- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Ideiglenes megoldásként egy 12cm-s Ventit ráakasztottam a gépre(szó szerint) ami lóg a levegőben. Egy jól működő házszellőzés mellé először azt hittem hogy értelmetlen művelet lesz mivel légörvény csináltam ezzel. De láss csodát
az 1950XT-met jó pár fokkal lejjebb vitte. Túl hangos a gyári hűtés, inkább berakok 5db házventit mint hogy 100%-on járassam a gyárit.
Igy most a 12cm venti fújja a levegőt a chipsetre, vga-ra, és Cpu-ra. -
fuzik
aktív tag
Bocsesz ktg3
minden tiszteletem a tied
de elolvastad azt, amit leírtál?
Nem a processzor hajtja a VGA -t, hanem a program ami a gépen fut. A processzor mindössze végrehajtja a program utasításait. Ha egy adott processzor mellett egy adott programmal a videókártya kevesebbet fps -t csinál, mint egyébként tudna, akkor az adott szitu processzorlimites.
Mindent összevetve tehát az A64 3200+ (ahogy Te is leírtad) kevés, azaz a 3DMark2005 függ attól, hogy milyen (számítási kapacitású) processzoron futtatod. Ezt a tényt számos tesztel bizonyítani is tudom. Tehát a 3DMark2005 processzorfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest