- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
válasz
tzsolesz #5882 üzenetére
Kár érte...legutóbb iponba rendeltem vmi msi P35-ös lapot 2K-ért,visszajeleztek minden majd 6 óra fele jött egy telefon,hogy így úgy ez oem termék lenne...jeleztem nem gond...majd aztán jött a nem fér bele cégünk profiljába dolog és hogy már lehet hibás is és bla bla...
Nem értem miért nem lehet azt mondani, hogy bocs elírtuk....
-
-
Piero89
aktív tag
válasz
birozoli7800 #5814 üzenetére
Az a sempron csak átmeneti...phenom X4 helyett került a gépbe míg nem veszek vmi 2 magosat.A fő ok amiért cserélnék,hogy kevesebbet fogyasztana és a HD3850-es nagyon zúg ami idegesít.
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok,hogy lecserélem a HD 3850-esem egy Hd4670-re.Teljesítménybe ha jól tudom nagyon hasonlók.
Az volna a kérdésem ezek a kis 4670-esek hűtése (ref modell) mennyire teszi jól a dolgát és ami legfontosabb milyen halkan?Melyik gyártót kerüljem hangos venti zajtól félve?
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest