- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #24887 üzenetére
Az mindenhol ezt írja, nekem is. Faterom munkahelyén is ahol 5770 van.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
s7evcsenko #12704 üzenetére
Igen köszönöm ez az
-
ledgeri
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12603 üzenetére
Win 7, giga 6850 gyári oc és egy korábbi próbálkozás..:
Letöltöttem az overdrive-ot és boot után újraindult, majd csak a csökkentet módban való letörlés után működött normálisan.
a catalyst-ban nem működött az overdrive, ezért próbálkoztam...
most megláttam, hogy lehetne egyénileg vezérelni a ventiket...Kérdésem: mi lehetett a fenti probléma oka, és hogy van e olyan program amivel a ventivezérlést egyedi grafikonnal tudjuk vezérelni (akár nem csak GPU-nál?
-
killer_04
csendes tag
válasz
s7evcsenko #12527 üzenetére
Nincs nagy hangja. Tudod ez a dupla ventis a gigabyte-tól
Elég halk. ~76% -os automatával ~44°C körüli a hőmérséklete.
-
killer_04
csendes tag
válasz
s7evcsenko #12524 üzenetére
Egyébként alapból is 75-76%-ra teszi a hűtést.
-
madd dogg
senior tag
válasz
s7evcsenko #12429 üzenetére
JA
Full Screenben ment 6 percet, aztán nyomtam print screent, és egy nagy feketeséget illesztett be a paintbe
-
Dr. Student
senior tag
válasz
s7evcsenko #12277 üzenetére
Bocs tegnap nem voltam itthon, ma én is megcsinálom az eredményeket.
-
polonic
félisten
válasz
s7evcsenko #12301 üzenetére
Te milyen kártyához kaptad? Tudtommal a sapphire némelyik 69xx szériájához jár.
Először a kódot az amd honlapjára kell beírni, aztán ők küldenek egy steames kódot. De ez rá is van írva a kártyára vagy mellé az útmutatóra. -
Interceptor
addikt
válasz
s7evcsenko #12286 üzenetére
De igen, minden csutkán volt kivéve árnyékok az csak low, dalaranban néha lement 25 alá az fps ha éppen annyian voltak.
-
válasz
s7evcsenko #12281 üzenetére
WoW-nak nincs nagy VGA igénye, bár most majd kipróbálom DX11-ben. Nem töltené fel vki az accountomat?
-
Dr. Student
senior tag
válasz
s7evcsenko #12272 üzenetére
Az, hogy az órajel 950Mhz és 1090Mhz...
-
Dr. Student
senior tag
válasz
s7evcsenko #12270 üzenetére
-
Dr. Student
senior tag
válasz
s7evcsenko #12266 üzenetére
Köszii, csak mert elég kíváncsi vagyok ráá...
-
Dr. Student
senior tag
válasz
s7evcsenko #12264 üzenetére
Tudsz nekem mondani egy 3Dmark 06-os eredményt ?
Default! 1280x1024 stb.
-
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #12233 üzenetére
Hát igen, az necces, de megkimélnéd magad sokmindentől
Én is gondolkozok rajta, csak hát van más amire most költenem kell/kellene...(#12234) Winne: kössz , pacsi!
-
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #12229 üzenetére
Igen, de az idióta két megjelenitő miatt megy 300/1050-en.
Tehát ha az nem lenne, akkor 300/300 menne a 300/1050 helyett, ami között kb annyi a difi amit leírtam.Nem veled vitázok, csak amikor leírtad, hogy alig van különbség a tunning órajel között, az kb ugy tünt, mintha hülyeséget írtam volna.
-
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #12203 üzenetére
A kommentemben semmi tunningos órajel nincs feltüntve. Ez az órajel amit írtam, nem TUNNING órajel.
Tehát akkor mégegyszer leírom érthetően, hogyha két megjelenitőd van, vagy filmet nézel, de itt inkább az üresjáratról volt szó, két megjelenitővel. Akkor legalább 30-45W körül eszik többet a géped, és semmi tunningról nincs szó.
Ha érdekel az infó és elfogadod, akkor teszel ellene, ahogy írtad, ha nem, akkor meg higyj amit akarsz, azt egyen a géped 45W-okat pluszba óránként mégha nem is ülsz előtte.Pont.
És jól emlékeztem:
Tényleg, már írtad 1x, hogy csak 1 megjelenítőd van...
Na szóval...
Nekem most DVI-n megy a kép, és HDMI-n megy a hang.
A HDMI-n az erősítő van, ami mióta elsődleges kijelzőnek lett állítva, nagyon ritkán okoz gondotNa lol... 45W? azért az tényleg nem kevés, főleg, hogy a nagyrészt üresben jár a gép, és csak 1-2 órát játszok...
Akkor nekem is rá kellene mennem a témára...
Bár én már ott tartok, hogy veszek inkább egy média-box-ot... -
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #12203 üzenetére
Akkor valami nagyon elnéztél , alapjáraton (ami nálam 100/150) és terhelésen ami 970/1150 elég nagy különbségnek kell legyen.
És mivel 2 monitornál már legalább 300/1150en megy az enyém, a tied lehet mégtöbben, ott is nagyobb a difi..Ha csak 1-2W eltérés lenne a 100/150 és a 300/1150 között akkor meghajolnék a készítők előtt.
-
Winne
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12101 üzenetére
Milyen értékek akkor ezek nálad? Nálam elment 4756 pontig 4423-as GPU pontig alapfeszes 6870 tuningban.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12101 üzenetére
A memória tuning kevesebbet ér, mint a gpu tuning. Alapból sem kicsi a 6870 memóriasávszélessége.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
s7evcsenko #12088 üzenetére
Nem rossz
Ez meg az enyém: feszelt tuning
1297 mV fesszel. A vram nagyon antituning a kártyán sajna. -
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #12087 üzenetére
Én voltam a balek, háttérben futott az utorrent...
Alapon
Tuningolva -
Taifa Díaz
őstag
válasz
s7evcsenko #12084 üzenetére
Én is pont így vagyok ezzel.
-
Biga123
addikt
válasz
s7evcsenko #12079 üzenetére
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
s7evcsenko #12082 üzenetére
Á, a refhűtőt le kell cserélni, ha komolyan tuningolni szeretnél.
-
belinho
senior tag
válasz
s7evcsenko #12079 üzenetére
Látom mindenkit megfertőztem a GpuTool-al!
A program az új kártyákat már nem ismeri, szóval a find max funkció gtx260-nal még működött, meg 9600gt-vel, de az újakkal nem, ATi-val nem teszteltem 6850-t már nem ismeri.
A stability test részt kell használni, de ezt már írtam beállítasz bizonyos frekit a CCC-ben, Afterburner-ben, Trixx-ben ki milyen oc-s programot használ. pl:
6850 gpu:920 mem:1100 program indít klikk stability test fut legalább 10 percig, ha nem jelez semmit, akkor azon az értéken stabil a kártya. Ezután mehetsz feljebb 5mhz-ként.
Ha a kártya nem bírja az adott órajelet akkor a program kiírja 5 pixell mismatch, ez azt jelenti, a kártya hibázik adott órajelen, tehát vedd lejebb.
Először gpu-t kell kitesztelni, aztán a memóriát, de 1100 felett már nincs látványos gyorsulás, meg alacsonyabb memória órajellel magasabb gpu freki érhető el, ez számít többet.
Akinek 6870 van az inkább a memóriát tuningolja!(www.vgaspeed.hu, a barts chip közelebbről)A feszelőknek üzenem, hogy 0.05mV hoz a konyhára +5mhz-t nálam 1299mVmax mellett elért legmagasabb órajel 1012Mhz 72fok max mellett.
Figyelni kell a hőmérsékletet is, mert mondjuk rossz hűtés esetén 75 fok-nál már 940mhz melett is előjönnek a hibák, holott a kártya még bírná, de a magas hőmérséklet miatt előjönnek az artifacts-ok. -
Biga123
addikt
válasz
s7evcsenko #12077 üzenetére
Valószinüleg ez a funkciója nem működik mivel fel se ismeri a kártyát...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12072 üzenetére
Meg ölni nem fogja. Nem feszeled nem lesz baja. Inkább komolyabb játékokkal teszteld az adott órajelet. A program a ref órajelről kezd növelni.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Gyanítom, hogy 0-ról indul, mert 600-nál tart a memóriával...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Nem ismerem a programot, de szerintem tolhatod (ha nem félted), mert ha nagy gáz történne majd a védelem lekapcsolja a kártyát. De azért ésszel.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
s7evcsenko #12070 üzenetére
Elvileg ez a max, de én még teszt erejéig sem ajánlom. Mondjuk olyan 100-105°C körül.
-
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #12026 üzenetére
Jaja, nálam 45W környéke volt.
100-105körül kajál a gép üresben. Igy, hogy az erősitő is megjelenítő, így emelt órajel (toxicnál ez 300/1150mhz) és a fogyasztás így volt 145-155w.
Szóval nekem ez nem nyerő...
Mediabox jó ötlet, de nekem drága most -
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #12018 üzenetére
Az van, hogy nálam külső monitor nincs.
Viszont, bedugtam egy régi TFT monitoromat, dvi átalakítóval, és így van hang és van kép.
Viszont ezt a monnitort nem szeretném használni, csak az LCD-tv-t.De ha azt bekapcsolom elmegy a hang. Pedig ugyanugy a DVI csatlakozóba van dugva most a képem, mint ahogy lesz az LCD-tv-nél.
Tehát mi lehet a gond? Mi blockolja ezt?Szóval 1 monitor + erősitő és van hdmi hang és dvi kép.
De LCDTv dvi hdmi kép és erősitő (hdmi-hdmi) meg nincs együtt.
Ötlet?Most nézem tényleg... így megint két megjelenitő van.. pedig már volt összehozva nagyjából a TV-vel és úgy jó volt.
-
Biga123
addikt
válasz
s7evcsenko #11701 üzenetére
Nekem pl semmi gondom a hdmi hangal be van állítva alapértelmezettnek a HDMI audio
Ha kiextendálom az asztalt a tv re akkor egyből megy oda a hang ha letilom simán vissza vált analógra.. -
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #11699 üzenetére
Sapphire 6870 Toxic.
11.6-ot használom jelenleg, de 11.5-el is ment. Legalábbis ott is teszteltem.Folyamatosan ott megy ki a hang. Csak az erősitőt használom, néha füles este. Néha, nagyon ritkán.
Játéknál is ott van, de akkor csak sima PCM csatornán megy a hang. Nálam sosem volt gond vele.
Nálam 1 monitor van, az is egy LCD TV, meg az erősitő, szóval soha semmit nem kell váltanom. Néha volt plusz monitor benyomva, de minimális ideig.
Sosem volt problémám semmivel az összekötésben, hang mindig megy ki-ment ki, amikor kellett.Másodlagos monitor beállításait nézd át, a Catalystban, tuti nem kéne ilyennek lennie.
-
Dictator^
veterán
válasz
s7evcsenko #11690 üzenetére
Használja. Miért?
-
sith7
félisten
válasz
s7evcsenko #11609 üzenetére
Sorry, nem pc - ről fut a dolog, hanem egy denon dvd + yamaha erősítő, és ott RCA - n tuti nem megy át a DTS hang ... mármint az eredeti dvd - ről biztos ... élő példa erre a Gladiátor dvd volt
-
sith7
félisten
válasz
s7evcsenko #11606 üzenetére
ok,
... nézd el nekem, nekem csak sima 5.1 -es erősítőm van, én abból indultam ki, hogy sima koax - on ott se akart a DTS kijönni
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #11600 üzenetére
Megoldódott...
Újraindítás után is jó maradt...
Remélem így is marad egy jó darabig... -
sith7
félisten
válasz
s7evcsenko #11604 üzenetére
csúnya lenne, ha koax - on kijönne, oda optikai kell már
-
Biga123
addikt
válasz
s7evcsenko #11602 üzenetére
elég lenne egy koax kimenet-is..
-
Biga123
addikt
válasz
s7evcsenko #11600 üzenetére
valószinüleg akkor az erősítőd lesz az elsődleges..
Nézd azon..
ezzel a HDMI-s erősítős dologgal csak a szívás van.. -
válasz
s7evcsenko #11596 üzenetére
Lehet, hogy a házimozi küld impulzust ami nem tetszik neki. Próbáltad már úgy, hogy megcseréled? TV lesz az elsődleges és a monitor a másodlagos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest