Új hozzászólás Aktív témák
-
RaiDani
tag
Rivatuner kell akkor neked, tálcán is kilehet jelezni a hőmérségletet, és játék közben is lehet monitorozni a hőmérségletet, órajelet, fps-t. Fejből nem tudom, látogasd meg ezt a honlapot, én is innen állítgattam be
Amúgy egy HIS 4670-el nem hiszem hogy problémád lesz a hűtéssel!Jah és köszönöm én is annak aki ide belinkelte ezt az oldalt, sokat segített
-
-
tzsolesz
nagyúr
Ki mondta hogy a 10 óra, az nem reggel?
Hallod holnap lefotózom a két karit, amikor megjön.
Még a rusnya arcomat is bevállalom mellé vigyorogva.
Hidd már el, hogy kettő volt, és én lefoglaltam mind a kettőt. Egyik az öcsémé, a másik az enyém. A harmadik öcsémnek meg már van egy MSI 4670-e. Így mindenkinek az lesz, csak nekem és középső tesómnak Sapphire kivitelben, mert nekünk kell a TV kimenet.
Szia Aggregátor!
Mindenki átjön ide a 2600-as topic-ból? Akit még tudok, az CPT.Pirk.
Csak MSI-t vettél? Azt mondtad nem jobb annyival a hűtése. -
Chaser
legenda
Eddig úgy tűnik az asus a befutó ezen a téren, de a ventit le kell szabályozni 5V-ra magadnak.
#681 Aggregátor: Én nem dolgozom a zafírnál, de azt mondom biztos lesz, 3850-ből és 70-ből is volt, ráadásul ezt a kártyát sokkal könnyebben tudják passzív megoldással hűteni....csak valszeg ez még odébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest