- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Akkor én válaszolok, csak úgy általánosságban.
Jobban ki fogja hajtani, mint az én Sempim, és mint tudjuk az x1800 széria az Intel procikat jobban szereti, de az igazi egy kétmagos cucc lenne alá.
A miheztartás végett:
Az én pocim 860pontot csinál, egy x2 4000 körüli, 2100körül vhol. -
skippper
senior tag
''te mit csináltál különben''
Felhívtam őket, megkérdeztem, hogy mikorra várható szállítmány. Tag elmondta, hogy 2 hét... Én szépen kivártam és amikor letelt a két hét, megintflehívtam őket, hogy tegyenek félre egy darabot a nevemre. Ők félretették én bementem, megvettem és jött a ''Let's get ready to OC''.
Addig meg elkoboztam bátyám gépét
[Szerkesztve] -
skippper
senior tag
Ez teljesen normális egy olyan kártya esetén, amit az egész országban egyetlen boltban lehet kapni emberi áron. Ha ez megnyugtat én is ugynígy jártam vele. Eladtam a 7600GT-t annak a tudatában, hogy van a boltban kártya. Erre kiderült, hogy csak két hét múlva lesz leghamarabb náluk. Először : ? o_O ? utána .!.. (X_X) ..!. majd :'-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Formula-1
- Autós topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest