nem valószínü h menni fog
De jaó, Az Ati/AMD nem vásárolt fel semmit, mégis mehet a kártyájukon a Physix + Havok is
-
FeRRaR1
őstag
Így van, nagyon jó kártyák, nagyon jó áron, de majd ha szükség lesz rájuk, majd akkor veszek, amég ez bőven elég mindenre, addig minek?
Ha jön 1 játék, az őszi szezonba, amire azt mondom hogy hoppá ezért meg éri újítani, akkor majd veszek új VGAt még jobb áron....
feka 007
Full driver reinstall (8.6 ost ajánlom Grid hez) nem tudom milyen OS el használsz 4 Gb ramot, de akár az miatt is lehet.... és a Gridet patcheld fel!
Nálam semmi rendellenesség nem volt!, a Játék végig gyönyörűen futott...
És ZK nál is Perfect X2 őn, lehet h valami nem tetszik neki ami fut esetleg
Más
Riva tunerbe akkor láttam ilyet, mikor ismerősnek a 4850 esét nem támogatta a progi, lehet h az a gond de nem 100%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- eFootball
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest