- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocs , csak beugrottam megköszönni azoknak a tagoknak , akik anno a HD4670-es karit ajánlották inkább a konfigomhoz.
Ilyet vettem és ezt tudja alapon.Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
Ki lehet választani csak nincs sok értelme, max. amire Lacpac szeretné használni.
( NFS Most Wanted-t játszottam a lenti monitoron csak a játék nem támogatja a natív felbontását, ezáltal igen lapos verdákkal tekertem.)
LG194WT monitoromon a 1440x900 ill. 1280x1024 -
zodo
nagyúr
válasz
katt777 #38619 üzenetére
Ok. Most már tudom a választ, ami engem idáig se érdekelt túlságossan csak ,hogy fusson a játék normálisan.( nem vagyok egy fps hajkúrász ) Amd fronton,mert a nyáron vettem a konfigom és csak a minnél kisebb méret és fogyasztás volt a célom.(Most az alaplapi vga-al játszom az új Nfs-t .) Közben rájöttem,hogy jó volna játszani is ,ezért anno ebben a topicban kérdeztem és választ is kaptam milyen kártyát vegyek.Sajna tunningolnom kellene a procimat,de még nem szántam rá magam,hogy beleássam magam a tuning fogások tengerében. Egyenlőre úgy sincs pénzem "normális" vga,csak nézzelődök. Mégegyszer köszönöm.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Ne haragudj meg lámaságomért,de már rengetegszer olvastam mint pl. a te hsz.-ban is "és kihajt minden értelmes VGA-t" és ezt nem értem. Elmagyaráznád, mit is jelent ez a "fogalom"?
oz82 : kimaradt a link!
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Jártam már erre és a 3850 ill. 4670-et javasoltátok.
Teszteket elnézve (3850 vs. 4670) nincs sok különbség számomra a két kártya között.
De megkérdezném a hozzáértőket,ha a két kártya közül kellene választani akkor melyiket választanátok?
Jól gondolom,ha nagyobb felbontásban is szeretnék játszani akkor inkább 3850-et vegyek a 4670-en helyett?
Mely kártyák tartóznak az "ajánlott vétel" kategóriába ? -
zodo
nagyúr
Gyufaaa,WesTM,katt777,regger,americanidiot,KMT,ollie,szumo,athomi,
Urak ,köszönöm a válaszokat ,érveket ,ellenérveket és persze nem ált szándékomba vitát nyitni!
Tehát nem vagyok garasos típus a Chieftec HPC-420-302-DF tápot 15k-ért vettem kb.4éve a régi konfighoz (amd64 3200+ s939,asus6600gt top, 2x512mb ddr,1 vincsi,1 dvd-rw). Mostani konfigomat nem akarom mindenáron kivégezni a Delta DPS-300AB-9C-el ,csak érdeklődtem első körben (mivel nem értek a számítógép alkatrészekhez, mostani konfigot is 2 hónap alatt sikerült összevadásznom,tesztekből) ,hogy milyen vga-t bír el a rendszerem. HD 3850 ,3870 -et csak én szertném venni,de ha nem jó akkor nem.
Most azért említettem első körben a 300W -t,mert ez fér a megálmodott házba ,ami még félkész állapotban van.
Mint látjátok nincs sok hely egy normál táp részére. Egyszóval megfogadom a tanácsokat
és megvárom a HD 4670-es karik tesztjeit vagy megveszem a 3850-et és mindenki örül,mert mindanyian ezt a típust javasoltátok.Házat nem szeretnék cserélni semmi kép,max. kibelezem a chieftec-et és tuti jó lesz a rendszerem,saját magam részemre.
Köszönöm mégegyszer,majd beszámolok a végeredményről. -
zodo
nagyúr
Naa ,köszi pont ezt néztem én is!
és a teszt további sorait is ide tesszük:
"Annyit még hozzátennénk az eredményekhez, hogy a grafikonon úgynevezett csúcsértékeket tüntettünk fel, tehát néhány pillanatig elért maximális fogyasztásról van szó, a HD 3850-nel szerelt rendszer általában 160–170, a HD 3870-es konfiguráció pedig átlagosan 200–210 watt körül fogyasztott, miközben játszottunk."
Megvehetném a 3870-est is bátran,ha nagyobb procim lenne?
-
zodo
nagyúr
válasz
South Velen #34584 üzenetére
Várni tudok,mert még egyenlőre csak a gépemhez passzoló kártyát keresem.
Amit hirtelen találtam erről a kártyáról a 70Watt-os fogyasztása ,de a többi paraméteréhez nem értek. Játékokhoz még jó lesz az a kártya ? -
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyufaaa #34576 üzenetére
Köszönöm.
Ezt a tápot tudom megvenni a mostani 185Watt-os helyett,mert csak ilyen kis méretű tápegység fér be.Azért gondoltam erre ,mert a PH-s tesztben a HD3870-el 218Watt csúcsértékű teljes fogyasztást mértek egy jobb rendszerrel mint az enyém.Melyik kártya a próba cseresznye?
Ezzel a tápegységel Alternatíva a rendszeremhez? -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy pár béna kérdésem,ha megengeditek!
HD3850 vagy HD3870-es kari szeretnék vásárolni,de nem értek ezekhez a vasakhoz.
Ezért kérem a hozzáértők véleményét!Előljáróban a jelenlegi konfigom:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Amd Athlon 64 X2 4850E BOX(45W)
Geil Black Dragon ddr2 800Mhz 2gb Kit cl4
Samsung 160gb SataII
Pioneer 110d
Tápegység pedig, ha minden ígaz akkor egy: Delta DPS-300AB-9C ,mert ez fér a házba.
Minden alapon,mert nem értek a tunigoláshoz sem.Ez a táp elég lenne a rendszerhez, videokarival kiegészítve ?
Ha igen, melyik típust választhatom?
Olvastam a kiegészítő 6 tűs tápellátásról.
Minden esetben kötelező a használata vagy az új fajta pcie16x-os slot-al rendelkező alaplapoknál már nem kell alkalmazni?
A lehetséges tápomnak nincs ilyen csatija , átalakítóval használnám, az megteszi ?
Ha mindez hülyeség ,mert kevés a tápom vagy valami, akkor milyen videokarit ajánlanátok a rendszeremhez?
Előre is köszi ,hogy végigolvastátok a válaszokat méginkább ,mert nem szeretnék értelmetlenül költekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest