- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Failure #11865 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a kondikra sokan panaszkodtak már korábban is, hogy ciceregnek és főleg Asrockra emlékszem. Én a hangkártyával nem vagyok megelégedve, a többi eddig kb korrekt, ár/értékben nem volt rossz.
Más: feltettem végül én is a Crysis2-t és a 6870-el tud rendes gameplayben 50 és 110 fps között, amit eddig láttam, az általános a 60 környéke. Ha jól emlékszem valami hardcore a beállítás neve, vagy mi, vsync értelemszerűen off és gyönyörűen néz ki. 63 fok max eddig.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Failure #11805 üzenetére
Tápos topikban sokan panaszkodtak, hogy cicereg a Corsair-juk, azt hittem, hogy esetleg az lesz a ludas.
És biztos, hogy a VGA cicereg? Mert ilyennel is találkoztak már:
"...Sokszor előfordul, hogy valamelyik táp (nem típus) összegabalyodik valamelyik alaplappal (nem típussal), és emiatt cicereg. Erről sem a táp, sem az alaplap nem tehet. Lutri a dolog. Bármikor belenyúlhat egy ilyenbe az ember. Nincs rá orvosság..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest