- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
válasz
elfelejtette #5301 üzenetére
-
Reac^
őstag
Kocsiban is hasonló elveket vallok, mint videókártyáknál. Kicsi de annál pörgősebb
Nem direkt törtem össze, elhiheted hogy mivel ritka régi japán autó ezért alkatrészt csak úgy lehet venni ha veszel még 1 komplett autót
Elég batár az MSI-nek a hűtője elég hangos is... Vettem 1 Gainwardot is, mert ismerősnek kell. De ott jó ha kussban van arra azt mondtátok szabályozza magát.
-
Reac^
őstag
válasz
elfelejtette #5292 üzenetére
Volt átmenetileg egy 3850-256 MSI OC változat moddolható nyákos. De idő hijján nem volt érdemleges próbálkozásom. Most jó áron megtudtam tőle szabadulni, így hát kellett vmi utód. Persze játékot már a 7300-as korszakban sem futtattam. De egy crysis-t csak megpróbálnék már így évek múltán...
(BTW: ha van szabad időm akkor a kocsimat szerelgetem)
-
Reac^
őstag
válasz
barnam_ #5288 üzenetére
Szasztok! Közben megtaláltam google segítségével az írást, aztán mivel a tesztben nem volt szó a márkáról az csak a toplistákról derült ki.
Közben persze minden létező márkából foglaltam magamnak a nagykernél, de akkor ugynézki hogy MSI-t hozok magamnak.
mod:
Azt írtad a tesztben, hogy gyári kűlerrel is elég jól adható nekik a kakaó. Ez télleg igy van? Mert nem szándékozom extra kűlingre költeni, (épp az összetört autómra költök
)
-
Reac^
őstag
Na újra összefutok aggregátorral? Még a 7300gt-is időszakból ismerjük egymást
Jó lenne minnél hamarabb megtalálni őt, ugyanis nem mindegyik kártyához szokott lenni vmod.
Van gddr4-es is? Bővebben? A nagyker ahova járok, ott ezek vannak amiket felsoroltam, meg ugyanezek 1Gb-os verziója
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
4670-512ddr3-at szeretnék vásárolni.
Szempont:
- Gyári hűtés minőgsége, hangja
- Esetleges lehetséges voltmod/pencilmod lehetőség
- Ebből következőleg túlhajthatósági hajlam, memória modulok, stb.Versenyzők:
Giga - Erről tudom hogy hangos és nem szabályozza magát
Gainward - Erről nemtudok semmit
MSI - Erről sem
Asus - DrágaLécci akinek van tapasztalata az alábbi kártyákkal segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest