- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
today05
csendes tag
sziasztok, egy kérdés: x1950xt kari csak a 6.7es beta catalyst-al hajlando hdr+AA módban futni, a 7.1 es normálissal nem? (kérdezem mert a 7.1 el nemigazán hajlandó, és nemtudom, hogy valahol kulon be kell állítani valamit, vagy tényleg nem támogatja azt, amit egy korábbi beta igen) koszi
-
today05
csendes tag
-
today05
csendes tag
sziasztok, egy kérdés, 1950xt 256mb hány fps korul kéne teljesítsen quake4 1280*1024 ultra graf, minden max on? nekem egyenlore nemugy tunik, hogy hasítana az enyém, és kíváncsi vagyok. kössz
-
today05
csendes tag
válasz
Gaboman #4424 üzenetére
hehe, joválasz, segített, melyiket vegyem HIS vagy Asus? válasz: his-t vagy asus-t
elnézem neked, reggelvan nagyon
minnél tobb helyrol szeretnék infot gyujteni, uh irjatok plz
mod: azért az oblivion durvább, mint a q4, uh nemhiszem hogy ott hw baj van, sztem inkább valami beállítás/sw problem lehet
[Szerkesztve] -
today05
csendes tag
valaki azért erre is adjon plz választ: melyik a megbízhatóbb márka 1950xt kártyánál: HIS vagy Asus?
thx -
today05
csendes tag
sziasztok, mostanában tervezek venni egy 1950XT-t és kíváncsi lennék, hogy melyik gyártó kártyáját érdemesebb megvenni. Asus P5b-Dlx lap, corsair mem lessz mellette. His-Sapphire-Asus melyiket javasoljátok? én az asusra gondoltam, mert az alaplap is asus, de aztmondták nekem, hogy a his és a sapphire is jobb az asusnál. segítsetek.
köszi -
today05
csendes tag
és szerintetek mennyire fogja tartani az árát az 1950xt/pro? sacc március magasságáig? ha olyan max30% korul lessz az áresés, akkor még megérné nekem, de az kell, nincskedvem 2 honap alatt bukni a kártya felét
-
today05
csendes tag
sziasztok, szerintetek megéri most megvenni egy 1950pro/xt -t vagy inkább várjak 6800gt vel márciusig, és vegyek akkor egy dx10 es valamit? Szerintetek fogja annyira tartani az árát egy XT hogy március (dx10es kártyák kijovetelekor) még érjen 45-50K-t?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest