- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Nem tudom hogy mit mondjak erre
Ha Asust nem akkor semmit sem kell venni- nem kell PC tartani. Asusnak is vannak gyengébb szériái ami egyenlő a kukával ,de kategorikusan kijelenteni hogy szar na ezt nem tenném. Neked nem inkábba Nvidia driverei miatt lett tele a tököd? Na mert volt pár Asusom és előfordult hogy egy szar Nvidia szoftver miatt bolondult meg az Asus alaplapom.
/Vga topikban valaki írta hogy ugyanolyan típusú Vgá-t 4x gariztatott le mert mindegyik tőnkre ment pár nap utánAzt hiszem Asus volt…sajnos előfordul az ilyesmi/
-
Alvin_ti4200
félisten
500/1200-on jár a kártya 2D-ben, ha játszol vagy bármilyen 3D-s alkalmazást futtatsz felnyomja 625/1800-ra, ahogy azt illik. én nem piszkálnám a helyedben a 2D-s órajeleket az ATiTool-lal. Amúgy lehet én is hamarosan csatlakozom a klubhoz egy Sapphire X1950XT-vel, 47-ért szerintem ütős vétel újonnan
Főleg, hogy ismét késik az RV630
-
Termi16
őstag
Nos nekem pont ilyen karim van, és a gyári hűtő tényleg nagyon hangos
30%-os fordulat alatt tűrhető, 30-45 még úgy-ahogy, viszont e fölött már nagyon-nagyon hangos.
Ha veszel rá másik hűtőt, akkor az vagy a vf900 legyen, vagy esetleg pl egy northq, ezek még elbírják és a zajszintjük is oké. A vf-700 már nem biztos, hogy le tudja hűteni a karit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest