- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Nekem is egy MSI X1800GTO-m van és lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik progival a legajánlatosabb húzni? Most az alap 500/500-on fut, de amit kaptam hozzá Catalyst Control Center-t, ott fel lehet húzni 575/550-re... Szóval a kérdésem adott.
Előre is THX! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
skippper #1048 üzenetére
hát az valóban igaz, hogy a gépem tele van ventikkel.a táp alján, a procin, és a gép hátúján van 1-1 12 centis...és valóban lehet rá esély, hogy azok elszívják a levegőt a VGA-tól... az megoldás, hogy szerzek még egy 12 centist, s a plexi alsórészére rászerelem, és onnan közvetlenöl a VGA-ra fujj a levegőt? Egyébként a VGA-n nincs semmi extre, csak a gyári hűtés.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek!
Mivel én is beszereztem egy ilyen karit, kíváncsi lennék, hogy az állandó 57°-60°-os hőmérséklet korrekt? semi extra nem történik kzben, csak megy a gép. akár pár perc után ennyire ugrik, holott tényleg nincs semmi, extra, csak net, msn, meg talán zene... Ez általános, vagy van alami gubanc?(nincs húzva)
Előre is THX!
Hasek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest