- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
[link] <= Olvass...
"...Az Athlon X2-ről kiderült, hogy bizony már nem mai gyerek, és az újonnan megjelent VGA-k kihajtásához 3 GHz-en már édeskevés. Ettől függetlenül nem rossz processzor, az előző generációs videokártyákhoz, a Radeon HD 3870-hez és a GeForce 8800/9800 GT-hez megfelel. A Phenom 2,3 GHz-en (9600-as típus) körülbelül ugyanerre a feladatra elég. A nagyobb gyorsítótárnak és a több magnak köszönhetően volt egy-két játék, amiben gyorsabb volt a 3 GHz-es Athlonnál, de ugyanígy elmondható, hogy voltak esetek, ahol az Athlonnal jártunk jobban a magasabb órajele miatt...."
-
Én a 4670-et javaslom, mert hiszek benne, hogy hónapokon belül még inkább gyorsulni fog az újabb driverekkel. Na meg az sem hátrány, hogy sokkal kevesebbet fogyaszt, és kevésbé melegszik, valamitn a videolejátszási képességei is jobbak.
Ja, és a tesztnél - mint ahogy ki is fejtették a hozzászólásoknál - nem igazán számított, hogy a 3850-en hány mega memória volt.
-
Gordiann
őstag
Ne érts férre, lehet, hogy jobb a 4670, én csak az adatokat közöltem.
(de ha szimpátia számít, akkor lehet 1 szavazat....)
MÁS:
Ha nincs fent a hangkártya drivere, akkor nem akad a képem, de most egy SB Live 5.1-kártyát raktam a gépbe.....alap driver fel.....megint akad.Jelenleg nem tudok hangal játszani/meg semmit...
Valami ötlet, hogy mit tegyek fel? -
Gordiann
őstag
Én nem vagyok ügyes az ilyen tanácsadásban, hogy melyik jobb.... de azt tudom, hogy az a teszt nem mérvadó (valami külföldi tesztet olvasnék inkább.). Azt tudom, hogy kevesebbet fogyaszt az új kártya, de néhány paraméterben a 3850 alatt van. Ez elvileg magasabb felbontásokban jön ki leginkább.
A többit, meg a konkrét választ a többiek majd mondják... -
KMT
addikt
"Megvehetném a 3870-est is bátran,ha nagyobb procim lenne?"
Ez az, amire nem merném azt mondani, hogy igen, mert pl veszel egy bika amd-t bele (pl 6000+-t) és máris megnő vagy 80 W-tal a fogyasztásod. Szóval a tápos topikban inkább.
mod: Használd te is mod gombot, 4-5 percig lehet, nem díjazzák a hsz gyűjtögetést itt.
-
törölt tag
Igen! Bár nagyobb táppal lehetne 3870 is.
Amíg nincs erősebb CPU-d, addig ez a max kártya, tudom mert nekem is ilyen van. Még húzva is kevés hozzá a 4850e, bár a játékok futtatásával nem lenne gondod. Az enyém alapfeszen (1.25) megy 2800-on, meg is lepődtem rajta. Így épphogy elég a 3870 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Unigine Superposition Benchmark
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest