- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
KerteszB
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A fejlemények: Ki lett cserélve a vga garanciába, és egy, ott a helyszínen alaposan letesztelt példányt hoztam el, szintén Sapphire X1950XT. Ez már hibátlanul működik, csak azt a furcsa esetet kivéve, mikor benn a gépemben már egy óra hosszája nyúzom, mikor egy nagy pattanás és az egyik csavar kiesik a hűtőjéből. Gép kikapcs, kártya kiszed, megnéz, hát eltört az egyik csavar. Hát nem baj, leszedem a hűtőt, úgy is oda volt már készítve az asztal szélére a Zalmi vf900, de a hűtő nem akar lejönni, ugyanis a csavarok bele vannak tépve, ezért is törhetett el a nagy melegben az egyik. Aztán végül nagy nehezen lekínlódtam a gyári hűtést és feltettem rá a zalmant, azóta nincs vele bajom, remélem nem is lesz. A kártyát teljesen ''besüniztem'' zalman bordákkal, 15 db van rajta a memókkal együtt a melegebb részeken, jól néz ki
, és jól húzható, majd még kitesztelem, pontosan mit tud.
Remélem véget ér a kálváriám az atival, és minden rendben lesz.
Azt olvastam az egyik külföldi fórumon (már nem emlékszem melyiken), hogy a X1950XT-nél előfordulhat, hogy egyszer csak nem vált át 2D órajelekről 3D-re, és lassú lesz, és ha a driver újratelepítés sem segít, akkor a bios frissítés megoldja a problémát. Csak láttam, hogy valakinek ilyen jellegű problémája van.
[Szerkesztve] -
KerteszB
aktív tag
Legariztattam a VGA-m, kicserélték egy újra, és az sem jó, ez már átvált 3D-be, de teljesen szétesik a kép, nem bírja az alapórajeleket.
Most ezt is viszem vissza, tele van a... -
KerteszB
aktív tag
Köszönöm szépen Mindenkinek a gyors segítséget
A kártya a boltban sem működött megfelelően, így ki lett cserélve, de csak este tudom meg, hogy az jó-e. -
KerteszB
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #4740 üzenetére
úgy néz ki sajnos, holnap délelőtt visszagariztatom a kártyát
-
KerteszB
aktív tag
Sziasztok!
Egy komoly problémám lenne! Most vettem Sapphire X1950XT 256Mb-t, és nem hajlandó megfelelően menni. Nem vált át 2D-ből 3D-be a kártya vagy a driver, bármilyen alkalmazást elindítok, az órajelei 500/1200 MHz (625/1800 helyett) és a venti sem pörög fel megfelelően, a legújabb Omega driveren, a legújabb Cataliston, és a gyárilag hozzáadott driveren már túl vagyok, ezeket megfelelően telepítettem/töröltem, azzal nincs baj, és megnéztem már AMD konfig és Intel konfig alatt is, nem tudok mit kezdeni vele, Atinak a Catalist-os automata tuningja 700/1900-ra lőtte be hosszas terheléses tesztelés után (tehát nem a hardverrel van gond), de utána nem tudtam ezeken az órajeleken futtatni, mert nem engedte menteni. Valaki találkozott már ilyennel, ez szerintem elég erősen driver gond.
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest