- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
skippper #1182 üzenetére
Megcsináltam mindent, utolsó lépésnél akadtam el. A módosított bint vagy romot (mind2őt próbáltam) nem tudom visszatölteni a kártyába, rámegyek a ''load''-ra, betölti aztán gondolom ''program'' jönne de azt írja, hogy ''vbios image not found, continue''. Ez miez?
A Bios file különben 63k nagyságú.
[Szerkesztve] -
Orgi
addikt
Próbált már vki olyan HIS karin +4 pipét felszabadítani, aminek nem 0x3FE4 a GB_PIPE_SELECT értéke AtiTool szerint?
-
Orgi
addikt
Találtam egy részletes leírást a +4 pipe engedélyezéséről, ezt írja:
''Install ATi Tool and check the value from the GB_PIPE_SELECT. If your card has 0x3FE4, you are good to go. If it is any other value, unfortunately you will not be able to unlock your pipelines. From what we have seen, all HIS cards have the 0x3FE4 GB_PIPE_SELECT value.''
Az enyém nem az, hanem 0x27E4, akkor nem is érdemes próbálkoznom? -
Orgi
addikt
Én pont egy hete vittem el az utolsó HIS x1800gto-t a Lordból, azt mondták elkapkodták őket, de biztos jön még. Ebben a dög melegben 2 nap menés után most netezés közben 53 fokos (zárt, de szellőző ház pár ventivel). Jó nagydarab, nincs kicsi házam de vinyót arrébb kellett rakni, hogy beférjen. Hangra nem rosszabb, mint a Leadtek 6600 GT-volt.
-
Orgi
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet kapni ilyen HIS karit? Én eddig 55-ért láttam Sapphire x1800gto-t Accelero hűtéssel 55k-ért, de érdekelne más gyártó terméke is, bár ez elég jó vételnek tűnik nekem eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest