- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Nem, nem normális! Nekem is volt majdnem ilyen. Sosem jöttem rá hogy mi volt a gond, másik gépben eladás előtt próbahasználattal egybekötve eladtam. Maga a kártyának semmi baja nem volt, szoftver vagy driver gond lehetett.
Próbáld ki egy másik konfigban aztán okosabb leszel -
-
fuzik
aktív tag
Ha a konfigodnál lévő kari nem megy jól, akkor én a helyedben elgondolkoznék, hogy nem e csináltam valamit rosszul....
Egyébként gondolom van rivatunered.... szerintem próbáld meg leszedni azt is, és feltenni újra, vagy nem feltenni.
AtiTool -al megleshetnéd, hogy a 3d koceka hány fps -el pörög, meg milyen freq -ekkel indul el a kártya. -
Vigneau
félisten
6700 lenne az elvárt XTX-nél? C2D esetében kapok kb. 6500 körül az X1950XT-vel, de X2-nél én is 6k alatt voltam. Ennyivel tudna többet az XTX?
Az órajelek 3D-nél felmentek a megfelelő órajelre? Nálam a 7.2-vel nem érzékelődött a CCC-ben az aktuális órajel. Ráadásul 3D-nél hibajelenséggel a MOM.EXE miatt a CCC ki is lépett. 7.1-el viszont nálam minden rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged