- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosco_
csendes tag
Szerintetek ha vennék az 1950XT-m hez egymásikat és összekötném a két karit jobb lenne mint az 8800GTS, ill. mennyi különbség lenne?
-
Bosco_
csendes tag
A gput 690-is lehet húzni, a ramot meg a 950-ig. Ha felhúzom teljesen, nem lesz gond?
-
Bosco_
csendes tag
Elnézést 1950 XT elírtam
-
Bosco_
csendes tag
Asus Ati Radeon 1650 XT karimnak a következő adtok szerepelnek a caralystba: Graphics Processor Status: Requested: 621 Mhz Current VPU Clock: 500 Mhz Graphics Memory Status: Requested: 900 Mhz Current Memory Clock: 594 Mhz. Csak azért mert nem vagyok megelégedve a kari teljesítményével, ezek a gyári értékek?
-
Bosco_
csendes tag
52.000 Ft bruttó 1év garival jó vétel volt kiskertől egy ASUS radeon 1950XT ért, mert olyn 70 körül van nem?
-
Bosco_
csendes tag
Köszi a segítséget végül is catalystba megoldottam, mostmár megy 85-ön
-
Bosco_
csendes tag
Asus M2N-E, AMD 3600 X2 2x512 667 Kingmax, Asus Radeon 1950XT 250Mb, 320Gb 16MB Samsung és 3DMark06-ban 5300 pötty ez szerintem elég kevés mi a véleményetek, vagy milyen problémák lehetnek?
-
Bosco_
csendes tag
válasz
Termi16 #1087 üzenetére
Bármit állítok a monitorom akkor is 60-on megy pl. ha 85Hz-et állítok be a windows szerint 85-ön megy a montor szerint 60-on, és az utóbbi a valós olyat is mondtak hogy a 1950XT-nél 60Hz fölött nem megy a monitor, mivel újabb az lcdés elavult a crt de én kételkedek. Mi a véleményed(etek)?
-
Bosco_
csendes tag
Szerintetek miért nem megy a crt monitorom 60Hz fölött 1950XT-vel?
-
Bosco_
csendes tag
1950XT tulajdonosok közzül akiknek normál monitorja van, megy a monitor 85Hz-en, vagy nektek se megy 60fölött?
-
Bosco_
csendes tag
Sziasztok! Asus 1950XT karinál nem megy 60Hz-nél jobban a monitor.
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged