- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
zoleee24 #6322 üzenetére
En 3870 rol valtottam 4670 re ha frapsal nem iratom ki a az FPSeket nemveszem eszre a kulonbseget,sot van ahol semmi kulkonbseg nincs, a szintetikus teszteken latszik jobban a kulonbseg ,en ujra aztmondom 4670
sokkal kisebb a fogyasztasa es nem kell kulon tapcsati se neki.
-
nesa
veterán
elku...tam itt a jo
-
nesa
veterán
ilyenkor mi van??
-
nesa
veterán
Nezd meg magad.
De ne offoljunk tovabb -
nesa
veterán
Nekem Club 3D van 1GB verzio csak azert vettem ezt mert nemvolt mas...
Hogy er-e valamit a +512 memo nemtudom de talan 1x majd szamit.Anno a 256os 7300GT re is azt irtak parasztvakitas azt 1 ev se telt bele lettek olyan jatekok amik igenyeltek a +128mb ramot... szal a fene se tudja.
-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
válasz
barnam_ #5860 üzenetére
Dpi alitas eseten eleg ocsmanyul nez ki no mind1 en ilyen befasult vagyok 1024x768 boven eleg nekem netezni ,jatszani mar egesz mas csak TFT monitornal ugye nem jo dolog a nativ felbontastol elterni.
40" biztos szepen olvashato orakon at is a Full HD na mind1
Amugy nezd meg hany 30-40es ember hasznal ilyen felbontast fater is eladta az ilyen monitort mert nemlatta mi van rajta.Persze 15 eveseknek ez kell.
-
-
nesa
veterán
válasz
hejesírásó #5805 üzenetére
Nekem is elote 3870 volt azelott meg 96Gt igazabol nemvettem eszre kolonbseget
markokba van de ugyse azzal jatszok.
Oszt gyiku unszolasara lehet felnyomok 1 win 7 et hogy ott hogy domborit
-
nesa
veterán
válasz
Steelheart79 #5694 üzenetére
Elotte N-vidia karytad volt?
-
nesa
veterán
válasz
barnam_ #5650 üzenetére
Ok koszi.
Majd kell huznom uj wint ehez mert ez a mostani neha else indul marhameg elindul 1 hetig nemkapcsolom ki a gepet
szal sehogy nemjo ez
de most nyomtam tesztet 835/1005 raktam lement a 06 lehet hogy jol huzhato lesz a kartya.
A ccc jobban vigyazz kartyara mint mas a himestojasra eleg gyer tuningot enged no mind1 rivatuner engedi
Azert az elozo giga kartyaimba azvolt a jo hogy win alol lehetett Vmodolni oket 96GT, 3870 is
-
nesa
veterán
válasz
elfelejtette #5631 üzenetére
Es Club 3D hez van Vmod leiras vagy ezis ref kari?
-
nesa
veterán
Ja mellenyomtam
Ezen a memo 1746mhz en szalad nem 2000enhogy ez a valosagba mit jelent meg nemtudom csak azt tudom hogy voltmar ilyen csokkentett memo orajelu kartyam 7300GT be 500/1400 helyett 500/1000 ment... volt is nagy hurrogas aztan kiderult hogy semmivel se lassabb sot ez a kartya azota is toplista 1 helyezett
Szal lehet kissebb az orajel de lehet jobbak az idozitesek,majd kiderul mire eleg.
Meg azis lehet megkeresem jooreg Koh-i-Noor cimboramat
-
nesa
veterán
Ma vegre kaptam kartyat igy belepek a 4670 tulajok taboraba
Az aldozat az egyetlen amit kapnilehetett Club 3D 4670 1GB verzio nagyoncsendes a hutese bar megcsak 2D be neztem.
-
nesa
veterán
Koszonom mindenkinek a valaszt
Mennyi jo regi arc van itt
-
nesa
veterán
Lenne 1 kerdesem akartam ma venni 1 ilyen 4670 kartyat 1 uzletbe lett is volna gainvard csoda
majdnem megis vettem de meg johogy megneztem es a hutoborda 1 csavarja levan ragasztva ilyen garancia matricaval ,ha mondom a boltosnak hogy ez igy nekem nem kell ha a pocs cegnek ennyi bizadalma nincs a vevovel szembe akkor nekem se lesz vele....
Megnezne nekem valaki hogy Giga vagy Sapphire kartyan van-e ilyen
-
nesa
veterán
válasz
barnam_ #1953 üzenetére
Mester a Ds3 gigakon valahol van 1 ilyen menupont ahol a 16x sint lehet butitani 8x ,4x, 2x talan ezek vannak... megneznem enis de de 2 helyen melozok es szinte soha nemvagyok otthon.
De most nezem ha ilyen lapod van a also az kapasbol 8x os
-
nesa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest