- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocked
csendes tag
Hát ha már DX 10 ről beszélünk, akkor egyértelmű hogy bukó az összes X széria..
De mivel akik directX 9 királyai ra pályáznak,és imádják az antik cuccokat azok részére készült ez a hely ittés én nekik írok
Egyértelmű hogy DX 10 meg 11 ide oda jobb és egyszerűbb stb, de én DX9 king fan vagyok,mint a többi XTX tulaj, akik a régi karikból merítenek még mostanság is erőt,lehet árban sőt tuti árban is felül múl minket a DX 10 / 11 de akkor is maradunk XTX nél ami legalább KING dx9 ben és ráadásul sok sok dx 10 / 11 es játék megy fullon velük
csak jó vas kell alá
Minden esetre egy ATI x1950xtx salve és master páros CF ben azért még manapság igazán nagy kincs és felejthetetlenül jó élményt nyújt a dx9 rajongótábornak
-
katt777
félisten
Mondtam, hogy minőségre állítottam, de az AF-et külön tényleg nem. Sorry! Nem baj, hog belinkelted a képeimet, nem védettem le őket.
Hát, tényleg nem nagyon látni a különbséget. mint korábban említettem, nV-sok mondták, hogy jobb az ATI-k képe, de ezek szerint a 8800-asokra ez annyira nem igaz. Aztán a játékok támogatása már egy másik dolog...
Különben meg az ATI szebb, vazze... -
katt777
félisten
Igen, 4X. Szépségre ment. Hát, ha nagyon nincs különbség, lehet, hogy még a régi CRT-s kép él emlékeimben. Attól az új kari még nagyon jó. Majd OG mond valamit hozzá.
Kicsit szétoffoljuk a topicot, de nem sok 1950XT tulaj maradt.Lehet, át kéne keresztelni volt 19x0XTx tulajok találkahelyére.
-
Calibos
addikt
Crysis:
Vége felé jelentősen javult a játék, izgalmasabb lett. Kicsit hangulatosabb és nehezebb ellenfelek. Sajna ide már gyenge a 1950xt…Amit nem értek hogy hol van a jég? Alieneket nem sokat láttam iddáig, most hogy a hegy belsejében úszkálok és eltévedtem de gondolom ezek a alienek!
-
katt777
félisten
Beleástam magam CoD4-be.
Fullra tettem mindent, még AF-et is, úgy kicsit szaggat néha, de ez kb. 20FPS lehet. Hangulat se rossz. Az utcákon semmiből feltűnő, majd falakban eltűnő, újságpapír-lepkék elég bug-ízűek (és ez még csak az eleje), de most nincs energiám és időm egy akkora tesztre, mint TS volt, inkább csak játszom.
Csak a timeshift kapcsolót ne keresném egyfolytában, vazze... -
katt777
félisten
Elolvastad egyáltalán a cikket? Akkor tudnod kéne, mire értettem. Egyébiránt nálam a Bioshock a nyerő, a CoD4 viszont semmiképp. Semmi újat nem láttam benne (igaz, éppen csak belenézegettem néhány pálya erejéig). Crysisben tényleg vannak újítások mindenféle téren, de egy év játékának nem árt, ha átlaggépen is játszható, mert enyiből év autója is lehetett volna egy Ferrari Enzo.
-
katt777
félisten
Lassacskán összespórolom a GT-re valót is.
(Monitorom még húzza.) Kár, hogy egyik kari sincs. 3870 (kint már 185Euro-tól rendelhető) jobb lenne, mert hiába lassabb a GT-nél, abból beépíthetek +1-et később (tudom, tudom
). De ha tényleg mindkét gyártó a többkaris konfigokat kezdi nyomatni a további VGA fejlesztés helyett, ahogy állítják (és amint látszik is), akkor az elméleted CF-et illetően nem csak inogni fog (lásd 1950XT CF vs 8800GT), hanem meg is dől.
-
Speed®
titán
Jobban örültem volna ha direkt linkben tálalta volna, most turkálhatok...
katt777 1950XT 621/1800 X2@2.6G 5697 2190/2486/1994 SM2.0/3.0/CPU
SpeedR 1900XTX 650/1550 X2@2.5G 5898 2295/2638/1892 SM2.0/3.0/CPUIgyekeztem azonos körölményt teremteni, de bradör jelenlegi memói nem valami szuperek, szóval a procit nem tudtam belőni 2.6ra, amit visz egyébként.
Ha ugyanúgy 2.6on futna, mint anno katt777-é, akkor 5955 pont lenne.
M3kk féle 3DMark2006Calculatorral számolva)
És lám, a sávszélességhátránya ellenére is ~5%kal gyorsabb az XTX.
Amit simán felróhatunk a 4%os GPUórajelnövekedés hatásakén..
Konklúzió: R580 nem sávszéllimitált, felesleges a memót húzni. Just GPU.katt777
Én úgy látom, hogy ő egy linket adott, nem csak egy végpontszámot.
Arról meg igazán nem tehetek, hogy a sok nonOFFban írt HD38as meg 88GT SLIs OFFhsz.ed közt elveszett a szemeim elől az az egy, amiben csak úgy behányva leírtad az SM pontszámokat. Rohadt ravasz vagy? Nekem más jelző mocorog az ujjaim begyén -
katt777
félisten
Hát persze.
De a magyarázat elfogadható, nem?
Te adtál választ a konkrét problémára, én meg mutattam egy alternatív (az általa - NetF nélkül - használt rendszerben jobb) lehetőséget is. Ennyi a különbség kettőnk hozzáállása között.
Peace, én eddig sem háborúztam, csak érveltem. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Vazze, nem ezt mondtam! Néha nem olvasod el, amit ír az ember, vagy nem figyelsz oda rá.
Azt írtam, CCC ÉS NetF2! Tudom, hogy semmi köze a NetF2-nek az ATT-hez. Azt is tudom, hogy sok program használja (és basszák is meg). Ő nyilván nem használja, különben tudná mi az (éppen ezért fölösleges neki), nem? Ettől függetlenül még lassulást okoz, bár messze nem annyit, mint a CCC. Konkrétan itt a VGA karival kapcsolatos problémáról volt szó, nem amúgy a NetF-ről, szóval figyelj a szövegösszefüggésre, és a feltett kérdésre, amelyre válaszoltam, ne ragadj ki 1 kifejezést a mondatból (és főként ne helyezd azt az 1 kifejezést univerzális összefüggésekbe).
Joshi tüsszentés közben.
-
-
katt777
félisten
Már írtam pár nappal elébb, old gray esetéhez, hogy nem akarom utánvéttel elküldeni, csak ha itt megnézi valaki, és látja, hogy minden game-ben tökéletesen megy (mert nekem nem volt gondom azokkal sem, amelyekre mások panaszkodtak). Nem akarok utána panaszt belenyúlkálás, vagy postai hanyagság miatt.
Feltétlenül linkeld ide az eredményeket, mert anyámba küldtek a kérdés felvetéséért is 3850/70 topicban - persze cáfolni ők sem tudták, tesztek híján.Engem nem zavar, ha neked lesz igazad, vagy azoknak, akik ott esküdöznek, hogy nehogy már az 1950XT CF gyorsabb legyen egy 8800GT-nél, ne adj' isten megszorongasson egy 8800GTX-et.
Egyelőre viszont csak az eddig ismert eredményekből indulhatunk ki, amelyek szerint van reális alapja a feltételezésnek. Csak jöjjenek azok az eredmények!
-
Speed®
titán
..anyám, olvassak helyetted?
Persze, hogy alapórajelesek a karik.
Ami a szintetikusokban CF/SLI esetén kijön, abból IRL jó esetben 60-70%
Én sem értek egyet az SLI/CF alkalmazásával ha nem DMarkkal álmodik.
Még ha veszteségesen is adja el a mostani kártyáját, egy második árát a kapott összeghez hozzárakva komolyabb szinglikarit kaphat mint az XT CF. -
katt777
félisten
1: Játékokban nagyobb teljesítménynövekedés volt CF-ben, mint 3DMarkokban. (Ha persze a game nem támogatja, ez nem számít.) nV-ban driver téren sokkal több a gebasz.
2: A 8800GT-nél olcsóbb 2 db használt 1950XT, ez matematikai és piaci tény, utóbbiak CF-ben gyorsabbak, ez meg a tesztekből kiszámolható.
3: 101-edszer: Ha nem tudom eladni a régit, cseszhetem, mennyi +ért kapnék 1 újat. Akkor inkább kis befektetés, és még sokáig használhatom a konfigot. Most ki nem érti a másikat?Mert az (egyébként /pill téves) elmélet ismeretétől nem lesz gyorsabb a gépem.
4: A hőmérséklet okozta gondokat az előbb cáfoltam, tápom meg direkt CF-es, ráadásul egy GTS SLI v. GTX sem fogyaszt keveset.Még mindig nem tudom, miért nem lehet feltelepíten a 7.11 Avivo-t Vista64-re. Azt írja ki, nincs mit telepíteni. Valaki? (Frissen telepítettem a Vistát újra egy hülye program belecseszése után, amit csak a rendszermentés után vettem észre.
)
-
katt777
félisten
Nézd meg ua. a 2 tesztet, mint én. Viszonyítsd az 1950XT-t a 3850-hez, aztán azt a 8800GT-hez. Aztán számold rá a CF nyereséget (akár csak azt az 50-70%-ot) az 1950XT-re, amennyivel nem lassabb a 3850 a 8800GT-nél. Nem meszélek, számolgattam. Ez persze nem változtat azon, hogy a 8800GT nyilvánvalóan korszerűbb kártya.
Remélem a srácnak szóltál, hogy húzza föl a 2 karihoz a prociját legalább 2700MHz-re, hogy rendesen menjenek (nekem a 4200+ tudott ennyit gyári hűtővel - 2600-on meg nem is melegedett túl -, szóval mennie kell ugyanolyan chipsetes - 580X - lapban a 4600+-nak is).
Legjobb lenne a multidx10 tesztben használt game-ekkel tesztelni az 1950XT CF-et, persze ott erősebb alap volt a VGA-k alatt, szóval azzal megint csak kalkulálni kell. De ha itt a környéken valakinek lenne 1950XT-je, én továbbra sem zárküzom el az 1950XT CF tesztek elől. -
Speed®
titán
Dmarkot illetően nem mondott hülyeséget. X6800@3.46al:
DMark06 1280x1024 4xAA/16xAF 8800GTX 7754pötty
DMark06 1280x1024 4xAA/16xAF 1950XTX CF 7730pötty
Az eredményeket ebből a teszből keresgéltem ki: [link]
Más kérdés, hogy játékokban a driverek hiányossága miatt nem ilyen jó. -
old gray
addikt
Én az anandtech oldalán olvastam a 3850 CF-ről és egy 8800GTX teljesítményét hozta.
katt777 is írta, hogy nem az igazi, szerintem meg igen. Jan.-feb. környékén olcsó lesz dx10.1 támogatás és teljesítményben is elég lesz jó ideig. U.ez vonatkozik a 3870-re is, bár nem hinném, hogy az megéri CF-ben. (csak órajelekben különbözik, viszont később val.színű megjelennek az állat módjára húzható, vagy gyárilag OC-s 3850-ek is).
Ez kb. olyan mint az X1900XT vs. X1900XTX felállás..... -
katt777
félisten
Köszike!
VÉGRE EGY TOPIC HSZ!
Mit nem értesz? Alap órajel helyett 670/990-en mentek a karik.
Nekem 2200-on, 675/1026-os VGA-val 5882 pont volt, 2600-on meg 6159, szóval gyengébb tuninggal 2400-on 6000 körül lehet. Sztem nem rossz a 8534 pont, +42%. (Értelemszerűen én is a tunigneredményekhez viszonyítottam, nem az alaphoz, hogy össze tudjuk hasonlítani.) Mármost úgy emléxem, hogy a hidas CF is ekörül volt 3D06-ban, játékokban viszont 95%-os javulás is akadt. Jó lenne megtalálni a régi CF teszteket, hogy a 3D06 alapján viszonyíthassunk. Mindemellett egy hajtottabb/gyorsabb procival bizonyosan javulna még.
Linkeld be légyszí, ha megvannak a CF tesztek elérhetőségei, de én is rákeresek még.
Most még kíváncsibb lettem 3850/3870 eredményekre, meg megnézem azokat a dx10-es karik teszteket is +1x, amelyeket 38xx topicban láttunk.
Most mintha úgy tűnne, hogy +1 1950XT-vel is elérhetted volna a 8800GTS-ed teljesítményét, ugyanúgy nem dx10.1-es konfiggal.Persze, aki SLI-s lapot tesz ATI VGA alá...
Egyszer talán megérem, hogy igazat adsz nekem CF téren. -
TomBoy1986
veterán
Azon nem nagyon kell csodálkozni, hogy 1 héttel a bejelentést követően nem lehet kapni Magyarországon. Valahogy nem hinném, hogy a cégnél azzal számolnak, hogy itt adják el a legtöbb kártyát. De az USA-ban és a West-EU-ban biztos lehet kapni már (nem is említve az ázsiai régiót).
Bár most nem böngésztem a Newegget - szóval csak gondolom.
-
TomBoy1986
veterán
Számomra épp a Phenomok teljesítménye kevesebb a vártnál.
A 3870 szerintem igazán jó kis kártya, s látván a 3850 45K-s bevezetőárát (ami 0.5-1 hónap alatt 40K), a 3870 sem lesz több 50K-nál, amiért egy igazán jó kis kártyát kap az ember (legalább egy 2900XT szintet).
Ráadásul feszültségemelés nélkül még benne van a 10% tartalék GPU szinten, úgyhogy nagyon is tetszik a kártya
CPU-ban viszont erősen gondolkodóba estem, hogy mi is éri meg jobban... 6000+ vagy 9500. S hogy megéri-e egyáltalán azt a +15K-t a +2mag...
Na mind1, hisz még egyiket sem kapni, majd ha lehet akkor érdemes rajta filozofálni - jól megbeszéltem magammal.
DigitXT:
Volt belső nézet a 3-ban. Az 5 volt fizikáját tekintve a legjobb szerintem is,s a 914-es Porsche volt a csúcs (2L-es motorral) - amúgy még meg is van. Meg a 944-es, amiben sajnos volt motorelektronika (mármint leszabályozó 250-nél).Már sajnos az NFS 4 sem indul XP-n. '98 alatt viszont megy tökéletesen.
-
katt777
félisten
Azt olvastam, hogy a BE-k elméletileg 26-szoros szorzóra is felvihetőek (CPUiD-del kapcsolatban). Nekem ez kicsit hihetetlenül hangzik, de ha valóban, akkor pár évig nem lesz gondod procira.
Az elmélet megvalósíthatósága persze azért is kétséges, mert ha valaki ezt igazolta volna már, akkor az Intel rég lehúzhatta volna a rolót. Egyelőre azt látom, hogy a lap-társ kolléga nem tudta felvinni a gyári szorzó fölé a 6400+ BE-jét (BIOS lehet a felelős).
-
DigitXT
félisten
aztán órákik pattogni az oldalfalakon...
No igen, akinek csak úgy megy...A szubjektív véleményedhez természetesen jogod van, meg ez nem is az a topik.
Jah, amúgy volt olyan (autószerelő-féle) unokatesóm, akit csak azért érdekelt pl. a Most Wanted, hogy hogyan lehet alakítgatni benne a verdákat.
Játszani alapból nem akart vele (mondjuk gépe sem igen lett volna hozzá), meg aztán az a szappantartó fizika sem túl meggyőző...
(A PS-ben ezt is próbálják ugye megtörni, ami nem rossz ötlet, viszont a drifteknél még mindig tettenérhető, főleg a fékezéseknél/indulásnál.
)
-
katt777
félisten
Azért azt se feledjük ki, hogy a google minden adatot eltárol amit csak össze tud szedni a gépedről, azt is, mire, mikor honnan kerestél rá, és a többi. Így aztán a jó kis adatbázisát jó pénzért értékesítheti olyan cégeknek, amelyeket amúgy a géped közelébe sem engednél, és/vagy még könnyebben tudnak manipulálni, hogy rád sózzanak valamit, amit különben nem biztos, hogy megvennél, a többi veszélyről már nem is szólva, ami az adataiddal való visszaélésből következik (mert ugye, ha nem élnének vissza velük, nem is gyűjtenék). Mikor fogják föl végre az emberek, hogy semmit nem adnak ingyen, jóindulatból?
(Szerintem soha.
)
NFS-ben igazad van.
Nekem csak az a bajom, hogy még mindig azt várom, hogy valamelyik olyan legyen, mint az első 4. Hogy ott versenyezzek, ahol akarok, azzal, amivel akarok, hogy minimum belső nézetből vezethessem az autót, és ne csaljon egyfolytában, ha jobb vagyok a gépnél, csak hogy meg tudjon szívatni, és köcsög kis programozók, akiknek követ kéne fejteni valahol fenn északon, azon élvezkedjenek, hogy bármit teszek is, ők az ügyesebbek (a végén persze úgysem, csak elveszik a normális játék élményét).
-
joshua7
veterán
Nem, nem! Pont, h nem!
A hirdetésbe beírtam egy jópár játékot, azokban semmi hiba. Az összes UT3 motoros tökéletes (Airborne, UT3 demo, Stranglehold - ezeket néztem), de a ProStreet demo is teljesen jó. CoD4 is. Csak az a 4 nem. Én sem értem mondjuk, h ha rossz, miért nem rossz mindenhol.
szerk: mint régebben írtam, a vram 90 fokig is fölmegy. Lehet, h az x2-vel ennyivel gyatrább a ramok hűtése és bizonyos játékokban ez galibát okoz?
-
joshua7
veterán
Egyszer már eladtam és a srácnak is ilyen volt az Oblivion. Aztán vehettem vissza. Én nem próbáltam Oblivion-nal, de miután visszavettem, megnéztem, és tényleg nem volt jó... Átverni meg nem akarok senkit. Visszavenni mégegyszer meg pláne nem...
Ja, x2-vel is ilyen volt. Srácnál meg p965-tel... -
katt777
félisten
Én mindenesetre arra, hogy nem szívesen adok el valamit postán, mert nem tudom működésközben megmutatni a vevőnek (és OG még úgy is idegeskedett pár napig), másrészt a vevő meg annyival olcsóbban akarja megvenni, amennyiért ide utazik. Az itteni PC boltok használt cuccok terén szabadrablást végeznek. Értsd: be sem veszik, illetve azt akarják, hogy bagóért adjam oda (+ még a haszonuk), aztán meg jó áron elpasszolják, akár még újnak is. Bár, ha azt veszem, hogy az új cuccok kb. 10%-kal drágábbak, mint BP-en, akkor ez sem más. Pl. a procim még mindig 46k lett volna, amikor odalent már 40 volt, viszont a 4200+-t már az új pesti árból visszaszámolva akarták bevenni. Még jó, hogy akinél vásároltam, ismerős, és végül belátta, hogy kissé érdekes az árképzése, amit legalább haverok esetében hanyagolhatna ideiglenesen. Sajna azóta már az "asszon' viszi a bótot", az meg tejfölösszájú szervizesekkel/eladókkal együtt hülyének nézi a betérő ügyfelet, mint az másutt megszokott.
-
katt777
félisten
Miért is, vajon?
Senki nem akarja elhitetni veled, hogy rossz vétel volt, csak a lehetőséget pendítettük meg (mert akkor igen), ha 50k alatt jön ki a 3870. Azért kíváncsian várom, hogy mit tud a 38xx széria az azt már támogató 7.11-es catalyst driver-rel, mert az eddigi eredményeknél biztosan többet, és akkor már tuti jó vétel.
Ha valami eszement áron hozzák ki nálunk, akkor minden forgalmazó menjen anyjába. -
katt777
félisten
Mire megvásárolható árú lesz a játék, a VGA is.
1950XT-n meg vígan szalad full grafikával minden, kivéve Crysis-t meg NFSPS, de utóbbi meg ugyanolyan szar, mint az elmúlt 5 rész.
Ebben a tesztben is majdnem a 8800GT teljesítményét hozza a 3870 (1-2 kivétellel,de még akkor is gyorsabba GTS-nél), szóval nem tudom, miért kéne aggódnom. Ráadásul szeretem újra végigjátszani a jó játékokat.Már írtam valamikor, hogy sok game-et 640x480-ban nyomtam végig a régi konfigomon, és úgy is nagyon élvezetesek voltak, mert nem alélok el egy brutál grafikától, amellyel egy esetleg pocsék game hibáiról akarják elterelni a figyelmet (hiszen ahol a pénz a grafikai fejlesztésekre ment el, ott kevesebb jutott a lényegre, a programra).
-
DigitXT
félisten
Mondtam, hogy nem úgy.
Nem mondtam?
A minőségbe mondjuk ne menjünk bele, nem szeretem az nV-t, pláne ha véletlenül rosszul optimalizál.
Jah, amúgy az NFSPS a demó alapján egy f*s, szóval nem jászik (egyébként 1024-ben élsimítástól eltekintve minden maxon teljesen jól megy: grafikailag bejön, de amúgy...) Szerk: dregpeter, ha még ez is igaz...
Mondjuk abban az 1 órában kételkednék, volt a logouton egy írás, hogyaszondja: "7 óra alatt végigrohantam rajta".
Szerk2Joshi: amúgy inkább csak kötözködök, de asszem érthető, hogy egy X1950XT topikban nem baj, ha vannak, akik elégedettek a karijukkal.
-
-
katt777
félisten
és Kircso 13: A 3800 karik árai 150-249USD. Attól persze még lehet találni drágábbat, nyilván jó páran keresni akarnak azokon, akik nagyon árják már a karit. Hát velem megbuknak, én megvárom a reális árat.
Szted, ha 50 fölött adják, lesz, aki nem 8800GT-t vesz (már ha majd lesz)? Csak mert biztos lehetsz benne, hogy nálunk nV fölényre fogják "betesztelni". Sztem csak aggódsz, hogy 50k-t adtál a 320MB-os GTS-ért, amely lassabb a 3870-nél. (640MB-ossal versenyzett, és azt legtöbbször még a félrehordó tesztben is túlteljesítette.)
De majd sírok, ha tényleg drága lesz. Ha meg nem, majd összeeresztjük a GTS-eddel.
Viszont az 1950XT-met tavasszal 55k-ért vettem. Szóval az az 50k-s ár... -
katt777
félisten
Fölösleges megkérdőjelezned a felfogóképességemet.
Nem érdekel, hogy csúcskártya, vagy sem. Az érdekel, mennyit tud, és mennyiért. 45-50k-ért nem kapsz ilyen nV-t, és kész. OK, pár alkamazás alatt valamivel lassabb a 8800GT-nél (ami a tesztben gyári tuningos volt), de az esetek nagyobb részében pariban van vele. Kicsit megtolom, aztán még jobb is. 45-50k-t tudok áldozni egy karira, 65-öt meg nem. -
dregpeter
tag
igen lehet link : http://www.overclocking.extra.hu/ati.htm vagy van másik is http://vganfo.uw.hu/bios.html oldalon le van irva, ugy cisnálom, de kiirja a előbb már emlitett flashelési hibát " error 0FL01 " meg előtte hogy data not erased , azt nyomjak egy '1' est és abba marad . . .help
-
dregpeter
tag
tudom, hogy rossz helyen járok, ámde, hátha valaki mégis tud itt is segiteni nekem
LÉNYEG, a várt teljesitmény növekedés nem érdekel, lényeg hogy becsapjam a programot amit éppen hazsnálni akarok, mivel csak 9550 esnek nézi a rendszer a Vga -t, nem ugy megy rajta ahogy kéne, de hamár 9600asnak nézi akkor menne, de ez a vacak falashrom, de a atiflash mega winflash se engedi hogy flasheljem, nem rétem miért, . . . . .HELP
-
dregpeter
tag
-
katt777
félisten
Külön a Stalker mellett írják, hogy szoftveresen számol bizonyos dolgokat (mert dx10 már volt akkor). Ne csak a grafikonokat nézd.
Miért csak ez üti a 38xx meg a mércét?
A 8600-as árszegmensében, hogy szó szerint idézzem a cikket: "élve megeszi a 8600-asokat". Akinek tehát ebben az árban kell jó kari, nem fog nV-t venni, ha csepp esze van.
És miért nem jó FPS téren a 3870? Csak mert pár játék kivételével pariban volt a hangsúlyoznám, gyárilag túlhajtott 8800GT-vel. A gyári felhúzzásokból ítélve a kari arányaiban megközelítheti az 1950XT tuningképességeit, tehát +75MHZ GPU, +125MHz RAM simán benne van.
Reméljük, itthon is tartják az ajánlott árat, bár a hazai kereskedők pénzéhségét ismerve lehet, hogy ezen is nagyot akarnak kaszálni. Én mindenesetre írtam a HIS mo-i disztribútorának, hogy mikor és mennyiért és már nagyon kell...
Azért reálisan nézve a teszteket 50k körül meg kell max állnia még extra haszonnal is, ha el akarják adni. Remélem, a magyar magazinokban továbbra is lehúzzák!Ja, és halk.
-
-
katt777
félisten
Majd másképp látod a dolgot, ha már mindenki beérte dx10-essel (mondván, hogy semmi nem használja ki), és erre nekiállnak kinyomni a dx10.1-es game-eket. Látod, ez a beetetés. Ahányszor ezt már eljátszották a gyártók, nem kéne újra és újra benyelni.
Nem lihegem túl, mert tudom, hogy működik a marketing. Józan belátással és helyzetelemzéssel írtam.
Vízhűtés árából van egy jobb VGA-m, ha ezt eladom.De vizet a gépbe én nem.
Az eddigi VGA-imat kb. 2 évig használtam, akkor ebből van még másfél. Bár a vége akkor megint min grafikás korszak lesz, szóval jobb szeretném előbb lecserélni. Vazze, most gúvadjon a szemem a szar monitorba, vagy cseréljek VGA-t? Mert úgy fest, a mon. képcsöves (illetve az a hibá oka). De a soxorozó cseréje is egy használt monitor ára, úgyhogy meg vagyok szívatva. Kapja be a Samsung is. -
katt777
félisten
Már kikupáltam magam ATT-ból, és meg kell mondjam, annak ellenére, hogy a jelenlegi az első ATI karim, piszkosul meg vagyok vele elégedve. (Még úgy is, hogy nem igazán húzható a GPU-m) 1024x768-ban full grafikával minden új game szárnyal rajta (kivéve Crysis, de a Far Cry-t anno 640x480-ban, min graf.-val gyomtam végig, szóval nem gáz). Attól persze még lehet, hogy ha drága lesz a 3870, nV lesz a következő, de inkább várok a cserével. nV-nak úgysincs még dx10.1-es VGA-ja, tehát még mindig olcsóbb egy 2. 1950XT - csak hogy bosszantsalak
. nV-hez hol van ilyen ATT-szerű progi? Mert a RivaTuner nagy sz@r (ha csak nV-ban nem lehet állítani rajta olyan dolgokat, amit ATI karival nem.
Bioshock!
A háborús játékok már a MOHPA idején uncsik voltak.
Egyébként meg NOLF1-2 forever! -
katt777
félisten
Ugyanarra a forrásra hivatkozol, ember!
A lényeg, hogy eddig a mértékadó hardveres oldalakon nem ezt lehetett olvasni a 38xx-ekről, egy magyar forrásnak meg nincs okom hinni, főleg, hogy "AMD-hez közel álló forrás"-ra hivatkozik, ami kb. a szinonímája a "na most bedobom a nagy eszem a köztudatba" elgondolásnak. Vazze, írja oda, honnan szedte a meszet, aztán hadd lám én is!
Vedd csak végig a 3800-asok és az nV8800GTS/GTS-ek paramétereit!
A 3900-ról én is a CES-t olvastam, de éppen a paraméterek ismeretében botor dolog kijelenteni, hogy majd 2 db 2900XT teljesítményét hozza. -
katt777
félisten
Sztem 8800GT vs 3870, és 8800GTX vs 39xx lesz (nehezen lehetne egy ATI kari két különböző nV-s ellenfele, nem?
). Reménykednék egy 8800GT-3850, illetve egy 8800GTX-3870 párosításban, de a pénztárcám vékonysága miatt inkább remélem az előbbit, és meghasonlok.
De ha a monitorom elviszi a pénzem, akkor inkább az utóbbi, hogy más is szívja meg.
Persze tök jó lenne egy GTX-közeli, vagy azt verő 3870-es 46k-ért, nem?Aztán majd fölébredek.
Bár ez garantáltan csődbe vinné az nV-t, csak lehet, hogy az AMD-t is.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Vazze, most már tudom, miért mentek a romák Kanadába!
Épp azt mondom, hogy ez a 3870 hűtés kísértetiesen emlékeztet a HIS-ére. Bánja kánya!Na most valaki vagy qrwára nem ért ahhoz, amiről értekezik, vagy nagy szívás van itt készülőben. Lásd: itt Nehezen hiszem, hogy a 3850 csak a 8600-asokkal lenne pariban.
Szerencsére ilyen hülyeségeket (na bocs, tévedést) csak itt olvastam. (Vagy ez igaz, és mindenki más hazudik, még a kártyák paraméterei is.
) nV már zsebbe fizet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest