- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Failure #11865 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a kondikra sokan panaszkodtak már korábban is, hogy ciceregnek és főleg Asrockra emlékszem. Én a hangkártyával nem vagyok megelégedve, a többi eddig kb korrekt, ár/értékben nem volt rossz.
Más: feltettem végül én is a Crysis2-t és a 6870-el tud rendes gameplayben 50 és 110 fps között, amit eddig láttam, az általános a 60 környéke. Ha jól emlékszem valami hardcore a beállítás neve, vagy mi, vsync értelemszerűen off és gyönyörűen néz ki. 63 fok max eddig.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Failure #11805 üzenetére
Tápos topikban sokan panaszkodtak, hogy cicereg a Corsair-juk, azt hittem, hogy esetleg az lesz a ludas.
És biztos, hogy a VGA cicereg? Mert ilyennel is találkoztak már:
"...Sokszor előfordul, hogy valamelyik táp (nem típus) összegabalyodik valamelyik alaplappal (nem típussal), és emiatt cicereg. Erről sem a táp, sem az alaplap nem tehet. Lutri a dolog. Bármikor belenyúlhat egy ilyenbe az ember. Nincs rá orvosság..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest