- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
today05
csendes tag
sziasztok, egy kérdés: x1950xt kari csak a 6.7es beta catalyst-al hajlando hdr+AA módban futni, a 7.1 es normálissal nem? (kérdezem mert a 7.1 el nemigazán hajlandó, és nemtudom, hogy valahol kulon be kell állítani valamit, vagy tényleg nem támogatja azt, amit egy korábbi beta igen) koszi
-
today05
csendes tag
-
today05
csendes tag
sziasztok, egy kérdés, 1950xt 256mb hány fps korul kéne teljesítsen quake4 1280*1024 ultra graf, minden max on? nekem egyenlore nemugy tunik, hogy hasítana az enyém, és kíváncsi vagyok. kössz
-
today05
csendes tag
válasz
Gaboman #4424 üzenetére
hehe, joválasz, segített, melyiket vegyem HIS vagy Asus? válasz: his-t vagy asus-t
elnézem neked, reggelvan nagyon
minnél tobb helyrol szeretnék infot gyujteni, uh irjatok plz
mod: azért az oblivion durvább, mint a q4, uh nemhiszem hogy ott hw baj van, sztem inkább valami beállítás/sw problem lehet
[Szerkesztve] -
today05
csendes tag
valaki azért erre is adjon plz választ: melyik a megbízhatóbb márka 1950xt kártyánál: HIS vagy Asus?
thx -
today05
csendes tag
sziasztok, mostanában tervezek venni egy 1950XT-t és kíváncsi lennék, hogy melyik gyártó kártyáját érdemesebb megvenni. Asus P5b-Dlx lap, corsair mem lessz mellette. His-Sapphire-Asus melyiket javasoljátok? én az asusra gondoltam, mert az alaplap is asus, de aztmondták nekem, hogy a his és a sapphire is jobb az asusnál. segítsetek.
köszi -
today05
csendes tag
és szerintetek mennyire fogja tartani az árát az 1950xt/pro? sacc március magasságáig? ha olyan max30% korul lessz az áresés, akkor még megérné nekem, de az kell, nincskedvem 2 honap alatt bukni a kártya felét
-
today05
csendes tag
sziasztok, szerintetek megéri most megvenni egy 1950pro/xt -t vagy inkább várjak 6800gt vel márciusig, és vegyek akkor egy dx10 es valamit? Szerintetek fogja annyira tartani az árát egy XT hogy március (dx10es kártyák kijovetelekor) még érjen 45-50K-t?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest