- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem minden alapon, és 11600 körül van (szintén E8400). Azt meg elhiszem, hogy feleannyiba került a géped, de a miénket is lehet húzni ám, na meg nem jelentkeznek nálunk a húzásból adódó, esetleges problémák. Ja, és a háromdémárk nem minden, játékokban is meg kell nézni, hogy annyi-e az fps, mint nálunk.
-
-
katt777
félisten
Sztem pucolj, aztán csak drivert installálj. Ha nem OK, OS reinst lesz.
Oops: nincs valami elbarmolva a tuningodban? Mert az egy dolog, hogy mennyin megy a proci, de a RAM-sebesség is számít. Olykor a kevesebb több. Nálam pl. 3.8GHz-en mennek maxon a RAM-ok, utána messze 4 GHz fölött mennének megint ilyen sebességen, ami a hűtő miatt nem megy, ergo 3.8GHz-en célszerű maradnom. AMD-s koromban volt ilyen drasztikus grafikai visszaesés, amikor éppen a RAM-kezelést barmolta el az MSI a biosban, így a kisebb procik fele sebességen üzemeltették a RAM-okat. Persze nem biztos, hogy ez a gáz, csak egy 5let. -
Aha, próbálkozz a Catalyst AI ki-, majd bekapcsolásával (kikapcs és apply, majd bekapcs és apply). Nekem is előferdűlt már, hogy esett a teljesítmény 10-20%-ot, aztán az előbb említett módszer megoldotta. Valami driver bug lehet, nekem a kártya húzása hozta elő.
Persze lehet, hogy nálad nem fog működni, de hátha... -
katt777
félisten
Az VGA lesz akkor.
Chaser: Ezért gyenge kari? 3870-nek leveszed 1V-ra a 2D feszültségét, 300/700-ra a frekvenciákat, min. hűtést meg 30%-ra (de lehet lejjebb is jó házban), aztán keveset is fogyaszt, meg halk is lesz. Persze nem az én döntésem, csak ha már fontos az energia-takarékosság, attól még nem kell feladni ateljesítményt. ASUS cuccban meg ott az EPU, idle módban (munka) a procim 4-5W-ot fogyaszt (de a lap és a RAM-ok energia-ellátását is képes visszavenni, ill. utóbbiak órajelét, vagy ha akarod, kikapcsolja a nem használt vinyókat, stb.), és több lépcsőben tud emelni 10% tuningig (így van most beállítva, 1.587GHz-3.3GHz sávban), amellett ASUS VGA-val is tud 30% megtakarítást elérni. Ha takarékoskodni akarsz, akkor csak is ilyesmiben gondolkozz, és megmarad a teljesítmény arra a 10% igénybevételre. Lényegében az egész PC kb. egy erősebb villanyizzó fogyasztását produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest