- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Persze hogy függ
De azt azért remélem észrevetted, hogy a két kari közül (amiket írtál) még így is a 7900gt volt jobban húzható, ráadásul ez egy átlagos páldány lehetett, a legtöbb megy 600 fölött is talán.
Én nem vitatom amúgy a dolgokat, csak azt mondom, hogy tuningolt karikat is össze lehet hasonlítani(bár az igaz hogy egyik tuningolt-másik alap felállás lehet csalókat is.)
-
keIdor
titán
Hát sajnálom, hogy nem jön össze a 8800GTS 320MB
X1950Pro 512MB-ról elég nagy visszalépés lesz azaz X1650XT!
Ez a hsz neked szólSZERINTEM gondold meg még1x ezt az X1650XT-t!
''szia!
nem rossz kártya az 1650 XT, de ugyanennyi pénzért már 7900 GS-t is lehet kapni (7900 GS-t akár már 34,2 bruttóért vehetsz számlával, garival, boltból), ami lényegesen gyorsabb a legtöbb esetben (a grafikus mag is egy kicsit erősebb, a sávszélesség pedig épp kétszerese)
ui: azaz 1650XT-t már 31 bruttóért is láttam, de szerintem 7900 GS megéri azt a plusz 3 ezer forintot''
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
8900-es csak akkor jön ki szvsz, ha az R600 nagyon elveri 8800-akat.
To Calibos: Nem csoda, sokkal több shader egysége van mint a Gef-nak, Oblivion meg nagyon shaderigényes játék.
To Vigneau: Az biztos, hohy nem voltak álmatlan éjszakáim, hogy most milyen DX10-es kártyát vegyek. -
B_laci
csendes tag
Hogy lehet összehasonlítani a 6800GT-t az 1950XT-vel,kérdem én tőled!
Azért ''hasonlítottam össze'' vele, mert eddig ilyen karim volt. Ha egy FX 5200-am lett volna, akkor arra írtam volna uezt. De akkor még inkább igazam lett volna!
Szóval a döglött karimmal ott tartotk, h nem tudtam szürke pasztát szerezni hozzá, csak fehéret, a másik pedig, h pont ilyen (távtartós) csavart se tudok szerezni
. Szóval ezek szerint kénytelen leszek a szétbarmolt csavart visszarakni. De jó nagy szívás, mert azt kb csak félig lehet visszacsavarni, mert a hűtésben lévő furat menete van sérülve. Sőt, igazából kettő furat is sérült, szóval ez elég kellemetlen. Ha nem tetszik majd ott ahova visszaviszem, akkor nagy ribbilliót csapok
. Majd szerdán v. csütörtökön kiderül
.
Ja, az Accelero X2-t meg akkora kín volt eltávolítani, h azt hittem belehülyülök. Pont olvastam vmi külföldi fórumon, h a gyerek nem tudta leszedni, és el is törte a művelet közben! Ott cseszték el, h a kis tappancsok amik a memóriákon vannak totálisan hozzátapadnak a hűtőfelülethez! Az eredeti hűtésen volt eszük, és mindegyik tapin van egy vékony anyagréteg ami pont ezt meggátolja!
Tényleg ilyen memória fedő izéket tudok venni bármelyik számtechboltban? -
Dj Dekko!
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
Milyen szerencse?...
Nem kötekedni akarok.
Normál xp sp2-m van fennt, driverek, normális, jó minőségű cuccok (ezt most csak azért írom le, mert nemtudom, hátha ez is számít, h ugy vadászgattam anno össz őket..nem tudom..de valszeg nem, bár a jo minőség azért sok mindennek az alapja) néhány progi ami kell, (office,nero,jetaudio, ad.premiere, tuner prog.) és kész... Leszedtem a régebbi 6.11-es omegát, rivatuner maradt, [L]semmi defragment meg hasonló[/L] (Vigneau) nekem felesleges dolgok, csak fel a 7.12 cpanel-verzio, riva ujra beállit 680/840-re, fel a quake, prey, source (offline) fennt és játék ezerrel, egyikből ki a másikba be, film, tv, akármi, semmi gondom...
Itt meg mindenki, ''ezzel szivok, azzal sz@rakodok, ez meg az nem megy, fagy, kilép...''
Tényleg, minden rosszindulat nélkül, de most akkor mi van?
- isteni szerencsével megáldott gépem és os-em van?..
- ennyire iszonyatosan értenék az os-kezeléshez és a pc-khez ugy általában (ezt nem hinném..)
- ti bénáztok mindig valamit el?..
- ti vagytok mind pechesek a vga-tokkal?.....
Egyiket sem igazán gondolom, mégsem értem a dolgokat...
Nekem, soha semmi bajom nincs. Csak megy gép, csendben, gyorsan, fagyások, hibaüzenetek, akármilyen 'gyengébb képminőség' () nélkül.
Talán az lehet, h semi különleges baromságokat nem rakosdgatok fel, ati tool meg hasonló őrületek egyszer voltak fennt, azóta eszembe sem jutnak.
ps. nyugodtan jöhetnek az ''ok, akkor örülj neki és *uss''-ok, nem sértődöm meg..
csak már nem bírtam megállni így, szó nélkül... -
Qru
MODERÁTOR
Nem minimális a különbség. 7950GT egy turbózótt 7900GT, a GTO meg egy vissza lasított GTX. GTO-nak GTX nyákja van, erősebb terhelést bír (MSI-ken 1,1-es memcsik vannak), a hűtése mérföldekkel jobb.
mod: de az X1900XT akkor is veri mind a kettőt játékokban. Nekem volt mind a három kártyám (7900GT/7900GTO/X1900XT).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest