- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
Hildegrand #1535 üzenetére
hát még szerencse hogy létfontosságú. az a kraftot szolgáltatja a kártyának. a dobozban adják hozzá a kábelt.
-
rhonin
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1528 üzenetére
nem is rossz és mennyi időn belül tudná hozni a cuccost? mert már nem birom nélküle.
mármint a videókártya nélkül.
[Szerkesztve] -
rhonin
senior tag
szasztok! és még mindig nincs his x1800gto iceq3-as a lordban.
Az én 3ghz-es p4-em ami 3750-en megy és mellette a ramok 667-en az ki tudná hajtani ezt a kártyát? csak ugy hozzávetőlegesen érdeklődöm. vagy akinek van ilyen konfigja x1800gto-s kártyával az irja le. kösz előre is.
-
rhonin
senior tag
és nem is akármilyet fogtál ki.
ui.: Tag lettem -
rhonin
senior tag
válasz
skippper #1441 üzenetére
de neked legalább megvan. most nagyon rajt leszek a cuccon és inkább mindennap telefonálok hogy jött-e minthogy elvigyék előlem. te mit csináltál különben. én is tök így jártam csak én a 6600gtmet adtam el. mult szombaton azzal a reménnyel hogy pár nap és a kezemben tudhatok egy his x1800gto-t. aztán nem igy lett.
-
rhonin
senior tag
de fas*a hogy már nektek megvan a karesz én meg csak itt s*opom a lordal másfél hete nincs náluk egy darab his x1800gto se.
-
rhonin
senior tag
valaki?
-
rhonin
senior tag
Bazzeg ha akarok se tudok venni his x1800gto iceq3-at. a lordba láttam és már ezelött hét hétfő óta nem volt raktáron. azt mondták hogy majd lesz.
nem tudtok másik boltot ahonnan lehetne kapni? csak az a bibi hogy zeg mellett lakom ugyhogy csak futárral tudom megoldani. elég idegesítő ez a helyzet.
-
rhonin
senior tag
Szasztok. szerintetek melyiket érdemes választanom: his x1800gto iceq3 vagy a sapphire x1800gto2-t. kb 60000ftom lenne rá. az érdekelne hogy a kettőn milyen a hűtés, a tuningolhatóság és hogy egyáltalán megéri-e a plusz pénzt gto2? előre is kösz a választ. szevasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest