- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok!
Rátérek gyorsan a lényegre...
Érdemes - e leváltani a Sapphire X1950XT 256M / 256Bit 48pipe HDCP / VIVó Full vgamat...
2DB Asus Geforce 7800 GT (valami extrém edition tuning karik jól bírják a tuningot) hogy Sli be járassam mint 2 vga 256M / 256 Bit viszont azok csak 20 pipe :S így 2x20 = 40 ami nekem alapból 48 van :S de persze az árnyolok úgy annál több meg a memó.. tanácstalan vagyok... ha érdemes, akkor hogy? mert valami kp kellene rá fizetnem... 1 hónaposak garisak...
és persze elég lenne - e nekik a mostani 6400+ X2 (Black Edition)
-
Dj Dekko!
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
katt777 #3300 üzenetére
Holnap érkezik meg a GTX jeee, egy darabig vissza kell csomagolnom az X1950XT
kivi leszek rá hogy észre - e veszek majd valami különbséget egy X1950XT 256M és egy Asus 8800GTx 768M között :S
Persze X64 Vistát használok és a GTX a bratyomé akinek holnap jön + hozzá a táp, nem is merem kinyírni az enyémet
most egy darabig GTX el lesz game powa(2 hétig csak sajna)
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Ragadozó #3092 üzenetére
én sokmindent hozzá tudnák ehhez mondani, mi az ami kihasználja
64BIt x2 esetén nagyon jó dolog (ha elnézzük a driver problémákat ami napjainkban egyre kevesebb)
már hogy 2 magos procid van, megossza az op. rendszer a teljesítmény kihasználását, ha nem így lenne akkor csak egy db 5600+ proci muzsikál? :S
(dmark az kimutatja az x2, és az oprendszerek is használják és becsülik, főleg muszály lassan már átállni, javaslom, hiszen pl. egy játék nevet említsek, az UNREAL 3 2magos procikra írodott progi...
de alkalmazásokban is gyorsabb észrevehetően egy X2 -
Dj Dekko!
őstag
de szerintem csak holnap nézem meg, este fele mert fáradt vagyok, meló lesz ezerrel...
de az x1950xt 700 / 1980 on még bírta az íramot, csak a proci friss még meg a lap -
Dj Dekko!
őstag
Végre megvan! Jöhet a tuning!
Asus CrossHire alaplap és egy 5600+ X2 2x1M cache
remélem a lap bírja a ráncigálást
X1950XT megnézem mennyit tud (700/1980 még stabil volt) -
Dj Dekko!
őstag
most nem vágom x3800 x2 fultuningoltok +6000nek számító procira? nem sok az kicsit, vagy elnétem
amugy ha jol tudom egyikben 2x512 másikban 2x1M cache van ...
én nem vagyok tuning párti akinek van pénze megy veszi a 6000 procit (ami szinte húzni se tud, hisz szerintem a végletekig hajtva van)
akinek nincs zséje vesz egy gyengébb alkatrész és játszik az órajeleivel
Core2Duo nál ez bejön mert egy E6300 assal oda vertek egy 6800 ast
persze 6300 3.4Ghz míg a 6800 as 2,9 körül mentígy a 6300 as többet nyomott FPS mint egy 6800 as, a kettő között van azért MÁNI különbség
-
Dj Dekko!
őstag
Hi! Szerintetek egy 5600+ X2 Alapórajellel (2.8GHz) 2x1M Cache kitudja hajtani FULLRA AZ X1950XT - met ... mert említették hogy 2,6 Ghz érzi ez a kártya kb. jól magát
és egy 5600+ X2 mellé már beprobálhatok egy 8 sorozatos üdvőskét... gondolok itt a GTX re
CrosHair lapba---
vagy inkább Core2Duo lenne jó ? nem is lenne problémaha nem lennék AMD párti
de még X1950 XT POWA -
Dj Dekko!
őstag
Nah ezt nem vágom! átkellene néznem a X2 topicba * mert nekem 2650 már nem akar stabilan menni a rendszer és ez 4600+ X2
eléri a 80 fokot.
a Kártyámal is így vagyok, az X1950Xt 625/1800 döngetem 100% Ac X2 hütővel, de a 2Ghz nem megy a memória, se alap, se tuning hütővel, igaz, nem valami tuning ez se, mert kb. a hőmérsékletek ugyan olyan szinten vannak, csak, HALK -
-
Dj Dekko!
őstag
Nekem is ugyan ez volt!
4 Szer szedtem le az Acceleró X2 hütőt rolla hogy bíztos jol pasztáztam, jól fekszik rajta, 98 fokig fel ment a VGA Terhelés alatt 621/1800!
Ahogy írják Tesztben is, ez a Sorozat R580 Mag csak úgy ontja magából a HŐT!
Nállam is felmegy annyira mint neked, pénzem meg nincs 20 ezrekért hütőt venni -
Dj Dekko!
őstag
Doom3 Az rosz példa! komolyabb ramidőzítésű Karin símán elfut Full beállításon, nekem is 256M vga van, akadás mentes fullon a DOOM3!
A Quake 4 et / Stalkert ezeket sorolnám bele, de a Quake 4 et inkább!
és persze Símításoknál és felbontás méreténél veszi elő a vga a + ramot a VGA
Vagyis ha magas felbontásban akarsz gámázni élsímításokkal, az a +256M vRam nem lesz hátrányar a VGA nak. -
Dj Dekko!
őstag
Tudok Valami X64 Vista (HUN) alá Tuning progit, egyedül a Riva Tunner 2.02 megy raja most... amível, tudok hőt kiíratni, de nem valami sokat tud a progi ...
ATi Tray Tools Meg nem mükszik rajta...
Formázni meg nem akarok mert viszonylag megy ugy mint az XP csak kevés hozzá a progi támogatás főleg hogy x64 es -
Dj Dekko!
őstag
Lehet ezért gajdul, ennyit ír rá ki a Vista (x64):
Egy nem régiben telepített program egy aláíratlan illesztőprogramot próbált meg telepíteni.
Ez a Windows - verzió minden illesztőprogramtól megköveteli, hogy érvényes digitális aláírása legyen. Az illesztőprogram ÍGY NEM ÉRHETŐ EL, és ez zavarokat okozhat az őt használó program működésében.
Távolítsa el az ezt az illesztőprogramot használó programot vagy eszközt, és nézze meg a gyártó támogatási webhelyén, hogy elérhető-e a digitálisan aláírt illesztőprogram. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #2329 üzenetére
Tegnap Probáltam egy ATI Tray Toolst, de gajdult a gépemen, nem indította el a játékokat!
stb... amikor aktívan futott... -
Dj Dekko!
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #2309 üzenetére
Nekem a 96.3 Fok volt a Rekord / 100% Fordulaton AX2 vel.
Kicsit sokaltam, de tegnap beszéltünk, és ma ujra leszedem a kis feszítő 4lábú lemezt sem fogom kisporolni, meg azon gondolkozok, hogy a feszt ugy nem tudom levenni, hogy a biosban alapból? Rabit - belemegyek 3D ben meg vissza kajáltatom, mert ott a rabit 1.4V ír
vissza rakom 1.2 re akkor 2d ben csak nem fagy, mert ha 2d ben megy, és 3D ben meg keveselné a feszt akkor, 2D ben még tudom javítani, hisz windows alol szoktam flashelni, azt mondták hogy az elég veszélyes, de most fosok tölle, mert multkor is meghalt Vista alol, befagyott a flashelés, utánna se kép se hang, vihettem kolegámhoz, vissza flasheltetni
(őrőkhála Janix12)
Nah mind1... amugy a hőfoktól még nem fagyott be soha csak pindurkát sokallom -
Dj Dekko!
őstag
Hi! Kétségbe vagyok esve!... Felraktam az Accelero X2 a Sapphire X1950XT re és Riva Tunerrel kiírattam a hőfokot, 100% fordulaton a Lost Planetban 93 Fok - 90 Fok
Alap órajel 625 / 1800 létezik az , hogy nem jol raktam fel a hütőt, nem eléggé fekszik a magon? -
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #2271 üzenetére
Köszi! Értem!
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Végre megjött a Hütőm ami jelenpillanatban egy Accelero X2 (zalmanon gondolkodtam V700 / V900 sorozaton, de lebeszéltek rolla, és azt mondták hogy ez olcsobb is, jobb is, nah mind1)
Egy Sapphire X1950XT re kell felszerelnem, tanácsot kérek mielött kontárkodok!
Vagyis, olvastam hogy az X1950 - X1900 sorozaton, 4 tüskés hütő volt felcsatlakoztatva (X1950XT-X) így okozott kellemetlenségeket a felszerelése, érdeklődnék, hogy akkor hogy tegyem, vagy nekem az én VGA mond (X1950XT) van - e ilyen probléma?
A másik kérdés, hogy a hátsó, táp felöli részén van 3DB tüske, mint az alaplapokon a Rendszer, különbőző ''Fan'' hütőknek. Itt is Hütést szolgál a VGA - mon? -
Dj Dekko!
őstag
Jővőhéten érkezik a hűtöm
ARCTIC COOLING Accelero X2 (ATI X1800, X1900, X1950 Series) Remélem ezzel már halkabb és egy fokkal hűvösebb lesz a vgaám (X1950XT)
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
#90409336 #2171 üzenetére
Nem tudom! Azt mondta a boltos hogy viszonylag jó fajta tápegység, csak lehet hogy:
3 ház hütő (alaplap / 2 író / 1 vinyó / X1950Xt / 2G ram meg egy két hülyeség)
tervezek bele még egy vinyót ... de szerintetek a tápom már nem bírná?
igaz csodálkoztam is amikor fentebb raktabb a fesz a procinak egy picit és már bese akart indulni, és nem nagyon akar magasabb óra jelen menni a cpu, 2600 nem bírom vele kikoldulni--- -
Dj Dekko!
őstag
X1950Xt és az X1900XT között nincs is olyan nagy különbség ahogy látom, sőt...
tehát az X1950XT alá is elég egy 2,6 Ghz járo X2 Athlon proci?
A 4600 X2 procim, nekem csak 2.4Ghz jár, vagyis alapon. Érdemes azért megrántanom ?
[Szerkesztve] -
Dj Dekko!
őstag
Vivi - Videó In vagyis, videó formátumot, tud fogadni, azzaz nyersen fogalmazva (tv nézhetsz gépen) álltalában a a vivó karikhoz, mellékelnek, különbőző progikat, konvertálót, stb.. amit alapból beépít a rendszer magába, de lehet hogy hülyeséget mondok, amugy nekem is VIVÓS a karim de simán csak TV - Aut - használok rajta
-
Dj Dekko!
őstag
Ugy látom várnom kell megint! HD2600XT - re se cserélem le a mostani X1950XT - met
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
McKenny #2143 üzenetére
ez Tetszik!
Még meg *sincs* a karid de már széthuznád az agyát, így nem lesz túl hosszú életű...
ugy hogy, ha komolyabb tuningot akarsz, (memó is XT-X esetleg picit többen járjon ami elég ritka... akkor ne sporolj hütőn, különben ez a kártya is a szenes vödör mellé kerül a pincében!
sok mindennel lehet tuningolni, RivaTuner 2.02 verzió / ATi Tool / beépített driverban is van tuning lehetőség, XT karikhoz (690 / 1900 rakja fel nagyjából) az én kártyám ezt lazán vitte, viszont alaphütő van rajta ezért nem játszok az idegeivel... mert holnap is szeretnék még használni
Teljesítményben meg annyira nem is mérvadó, inkább aki tuningol az a Dmark Miatt csinálja (Lost Planet stb... ugyan ugy nem fog menni full beállításon max. 3 - 4 FPs többet csíkar ki... szerintem ezért fölösleges meghalasztani--- nah de ez néző pont kérdése.
Viszont Hütőt keress rá valami spécit! -
Dj Dekko!
őstag
és az, az érdekes hogy az a konfig, ami pár hsz, elöbb leírtam, bratyom rendszere 3800 pontot fut 06 ban ez meg :S 5700
a GPU / vram hőfokra gondolok hogy 88 - 95 körül már nem akar ugy vísítani...
(alap bios)
-
-
Dj Dekko!
őstag
Össze vissza olvasgattam, hogy tudunk sporolni a GPU / vRam álltal kibocsájtott hőjéből, hogy kevesebb fesszel is elmegy az adott (625/1800MHz) sebességen.
RaBiT Bios szerkesztéssel érdekelne, amiben nekem 1.4 V ír ki, olyanok tapasztalatát várom, akik ezt megcsinálták, és mik az észrevételeik. -
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok!
elhiszitek ti ezt?
egy AMD AThlon 3700 + proci 7900GT 512Vram 2G ram Vs. a lenti konfigommal ... hisz a másik a bratyomé, teszteltem a FEAR teljesen fullon . és meglepődtem hogy szűrökkel minden egyébbel (4*16/ Függöleges szinkronizálás) ugy pufferolt néha a FEAR a gépemen mint a k@ki
bratyomé meg csak ugy vísítottennyit számít a +256Vram
vagy valami driver gond lesz nállam hisz ilyen beállítás mellett ( a lenti konfigommal) 18 - 20 FPS is röhögve
meg látogatott (alapbios, 88 - 95 Fokos GPU / nagyon meleg, emelet szoba) -
Dj Dekko!
őstag
Igazad lehet!
-
Dj Dekko!
őstag
Csináltam egy képeti is:
[link] -
Dj Dekko!
őstag
Hi! Kiprobáltam ebben az ATI Catalyst Control Center - ben az órajel tuningot, alapon 621 / 900 ír ki, lefutattam rajta az automatikus érzékelést a program csak 690 / 950 engedi de erre felis tolta, tesztelgettem, (lost planet) és semmi hiba, alaphütővel, csak kicsit megbütyköltem a biosában a venti fordulatokat, hogy ha melegszik, pakoljon oda...
szerintetek, ekkora órajelen megfüg halni a kártya? ... valakinek valami tapasztalat? -
Dj Dekko!
őstag
Nekem ugyan ez van az X1950XT mel 1. Ns memók tisztán 2000 Mhz kellene vinnie semmi fesz nélkül, vinné is, maggal nincs probléma mert az a 700 at bírja alaphütővel
Viszont a memónak Hütésí problémája van nállam, amiben végülis különbözik az X1950XT-X től hogy azon egy picit durvább hütőt dobtak rá (jóh meg persze a +256M vram)
ha majd szerzek egy bívaj hütőt ugy megy 2000 a memók hogy csak na
amugy most 650 / 1900 járatom, szerinte neked a hütéssel lesz a probléma, igaz nem írtad mi van rajta... ezért csak tippelni tudtam -
Dj Dekko!
őstag
Hát Nem tudom! Nekem is Fent Van Teljesben a gépemen:
Lost Planet -
Dj Dekko!
őstag
Viszont mindenki Sztárolja DX10et! elég tré, tényleg hogy az x1950xt / x (sem) nem tudják!
Viszont van egy előnye! most ha MIÉRTELME VAN a Dx10 nek ha kártyám, nem bírná azt a Grafikát se dx10ben
én annyit mondok: inkább Dx9 20 FPS mint Dx10 10FPS
(igaz, a 2fps érték már elég gyenge, de a 20 még kicsit lassulva gámázol, hiába szebb ha egy picit, ha a konfig gyenge hozzá)
Vagyis az X1900 széria szerintem elég jól viszi a Dx9 gámákat még!
ha meg DX10 kell, akkor 8800 alul nem szabad kezdeni -
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #1985 üzenetére
Aham! értem köcce
Jól nézki -
Dj Dekko!
őstag
Meglestem! a GPU 700 ig viszi a pálmát (alapfesz)
a memória mág nem akar menni alaphütéssel, ha komolyabbra állítom a ventim fordulatát, sokkal kevesebbet hibázik, vagyis, a hővel vannak a bajok. kellene neki nézni rá, egy zsílet hütőt, egy Zalman V900-Cu ra gondoltam a GPU nál
Viszont a Memólnak elég lesz a kis réz *kocka*?
-
Dj Dekko!
őstag
Fiuk! Pls. Nem tudná valaki megmondani hogy a Mostani Sapphire X1950XT 256M / 256BiT HDCP VIVÓ FUll karimon milyen memók vannak?
és abból álltalában kiderül hogy tuningolva mennyit bírnának, azt vettem észre hogy megnéztem egy XT-X biost és ott 1.45V van adva a kártyának, ha jol láttam, az enyém csak 1.4 kajol, a biosban meglestem... ahhoz hogy nekem 625/2000 mezsukáljon, +0.5 kell neki adnom? -
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #1969 üzenetére
Támogatom az ötletet! Én is egy 8800 or 2900 re sporolok
Addig csak elvagyok még valahogy ezzel az XT vel! -
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #1951 üzenetére
Támogatom! Kinézek én is az Udvarra, és már indítom is a kicsikét
Amugy se nagyon szeretem a Colin sorozatokat! -
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #1945 üzenetére
hát igen, én is ugy érzem hogy valamennyivel gyorsabb az X1950XT - m
csak azon lepödők meg hogy nem kell senkinekvalaki még mondta is hogy fizessek rá a 8600GTS ére, * nevet nem mondok!
-
Dj Dekko!
őstag
annyival gyengébb lenne? :S de ott van mellette az SM4.0 amit az x1950xt nem tud elképzelni se
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
TomBoy1986 #1932 üzenetére
áhhh-- minden frankó rajta... csak a stalker gajdul
-
Dj Dekko!
őstag
Viszont! Valaki fucsálja hogy ami konfigom van (alul) igy Vista alatt X64 biten! 2 FPS el megy a stalker azon a beállításon amikor 30 - 40 FPs ki tudok belölle csikarni xp alatt
elsőnek azt hittem hogy behalt a kártyám :S utánna vissza
tettem az xp, teszteltem a gámákat, megnéztem semmi baja
ugy hogy valami nagy sz*r van a stalkerral ... vagy csak valami jó kis javítás kellene
várom már az uj Ati Drivert 7.6 ot, mert lehet abban kiküszöbölik ezt a problémát -
Dj Dekko!
őstag
kellene egy kis Help! fiúk...
érdekelne hogy, át akarom állítani a kártyám Biosát X1950XT ami alapból 1.4v kajál 625 / 1800
szerintetek 625 / 1998 közelítőleg 2000 mhz elbírja ? a kártya? vagyis, mennyi 1.45 rakjam fel majd a feszültséget? egy kis help érdekelne, amugy alaphütővan rajta...
csak 650 / 2000 jobban hanzik mint a 625 / 1800
igaz, hosszú távón érdekelne... -
Dj Dekko!
őstag
Hi! Valakinek Akinek Sapphire X1950XT PCi-e 256Megás Vivó karija van... az pls.. küldje már el nekem a Kártyájának a Biosát, mert meghalasztottam az enyémet! és nem tudom holvan az alapbiosa
pls. help... sürőgssen :S nem tudom vissza flashelni :S -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Csaba..... #1802 üzenetére
Hi! Nekem most Vista UlTIMATE van, az alul leírt konfiggal... 7.5 Driverrel... ugy viszi mint a vajat,
Need for Speed Carbonban bármelyik 7 generácios kártyánál jobban viszi az X1950Xt - XTx sorozat, én igy tudom!
Amugy szerintem nincs semmi komolyabb baj a Vistával azon kivűl... hogy kicsit furcsának tartom a memória igényét, a 2G nél Stalkerban akad néha, Xp ez nem annyira volt érezhető, igaz a kártyám csak 256M sajnos, de még elég az erre + arra!
Vista Powa! -
Dj Dekko!
őstag
Egy kis gondban vagyok!
Most van egy Sapphire ATi Radeon X1950XT 256M Vga Kártyám, és sokáig hallgattam már a *föltermes* hangját!
Szerintetek milyen VGA hütőn gondolkozzak, mit érdemes rá *pajszerolni*?
olyan max 15 k ig gondoltam hütőtrá többet nem adok ki egy venti csomagért
A lényeg... NEM paszív hütést akarok rá
...segítségeteket előre is köszöni Ádám -
Dj Dekko!
őstag
válasz
attika001 #1136 üzenetére
Szia! Nekem Volt 7800GT 256M / 7900GT 512M... és most egy X1950XT 256M van
véleményeim szerintem jóval gyorsabb mint a 7800GT Vga kártya... csak hogy én miben vettem észre kiemelkedő különbséget?! hát pl.:
Commandos Strike Force
NfS Carbon
Prey..
... de a játékok többségében..észrevehetően gyorsabb...
... de én most épp cserén gondolkozok ... de nem találkoztam még olyan emberrel ph.. aki elcserélné a kártyámra (x1950xt-re) a kártyáját! 7800GTX / 7900 / 7950 GT várok még egyhete...és akkor megtartom...mert nem igazán használom már ezt ki ... és én kifejezetten Nvidia párti vagyokde hát...mégis egy píros szörnyeteg van a gépembe most is
[Szerkesztve] -
-
Dj Dekko!
őstag
Valkinek van egy Sapphire X1950XT - X biósa ?! pls..
-
Dj Dekko!
őstag
Érdekelne hogy valyon egy Sapphire X1950XT re rálehet *flesselni* egy X1950XT-X bióst... ha bírja a 650 * 2000ghz az XT
akkor gondolom igen,
vagy nem? -
Dj Dekko!
őstag
Utánna néztem a driver problémának...
felmentem a http://www.sapphiretech.com weboldalra... a gyártó weboldalára..és az a gyanus .. hogy mindegyik X1950 sorozathoz felvan rakva a vista driver... (X1950GT től kezdve az X1950XT-X - ig) egy kivételével... még pedig a Sapphire X1950XT - 256M karikhoz...
[Szerkesztve] -
Dj Dekko!
őstag
'' Felraktam a Vistát... és képzeljétek egy nagy halál volt
bármilyen drivert probáltam az X1950XT Spphire kártyámra... szar volt...ahogy elindult a 3D alkalmazás bármi.. kép halál ''szép kis kék felírat..sorszámokkal..és Restart my computer''
VISZONT XP alatt megy minden .. stabilan..azt hittem hogy a vga karim szart be...de xp probléma mentesen megy... ennyire a Driver lenne sz*r a vista alatt?! -
Dj Dekko!
őstag
sorry... MAG ... MAgról lenne szó
! igen *ezt a szörnyeteget* 430W erős 16V ággal járatom
azt mondták bevállalos vagyok...
de nem félek ...szerintem annyit csak nem eszik... hisz a gépem azért megy 1héten 5 napig non - stopban
csak nem lesz baja... bízok benne
[Szerkesztve] -
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! fiuk lányok... egy X1950XT map meddig bírja a kivégzést..kb.. ugy szériában gondolkozva (sapphire) ... a kari...
-
Dj Dekko!
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
Nem találok sehol egy normális X1950XT ről tesztet
mindig csak egy X1950XT-X van egy valahol, a 7950GT ellen...de az nagyon kevés...
-
Dj Dekko!
őstag
NAh! Figyuzzatok! mik a problémák a Sapphire X1950XT, és X1900 sorozattal... mert nekem is egy Sapphire X1950XT karim van...de még nem vettem észre semmit semmibe...miben vannak komoly problémák ?...amugy alap driver van fent amit a cdjéhez adtak ...(06.10)
-
Dj Dekko!
őstag
Hi! Nekem is ugyan az a karim van...és még az eladó is ugyan az... Mikádó - tól vettem én is a kis aranyos X1950XT - et!...Szerinted... mennyire megy fel teljes terhelés közben a hütőventilátor fordulata...ez azért érdekel mert ... amikor tuningolok az én karim nem nagyon csipi a 1000Mhz memoria sebességet...de igaz...hütőfurdulatával nem probálkoztam...
Lehet hogy ha felrakom 100% a fordulatot...elfog vele nyögdécselni?...
majd letesztelem...csak egy gáz...olyan hangja van akkor mint egy PORSZÍVÓNAK!
de amugy nekem bejön a kártya...nem egy csucsteljesítmény...de annyira nem is rosz kari -
Dj Dekko!
őstag
HElp! Meg akarom nézni a kártyámról a speciálís adatokat everestel...de egyszerűen semmit nem ír ki a gpu - ra :S NEM ELÉG FRISS lenne szerintetek az everest?!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
shouryuken #241 üzenetére
Az Bíztos! Mint valami ''sebesség váltó lenne a kártya hütőjében''
Hallani mikor PŐRGETI a motrot
5-ősbe már kevés az 5.1 hangcumóm is
Na jó azért nem...de ...elég szép hangja van...
Amugy egy
SappHire X1950XT meg + X szinten?
ha igen..akkor ennek mi az elérési módja...csak órajel váltózás van közöttük?! -
Dj Dekko!
őstag
... Elég Durva Hütővan rajta az bíztos...Ha nincs fülesed vagy valami hangerőről nem gondoskodsz... akkor elnyomja a kártya a játék hangját...
De ez legyen a legkevesebb...kicsit hangoska...
Nem tudom kb...mennyit kell futnia Dmarkban de...az Én rendszeremmel (olvasd alul)
4900 produkál a 06ban ...logikus hogy egy 3500+ Athlonnal azért ...ne csodákozzak
De nem sokára cserélem ugy is a gép másik felét...
Nah mind1...
Azért egy Up! megérdemel a kari
[Szerkesztve] -
Dj Dekko!
őstag
Meglett a SappHire X1950XT Karim Tegnap
Köszönet érte: Mikádó
(senior tag) - nak -
Dj Dekko!
őstag
válasz
shouryuken #195 üzenetére
Junius fele ...Alaplap + memó + Proci fejlesztés lesz...
azért ...szerintem...nagyobb lesz a külömbség...ezért tisztán..egy jó kihajtható rendszerben...mennyivel gyorsabb az X1950XT 256M mint egy 7900GT 512M
tegyük fel hogy 100% futnak -
Dj Dekko!
őstag
Hi All.
Szerintetek egy X1950XT 256M kártya mennyivel gyorsabb mint a mostani 7900GT 512M karim...mert cserén gondolkozok...igaz...+12K rákellene dobnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged