- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, én csendes környezetben vagyok, se gyerek se semmi zaj (Buda
). Ami azt illeti, mint mondtam, lyukacsos a hát, és közel van a fülemhez. Meg is mutatom az én kis birodalmam, bár az asszony csak "patkánylyuk"-nak hívja
Itt dolgozom, és pihenek is, szeretem, ha hangos a gép: [link]
KissMate: Még azért próbálkozom, biztos más is észrevette volna, szerintem én vagyok béna, nehogy (ennél nagyobb) segget csináljak a számból, ha kiderül
-
Nem rég vettem egy ilyet én is. Pár hozzászólásom: [link] [link] [link]
Azóta megoldottam, egy monitorral nem fog még 42%-on sem pörögni a hűtés. Whitefülűbb (
) vagyok, mint az átlag, lehet neked fel se fog tűnni, hogy hallatszik, nekem viszont feltűnt. Így alapon 42% helyett 35%-on már nem hallom a hangját (full lyukacsos házban, ami itt van közvetlen mellettem az asztal mellett a földön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest