- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Teljesen igazad van, ezzel én is egyet értek.
De azért nézzük csak meg jobban azt a DX10-es látványt, legtöbb játák szándékos(és indokolatlan) butításokkal próbálja a felhasználót rávenni a dx10-re váltásra.
A 8600 topicban már kezdik az emberek terjeszteni az ''igét'', hogy a 8600gts x1950xtx verő kártya lesz.
Valóban elveri, de csak 3d markban, valós játékokban még az x1950pro is jobb nála.. -
udi
őstag
-
udi
őstag
Thanx
Bár van nekem most egy eladó darabom de addig nem akartam nyitni ameddig nem vagyok biztos benne hogy megtartom.Mert ugye csak szétvágni lehet a dobozt.....
Tényleg valaki tudja hogy mennyi egy ilyen acc2??
A zalmi fatám elment sajna az már nem kerülhet rá..maradt az acc2 max nyitott házzal az ujig -
Mózes
csendes tag
hy
talán nem éppen idevág de kiváncsi volnék hogy nem e tuna nekem segíteni abban hogy hol tudnák letölteni MSI x1950XTX biost vagy ha van valakinek ilyen karia és lenne olyan szives és lementené nekem és el is küldené nekem e-mailben akkor nagyon happy lenék.
elöre is köszi a segítségeteket -
joshua7
veterán
Vazz, szinte uitt járok... Nyugodtan eladtam az xt-m, aztán a tulaj szól, h Oblivion-ban hibázik. Semmi másban, de abban igen. Visszavettem, Oblivion föltelepít és tényleg csíkoz alapórajelen is. Nem durván, de csinálja. Aztán megnéztem másban (markok, Flatout2, Stalker, GTR2), azokban meg tökéletes.. A fene se érti. Elképzelhetó egyébként, h már régóta ilyen hibás(?), csak én ugye nem játszottam az Oblivion-nal.
Asszem ez is visszamegy majd garba. Még használom így, aztán ha rosszabbodik, adom be a fenébe. Ja, és az enyémen is Accelero van.
Így a király kis GTS-em adhatom el.Pedig iszonyat kártya, még az xt után is. Különösen Oblivion-ban lestem az fps értékeken.
-
MPowerPH
félisten
Igen, ez így van!
Ezt én is tudom, de én a játékokban nyújtott teljesítményről beszélek. És mivel még elég kevés játék futtat 2 szálat, ezért nekem nem kell 2 mag. Mondjuk konvertprogiknál jól jöhet... De a 4000+ csak átmeneti remélem... 1 hónap múlva kapok Németből egy FX57 -et, amit olyan 3,5 - 3,6 GHz -en járatva ( álltalában ennyit mennek
) egész szép eredményekre képes...
-
Gaboman
nagyúr
-
mattheus
őstag
Én a tápra gyanakszom továbbra is. eddig miért működött?
sajnos nem tudom kipróbálni másik gépben. Szervízbe el kell vinnem, ahol vettem, hogy mutassák meg, hogy a kártya működik.
Korábban ahol vettem a tápot a fickó azt mondta, hogy a 400W neki kevés volt, mikor még X1800Xt kareszt tett bele. 500W-al elindult probléma nélkül. de megpróbálom a kártyát először a boltban kipróbálni. Sőt, akár el is viszem a gépemet, hogy adjanak rá kakaót egy nagyobb táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest