- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Zoli329 #3454 üzenetére
Sasolgass bele ebbe [link] , proclimitről nincs szó. CoD2, CoH, stb., számomra nem olyan meggyőző a GTS, az áráért főleg nem. Nem tartom okésnak, hogy egy csúcsterméknél a VRAMon spórolnak, mikor ez hátrányává válhat, akár egy előző generációs karival szemben is..a 640es GTSel semmi bajom, csak az ára
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
Zoli329 #3443 üzenetére
Helyenként, igen, ez a kulcsszó. Mert van ahol ki is kap tőle..
Engem nagyon nem hat meg a DMark, ha egy kártyát kell megítélni, kizárólag a játékok alatt villantott eredmények érdekelnek. És ott annyival nem jobb átlagban a GTS, mint amennyivel többe kerülAmúgy +12kt megérne a csere neki, nem mondtam, hogy nem
katt777 Inkább simán kacsa hír szvszMOD gombot használd..
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
válasz
Zoli329 #1529 üzenetére
Akkor 3 hónapon keresztül miért nem volt baj? Ha RAM gond van, akkor az BSOD-val végződik az esetek 80%-ában és lenne error logom + memorydump amit kielemezhetnék... de nincs. A BF képe fagy meg ''csontra''...
Mindegy, holnap visszaveszem a RAM időzítéseket és csinálok egy próbát. Ma már nem érek rá sajna...
THX... -
keIdor
titán
-
DroneZ^
őstag
nem megy
leáll, nyitott gépházzal arra lettem figyelmes, hogy valami kattog, ami eddig nem volt, mintha talán szikrázna? nagyon hallkan lehet hallani valami pattanást, és mikor kikapcsol a gép, pont elötte kattant 2-3at és puff leállt a rohadék, nemtom mit csináljak mostmár
-
Vigneau
félisten
Úgy emlékszem, a korábbi verzióknál alaphelyzetben is jelentkezett. Most viszont nem látom. Helyette azonban megjelent a MOM.EXE.
Mellesleg, hogy ne legyen minden fenékig tejfel, 3D indításakor fagytam. Leszedtem az ATiToolt, helyreállt minden. Kipróbáltam újra az eddig jól bevált 7.1-el az ATiToolt, az eredmény ismét fagyás, pedig korábban jól működtek együtt. Szóval kereshetek másik tuning progit. Utam visszavezet a Rivához ezek szerint. -
nRu3
addikt
ma lesz a csere ez csak elő érdeklödés, de amiket pletyka szinten halotam és a tesztekben olvastam tudd hangos lenni, igaz hűteni is tudd azért, nem minden vágyam a cooler csere. de előtte inkább érdeklödök ha kell gyorsba rávarázsolni akkor nne keljen utána érdeklödni..A ph-s tesztet olvastam igy tudom lehet használni bármelyik hűtövel.De a gyakorlat mindig más.
-
Joshi
titán
Szvsz már nem sokan játszanak a Far Cry-al, inkább keress egy kimondottan a játékkal foglalkozó fórumot.
A probléma oka általában driver vagy játék crack, de persze más is lehet. Egyébként mióta nekem is 1950xt karim van elég sok X-aktás jelenséggel találkoztam.
Alapvetően jó kártya, de pl az előző kártyámmal(6800GS) fele ennyi gondom se volt.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
-
fuzik
aktív tag
Alapvetően midig minden számít. Ha csak az a nyomorult játék futna a gépen, akkor kb igazad is lenne. De ezek a mai számítógépek/óperenciás rendszerek rengeteg dologgal babrálnak a háttérben függetlenül attól, hogy játszani szeretnél, vagy csak böngészni a neten.
Ha jól tudom, a kata egyébként két magra is optimalizálva van, ami elméletileg azt jelenti, hogy a játéktól függetlenül is képes lehet kihasználni a két magot. (Mondjuk erre még nem csináltam tesztet, de lehet, hogy megteszem...)
Sajnos tele vagyunk optimalizálatlan jelenlegi játékokkal, amiknek igenis számít a proci ereje/képességei.
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
Aztat én nem tudom még.
Nálam most három napja egy Sap x1950xt muzsikál, egyenlőre hibamentesen, vasárnap megjön rá a HR-03 hűtő, és akkor majd jól hüvösre tesszük.
Eddig a tunningot illetően jelentősen túlteljesítette a várakozásaimat, 695/(2x)999, a gyári hűtővel.
Én mondjuk biztosan nem vennék x1950xtx-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged