- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #14865 üzenetére
4850 volt előtte. És jól megy a BC2 DX11-ben, igaz eddig 2x-es szűrőket tettem csak rá, nem tudom van-e értelme magasabbra tenni.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
///Krisz\\\ #14843 üzenetére
Azért minimum FPS-ben pl az Aliens vs Predatornál kb 8-10FPS különbség van az alap 6870 és a sz@rrá hajtott 6850 között
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14839 üzenetére
Kérem szépen hát ezt látom én is a szintetikus tesztben és ezt látom a monitoron amikor játszom és mérem fraps-al az FPS-t.
Én csak azt nem értem ez miért támadási felület
Egyszer megkérdeznék egy futuremark illetékest, hogy ő szerinte is ennyire nem jelentős értékkel bír az ő tesztjük és, hogy egyáltalán nem lehet úgy venni mint összehasonlítási alap.
Nagyon kíváncsi lennék mit válaszolTothgera30: Igen a papírforma az egyértelmű
-
válasz
Sohasem lesz egy szinten... [link]
#14838 jambiyya: Az, ezért is adtam el, és először Cyclone lett volna, de nem jött össze, végül nem bántam meg hogy Asus-t vettem.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez kb oké is, de néztétek a fogyasztásokat? Több tesztet néztem külföldi oldalakon, ahol a húzott kártya fogyasztását is nézték és az 1000-es órajel környékén járó 6850-ek már a 6870 felett kértek, esetenként akár jóval felette is.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #14558 üzenetére
Egyetertek, ezek nem az 1-es hsz-be valok. Cf tesztnek pedig miresz linkjet javasolnam en is, mivel 6850 cf is van benne.
-
miresz
veterán
válasz
///Krisz\\\ #14550 üzenetére
Faxa lesz! ITT is van egy Cf teszt. érdekes.
(#14555) Flashget: Igaz én hibáztam BFBC2-öt olvastam elnéztem.
De attól függetlenül kompromisszumokkal el fog menni rajt.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14558 üzenetére
És a többi?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
///Krisz\\\ #14548 üzenetére
Ja, meg pl, ha valaki hűtéscserén gondolkodik, olyan adat is kerülhetne bele amit én is kerestem itt a napokban, de égen-földön nem találtam, hogy mennyi a hűtésfelfogatás lyukközép távolság. 53mm és átlóba meg 76mm
-
diegho
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #14550 üzenetére
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #14548 üzenetére
Esetleg meg egy-ket cf tesztet is rakhatnal bele. Ahogy esik az aruk, egyre tobbeket erdekel egy ilyen platform kiepitese.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #14539 üzenetére
Hany embernek a velemenye lesz mervado? Osszessegeben jo, de nem sokat dolgoztal vele, nemde?
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #14539 üzenetére
Igazán köszi.
Szerintem annyi, hogy az aláhúzások nem kellenek bele. Zavaró egy kicsit.
És esetleg még a topik címénél teljesítmény szerint lehetne a kártyák nekve: 6790/6850/6870. Csak azért, hogy ha már a többinél is így van. -
apollo12
veterán
válasz
///Krisz\\\ #14501 üzenetére
akkor jó így már nincsen mikró lagg a crysis 2 ben
-
apollo12
veterán
válasz
///Krisz\\\ #14499 üzenetére
kombusztor alatt 75Cfokon megy 100%venti mellett
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
///Krisz\\\ #14469 üzenetére
az fasza, akkor törlöm is le, nem szenvedek vele.....THX
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #12416 üzenetére
Dehogy verem at. Kozepes beallitasrol beszeltunk, arra meg eleg a 6870.
-
Mi5i
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #12213 üzenetére
Kifejlesztette a láthatatlan fegyvert
Bár gyakorlati haszna nem sok van
-
s7evcsenko
addikt
válasz
///Krisz\\\ #12071 üzenetére
Köszi.
Van ez a "GPUTool" progi... ha a "fined max"-al megnézem mi a vége a vga-nak, azzal meg lehet ölni?
Csak hogy merjem-e engedni a végtelenségig?Valamint még az érdekelne, hogy ez 0-ról emeli a frekit 5MHz-enként, vagy a 900/1050-hez képest emel 5MHz-enként?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #12007 üzenetére
Nem hasonlo...., ugyanaz. Kepet toltottem fel, es utana kezdte. Ujrainditas megoldotta, de sohasem talalkoztam meg ilyennel. Koszi!
-
John Rose
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11990 üzenetére
Köszi! Halottam én is erről a hibáról. Kinéztem egy VTX3D kártyát is, de sajnos elvitték az orrom elől. Egyébként örülnék én is ha 10k-ért sikerülne elpasszolnom. Nekem már kiszolgálta a vételárát (kéz alól vett igen megkímélt és karbantartott kártya).
-
Wukiwo
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11871 üzenetére
engem sem zavar mert fülessel játszok
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11853 üzenetére
Ja mégse.
Mert az enyém húzva volt, akkor inkább olyan 1500 körül van a különbség.
-
Wukiwo
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11848 üzenetére
-
Wukiwo
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11848 üzenetére
5 perc és jön
bár a 3.3 as sandyból még nem tudom ,hogyan csinálok 2.8-astBeri
a lelkis dolgot nem épp rád értettem hiszen a te eredményed listaképes -
keke69
őstag
válasz
///Krisz\\\ #11813 üzenetére
Az alaplapja új,és a másik cuccal is csinálta tehát az integrált vga kizárva!
-
Wukiwo
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11822 üzenetére
f1 után nézek ilyet is bár winne is mérhetne hiszen neki u.olyan karid van mint neked (de azért mérek én is majd)
-
Wukiwo
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11817 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11815 üzenetére
Ezek szerint nem is rossz a pontom? Performance-on mérted?
-
Failure
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #11804 üzenetére
Nem, egy Cooler Master Silent Pro M500 van a vas alatt.
Mire gondol a kolléga?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
///Krisz\\\ #11577 üzenetére
Mé? Mi van má megin a Gigabájttal?
-
válasz
///Krisz\\\ #11577 üzenetére
Ezen jót mosolyogtam
-
Biga123
addikt
válasz
///Krisz\\\ #11575 üzenetére
De akkor viszont az én karimban nem működik a "védelem" mert nállam nem kapcsol le furmark alatt.. Gariztassam?
-
Biga123
addikt
válasz
///Krisz\\\ #11573 üzenetére
És akkor pl mivan ha mondjuk fél év múlva lesz olyan játék ami 100% on viszi a karit akkor is le fog kapcsolni.. Ez a van de 0 kategória... ott a számolási teljesítmény de ha ki akarod használni akkor lekapcsolok..
Értem én amit Te és Abu mond csak számomra nem elfogatható.. + ott az a tény hogy pl a 88GT-m 250GTS-em is órákig bírta a furmarkot...akkor ez most hogy van. mert abban az esetben érthető a védelem ha túlfeszelt túlhúzott kariról beszélünk , mert akkor valóban kapcsoljon le de ne egy alapfeszes alapórajeles kártyánál.. -
Biga123
addikt
válasz
///Krisz\\\ #11559 üzenetére
Hmm, mégis milyen védelem?
Nem arra vannak kitalálva ezek a karik hogy működjenek..
Hopp nagy a terhelés kikapcsolok... Mi ez egy lusta hisztis kurv@???
Maglassulás 120-nál hőfokok rendben.. akkor mért kapcsol le???
Ha a rendszer stabil..? Ha stabil..Mert az én szótáramban az a rendszer stabil ami bírja akár 1-órát a furmarkot + az IBT-t maximumon 10-loop ig..(akár egyszerre is..)
-
madmaxhu
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #11479 üzenetére
Háát. Amit én tudok, hogy kellene analóg kimenet(D-Sub),DVI kimenet és HDMI is. Illetve ha vannak egyéb kütyük amiket meg lehet hajtani egy video karival, akkor legyen hozzá csati. Pár helyen írnak HDMI verzió számot is (1.4a) nem tudom ez fontos-e. Később esetleg szükséges lehet HDCP támogatás.
Eyefinity nem kell, csak egy monitor lesz rá kötve. -
kfron
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11368 üzenetére
1 óra Crysis 2 után, max. 65C... A 85 fok helyett, úgy, hogy a ventik csak max. 60% jártak.
És A hangja mint egy szúnyogböfi...
Köszi a tanácsot, tényleg nagyon faja a hűtő!11367 Pala
Csavarhúzóért nekem is le kellett mennem az obiba...
1.5-t vettem, az jó hozzá.
(nem adja könnyen magát.)A feje 1,5 mm, rá van a nyelére, a legkisebbet kellett megvennem.
De vigyázz vele, mert könnyen törik! (a csavarhúzó feje) -
Pala
veterán
válasz
///Krisz\\\ #11325 üzenetére
Én már nem tudom mi van...
Megnézem, mennyire tapadnak a sünik. Ha kellően, akkor felrakom őket. De egyébként van itthon hővezető ragasztóm, na azzal tutira fent maradnának a helyükön. -
válasz
///Krisz\\\ #11291 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11291 üzenetére
Akkor lehet jönni a Dirt3 PH multiba, rendes tagok vannak bent. Ott kell megmutatni, nem itt növelni az E pénisz hosszát, mint 1-esek. nem akarok újjal mutagatni, de remélem érti az akire gondolok
-
kfron
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11258 üzenetére
Aztmá' felrakom!
-
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11258 üzenetére
Remélem lesz.
-
kfron
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11247 üzenetére
Tisztelt Mindenki aki segített!
Na, az van, hogy normalizálódott a helyzet, auto módban Crysis 2 alatt sem
melegszik túl, és a hangja sem vészes...
Ha beállítom a ventik fordulatát úgy is jó, bár ott picit hangosabb.
Tehát nem a kártya rossz, hanem én voltam hülye...
Elkövettem egy pár hibát amit jobb ha a sírba viszek magammal...
Most megyek, és büntiből csúnyán megvesszőzöm magam. -
kfron
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11247 üzenetére
Ok, csinálom...
-
sith7
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11221 üzenetére
ok
-
kfron
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11206 üzenetére
Na, nyitott háznál is lekapcsolt játék közben... Még megnézem a tápot,
lehet a kariba a két csati ugyanarról az ágról megy.
Bár kétlem, hogy egy 620W Enermax ettől megfekszik.... -
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11236 üzenetére
Az enyém oc kártya és azt olvastam róla, hogy ezeknél még kevésbé megy a tuning, mint a nem oc változatoknál, de majd ha unom magam nekiálook megnézegetni az értékeket. Nem tudom mennyit lehet hozni egy vga oc-n, főleg nálam kis felbontásban.
-
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11229 üzenetére
Full szürke: [link]
-
Vigneau
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11229 üzenetére
Nem minden VGA támogatott az Afterburner által. Más - nem MSI - gyártmányok csak akkor támogatottak, ha referencianyákra épülnek (esetleg szerencsés csillagzat alatt gyártódtak). Pl. az én Asus VGA-m sem referencia, ráadásul a VRM chip (ASP0907) sem ismert az AB által - még.
Elvileg van a Gigabyte-nak saját VGA tuning progija, azt is ki kellene próbálni. Remélhetőleg ez a VGA sem voltagelock-os. -
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11226 üzenetére
Persze.
-
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11224 üzenetére
Szerk.: úgy sem jó.
-
sith7
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11199 üzenetére
Én is ezen agyalok ...
-
kfron
aktív tag
válasz
Parádés!!
Köszi még egyszer.
-
kfron
aktív tag
válasz
Na, akkor refhűtő megy a levesbe...
Köszi. -
kfron
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #11197 üzenetére
Kártya csere után volt friss Win install (esetleg megmaradtak a régi kártya órajelei és most azokkal megy a mostani)?
Alaplap, proci, memo, vidkari csere volt, Win 7-t raktam fel rá.
Most, hogy beállítottam a ventiket, (hány fokon mennyire tekerjen) így már jobb, de a 8800gt után ez így kib@szott hangos...
Tuning nincs... (ezek után??)
Most netezés alatt 43-45 fokos.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #11156 üzenetére
Ennyit csimáltam: driver fent volt, nem szedtem le. MSI 6850 ciklon, 860/1100-es bioszt, az RBE-n keresztül, force flash-el felraktam. Restart, és indult rendesen, nem volt kékhalál. Eddig driver jelenlétében nem lehetett bioszt cserélni, mert akkor kéket vágott. Ment a VTX az MSI biosszal, de a venti vezérlés nem stimmelt, 37%-ról megemelte alapon 45%-ra valamiért, és itt már hallani, hogy forog a venti. Halk még itt is, de 37%-on viszont teljesen hangtalan. Pedig a 2 biosz teljesen egyforma, venti vezérlés téren, de mégse vette vissza annyira, mint a PCS+ biossal. Azzal a legcsendesebb.
Módosítás után, szintén kék volt, a PCS+ bioszban akartam kitolni a CCC-ben állítható max órajeleket, ezt most sem szerette. -
sith7
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11145 üzenetére
Most nézem csak a linket, azt hittem a nevét linkelted, nem egy hsz - t
Végülis leírt mindent -
sith7
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11145 üzenetére
Köszönöm, akkor majd tőle megérdeklődöm
-
sith7
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11129 üzenetére
Aaaz igen !
És ez jó neki 24/7 - ben ? /napi 2-3 óra játék/
-
sith7
félisten
válasz
///Krisz\\\ #11127 üzenetére
Maximumra húzott GPU ???
Lehet ilyen ? -
naksys
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #11083 üzenetére
120 fok a maglassulási küszöb. Az én 70-em lazán elhagyja a 90-et gyári hűtővel.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10986 üzenetére
Én is ezt javaslom.
-
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10885 üzenetére
6870 lett, már el is utaltam az árát. 37,5k lett végül, az talán nem rossz. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
Winne
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10879 üzenetére
+(#10880) Beri: közben nem hagyott nyugodni és lemértem magam, mondom az a biztos és a gyári értékhez képest 31 cm-t mértem, csak már nem akartam egy 3. hsz-t is betenni...
Ma reggel megint úgy keltem, hogy 6870 lesz, még egy utolsót megrágom és mindjárt le is rendelem a nyertest.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10853 üzenetére
Köszönöm az infot ez sokat segít most nekem.
Akkor amit itt alkottak az szerinted nem valós?
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10849 üzenetére
Nem baj nem baj én köszönöm az észrevételt
Ez az első komolyabb dögöm és szeretném a rendben mennének a dolgok.Maradjak szerinted a 900/1100 nál vagy bepróbálhatom egy teszt alapján az 1000/1200 at? Ami náluk gyakorlatban stabil volt. 1,275 ön
Venticserék szerintem dobnak rajta nagyobb légáramlat szvsz alacsonyabb hőfok.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10833 üzenetére
Az idle azért több egy picit szerintem mert 800 rpm-es Coolink Swif 2 ventiket használok ami télen tökéletes volt de nyáron dög melegbe ezek szerint kevés, ma holnap mennek vissza az 1200as Asus-ok hogy jobb légáramlat legyen.Mellette még van két Samu vinyó ami dolgozik az is talán termeli még a hőt felette.
Sajnos panelben lakom, gondolom ezzel mindent elmondtam, dög dög meleg
Emeltem a venti fordulaton egy picit és lement 45fok alá idle ben Trixx nevü tuning program automatán 21%on tartotta a fordulatot fixen.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10821 üzenetére
Köszi
A tuningos adatokat tudom már csak mondani mert szinte egyből bekínáltam neki a helyzetet.Alapon olyan 47-50 (Desktop) , Terhelve 65-69 körül mozog már ha elég gyors voltam az ALT+TAB-al.
A hivatalos Sapphire féle Trixx nevű progival próbálkoztam és ebből indultam ki.Dirt 3 - 1680 x 1050 Full - Vsync Off
[link] -
Vigneau
félisten
válasz
///Krisz\\\ #10701 üzenetére
Szerintem nagyjából azt jelentheti (esetleg némileg átdolgozták) - de ha más néven fut, az bőven elég ahhoz, hogy ne ismerje fel egy program (pl. Afterburner - nincs is a támogatottsági listán ez a chip).
-
Vigneau
félisten
válasz
///Krisz\\\ #10691 üzenetére
A 2 ventis hűtés még hagyján - attól a nyák még lehet referencia.
Persze, TriXX is megvolt korábban, az sem aktív - csak a SmartDoctor. Most épp a Voltage Regulators után kutatok és próbálom meghekkelni az MSI Afterburner-t. Asus HD 5850 DirectCU esetében működik is állítólag a vCore emelés, nálam eddig nem megy - pedig ugyanaz a VRM van mindkét kártyán (elvileg). -
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10628 üzenetére
A DOS egy operációs rendszer, mint a Windows, csak nincs grafikus felülete. A BIOS-t programmal flash-eled, célprogrammal, amit erre írtak. Letölthető, mint a winflash ami szintén ez a célprogram, amit Windows-ra írtak. A program attól "DOS-os" és nem "Windows-os" hogy DOS-ból indítod el, mert a DOS által képezett környezetben futtatható. Régen DOS volt telepítve a gépekre, Windows még nem is létezett, a DOS indult el, miután bekapcsoltad a gépet. Ma már a nagy merevlemezek miatt NTFSDOS-t használunk, de itt megint bejön, hogy valószínűleg nem ismered a fájlrendszereket, így magyarázni kellene azt is, hogy miért. Nem kell a gépre telepíteni, mert CD-ről is el tud indulni a gép, amire bőven ráfér a DOS. A lemezmeghajtó ma már nem divat. Pennel megoldani picit nehezebb, így a rendszercédével próbálkozz, de szerintem a DOS-al való ismerkedést ne a BIOS flash-eléssel kezd. Úgy is lehet úszni, ha mély a víz ez tény, de összekötött karral meg lábbal hülyeség...
-
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10623 üzenetére
Bocs, olyan fiatalnak érzem magam, hogy elfelejtem, hogy közben már vannak akik "beleszülettek" a Windows-ba és nem is hallottak a DOS-ról. A DOS ismerete az én generációmnak még evidencia. Mi ezerrel írtuk az indítómenüket, high-oltunk, umb-oltunk emm386.exe, himem.sys meg a többi, hogy maradjon elég memória abból a pár megából és elinduljon a játék, így akarva akaratlan megismertük közben ezt a pár DOS parancsot is.
Ha lett volna akkor fórum, akkor arról dumáltunk volna ki hogy írta át a qbasic-ben a nibbles.bas -t ami a klasszikus kukacos játék volt és extra-ként blekerült valamelyik dos-ba, már nem emlékszem melyik verzióba, de mindenki szétmoddolta otthon magának és utána egymás verzióit cserélgettük, meg ilyenek... -
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10625 üzenetére
A HD5800-as topikban is olvastam 1-2 bios módosítást, azok működnek. Tuti, hogy az RBE a ludas egyenlőre.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10623 üzenetére
Mondta. De azzal se lesz jó. Nem a bios feltöltése a lényeg, hanem a módosítást nem szereti valamiért. Hagyd a dolgot, mert végül sikerül úgy elflashelni a kártyádat, hogy nem lehet majd helyrehozni. Dos-ban nagyon könnyű elküldeni a vga-t. Eddig még senkinek se működött, páran már pánikba estek miatta.
Az 5670-esem 2D-ben 400/1000-en ment, 1.1 volton. Kimaradt a biosából a 157/300, 0,9 voltos szakasz. Lementettem a biosát, RBE-vel megnyitottam, létrehoztam benne az órajeleket és a feszt. Atiwinflash-el rátettem. Azóta is tökéletesen működik. Sőt még a GPU is kapott egy kis tuningot, átírtam azt is 775-ről 830-ra.Tehát itt az RBE a lényeg, és nem a flash módja. Egy korábbi verzióval pl. nem is tudtam még a 6850 átírt biosát elmenteni. Az újabbal már el lehet, de valamit még hibázik a program, nem jó a mentett bios.
-
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10621 üzenetére
Tehát CCC mellett feltettél egy VGA BIOS-t (persze rossz lett), aztán szívsz, mert CCC mellett a régit sem tudod visszatenni.
Újra felteszem a kérdést:
Miért szopakodtok winflash-el, amikor ott a DOS-os? Jó szívni? -
Pancsermeste
őstag
válasz
///Krisz\\\ #10617 üzenetére
Természetesen úgy értettem, hogy ha nem telepíted a FULL Catalyst-t, tehát CC nélkül, csak a Driver-t -amit ugye mindenképp szükséges-, akkor sem fog működni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
///Krisz\\\ #10613 üzenetére
Ne gondolkozz,
Cata nélkül se fog működni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10611 üzenetére
Minden esetre ez megnyugtat, mert akkor nem csak a VTX ilyen hisztis.
-
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10607 üzenetére
Az a biztos ha van egy PCI-os VGA-d.
Int. VGA-s alaplapok között reégen volt olyan, amelyik tiltja a PEG slotot ha int.-ról megy. Elég gáz ha egy ilyen miatt ver le a víz, mert nem talál VGA-tBár goldolom ezek a mai lapok már okosabbak ebből a szempontból is, azokon asszem max 4x PEG volt, amelyiken 16x van elvileg már nem ilyen, de biztos ami tuti nem árt egy PCI-os VGA a háznál.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10607 üzenetére
Szerintem nyugodtan próbáld meg, ennyi változtatástól elindul a vga, ha más nem csökkentett módban.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10599 üzenetére
Most annyit akartam módosítani, hogy a 2D-s feszt levettem 0.95-ről, 0.90-re. Nem akarta. Ha a CCC-ben állítható túlhúzás felső határát fentebb veszem 875-ről, szintén kékhalál. Hisztis egy dög
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10597 üzenetére
Az enyém nem hajlandó elindulni semmilyen módosítás után. Ezt úgy értem, hogy miután felkerül a driver, a windows betöltése előtt kékhalál. Elindítom csökkentett módban, driver sweeperrel leszedem a drivert, újraindítom. Ismét bejön a windows, a telepítővel eltávolítom még az esetleges maradékokat, majd visszarakom az eredeti biosát. Restart, bejön a win. Drivert visszarakom, újraindítom, és jó.
De bármit módosítok a biosban, csak kékhalál fogad. -
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10594 üzenetére
Ahm. Átfutott az agyamon nekem is, de én is erre jutottam, hogy nem érdemes.
(#10593) alibaba78
Hidd el nincs ebből semmi gáz, nem most csinálok először ilyet. Az 5770 CFX-em is így ment. Meg ha józan paraszti ésszel végiggondolod mindenen fennthagyod a gyári hűtést, tehát nincs hibaforrás a gyári lemez meg jóval hűvösebb a gyári mókuskeréktől így, hogy nincs rajta egy forró tégla. A blokkban ott a víz, mi baj lehet? Semmi. -
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10590 üzenetére
Inkább az idle feszen és órajelen lenne érdemes csökkenteni nem? Úgy megy többet a gép és a 300/300 nemtom mennyire kell netezni. Picit szerintem sok. Bár amennyire tudom 5770 szinten fogyaszt csak a 6870 2D-ben, szóval így is jó a fogyasztása. Lefelé inkább csak hobby-ból érdemes, sok értelme nincs.
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #10590 üzenetére
Az idle feszültségre is leveheted. Van aki úgy járatja. Talán még lejjebb is lehet menni.
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #10587 üzenetére
Nem lett belőle semmi. Csak gondolkodtam rajta.
Ez nekem is eszembe jutott, hogy így kéne csinálni.
De előtte ajánlott letesztelni, hogy működik-e és csak aztán csinálni ezt.
Az afterburnerrel, szerintem lehet lefelé is csökkenteni a feszt. -
Dictator^
veterán
válasz
///Krisz\\\ #10286 üzenetére
Oh , kössz. Bár érdekes, hogy oda a hivatalos Hotfix részlegbe nem dobják be.
-
lala42
őstag
válasz
///Krisz\\\ #10090 üzenetére
Bocsi. Elnéztem.
-
szasanyi
félisten
válasz
///Krisz\\\ #9580 üzenetére
Nem. Egyébként is, már minden le van írva, csak tudni kell keresni... vagy kérdezni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #9154 üzenetére
Akkor szerintem ez lesz a választásom. Köszi szépen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #9150 üzenetére
Max 37-38 ezret szeretnék rákölteni, de jó lesz használtan is.
Egyébként az adatlapomon lévő konfighoz a táp elég lesz még, ha egy ilyen kártyára cserélem az 5770-et?
-
válasz
///Krisz\\\ #9120 üzenetére
Az megint más kérdés, hogy én szvsz pár mhz-ért soha nem emelnék feszültséget, nem kockáztatnám feleslegesen a cumót. Nekem az alapfeszültségre van belőve BIOS-ban, és így pörög 4Ghz-en
-
MontyCrew
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #9048 üzenetére
Hát, valami hibádzik az új drivernél.. még ha alapon megy a 2 vga, akkor is, meg kb 10 fpsel kevesebbet mér addig amig meg nem áll a kép, szval a 11.4 a cf-re még nem jó, az enyére legalábbis..
Fogalmam sincs, hogy miért ír 11.3/xp -t mert a 64biteswin7 verziót töltöttem le és tettem fel
paradoxon
Wukiwo: sajna nem tudtam belőni egyik progival sem, hogy tudjak adni a vga-nak plusz feszt és így csak alapfeszes tuninggal tudtam ezeket megcsinálni..:S afterburnerban már az órajeles határt sikerült kibekkelni,, de a feszültséget nem tudom sehol sem állítani, ati tray toolshoz meg fingom nincs hogy kell használni,, pedig már párszor nekiálltam
-
Biga123
addikt
válasz
///Krisz\\\ #9012 üzenetére
Pocilimit lesz az..
C2D 3.5GHz crysis -
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #9000 üzenetére
Vagy talán azokat a játékokat kellett volna próbálni, aminél van is gyorsulás.
-
Valdez
őstag
válasz
///Krisz\\\ #9010 üzenetére
Hát a crysis már sajnos agyon van "optimalizálva" driverügyileg, nem hiszem hogy akármilyen driverrel el lehetne érni akármit is...
-
Valdez
őstag
válasz
///Krisz\\\ #9008 üzenetére
Ja bocs, a crysisnak nem kell 4 mag, azt hittem a 2. részét benchelted
Annál gpu limit van
-
Valdez
őstag
válasz
///Krisz\\\ #9000 üzenetére
Igen, valszeg mindegyiknél cpu limited van. Ezek közül mind igényelné a 4 magot legalább.
Más: durva 6870-es
[link] -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #8866 üzenetére
Windows helyett microsoft. Tehát a microsoft csekkolja le.
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #8847 üzenetére
Egyelőre release notes-ot nem tudtam megnézni, mert jelszót kér.
Igen, az lettem. Nem is foglalkoztam vele. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged