- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylon
csendes tag
válasz
szasanyi #11067 üzenetére
Szia!
Az x-fi nem éri el a ventillátort. Úgy néz ki az Asus mint a topik elején a két referencia radeon hűtővel. De majd holnap kipróbálom, hogy kiveszem. Nem volt levéve a venti, 2 napja vettem a kártyát
Amit észrevettem, hogy az Asus smartdoctor azt mutatja hogy a az engine 921mhz-n megy.. Lehet, hogy fel kéne még tenni valami progit ami leveszi ilyenkor mikor nem fut 3d alkalmazás?
-
alibaba78
őstag
válasz
szasanyi #11060 üzenetére
Javanna?
Mellesleg neked nem 16:10-es monitorod van? Megint 6870? Ki birja ezt kovetni?
Hosszu ido utan az elso olyan jatek, amire nem tudok rosszat mondani. Epp csak a nyalam nem csorog jatek kozben, annyira lekot. Megerte az arat mindenkeppen.
mod.: A telepites ota nem valtoztattam a beallitasokon, pedig ketszer is pecseltem. Kiprobalom a tieidet.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
szasanyi #10871 üzenetére
Azért mert azért olcsóbb jóval, mint láttad és nagyon tuningosak az 5850-ek. 6870-ek tuningpotenciálját nem ismerem. Sztem ha 5850 kevés lesz, akkor a 6870 is. Azért mondom, hogy inkább a maradék pénz maradjon a zsebben. Ráadásul még csak 1280-on játszik. Kitudja pontosan, hogyan lesznek a továbbiak.
Másik, hogy mennyivel is gyorsabb a 6870? -
alibaba78
őstag
válasz
szasanyi #10813 üzenetére
Megeskudtem volna, hogy "kotozkodik-re gondoltal, de igy viszont fura volt a mondat.
Nezd el nekem, nem akarok szorszalhasogato lenni!
(#10814) Vigneau: Nagyon szivesen! Dehogy gyakorlom...... latod, most is Magyarul beszelgetunk.
Asus erre vonatkozo forumat meg meg kell talalnom, de igerem, ami kesik, nem mulik. -
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi #10797 üzenetére
Hiszen tudod, a Sparkle is ad ki így VGA-kat az "X" szériában - szerződése van az AC-vel. Csak ott lilák a gyárilag fehér ventilapátok.
Ágógreen:
Már miért lőttek volna? Kutya baja a VGA-nak és még nyoma sincs a cserének a csavarokon. Matrica itt nincs, de az is eltávolítható a Gainward-okról gond nélkül - pl. egy ügyes kezű és körmű bnő/fség kell hozzá. -
Ágógreen
senior tag
válasz
szasanyi #10731 üzenetére
ja, értem. de a többi twin frozer a tesztek szerint is hangosabb jóval mint a 6850esen. vagy azt is hallottad már élőben a saját füleiddel ? mert ha nem akkor lehet mégis halkabb mint a többi. legalábbis eddig bárhol olvasom, így van. te milyen twinfrozereket hallottál már ?
-
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi #10630 üzenetére
No, Sanyi, kezdünk összeszokni az Asus-szal. Nem megy továbbra sem az Afterburner-ben az overvoltage, viszont megy a SmartDoctor-ban. Egye kutya, úgy vagyok vele, monitorozni meg tudok a GPU-Z-ben, ha annyira akarok.
Viszont meglett a microlagg forrása nálam a GTA 4-nél. Ha fent van a telepítésre ajánlott GamerOSD. akkor lassú a betöltés és irtó sok lagg jelentkezik, főleg irányváltásokkor. Leszedtem valami Isteni szikra hatására és élvezhető lett ismét a GTA 4. Már már kezdtem visszasírni a GTX 460-at, HD 5850-et - de kopp-kopp - jónak tűnik a dolog.
Később majd tesztelgetek, gyári hűtővel ebben a hirtelen melegben 990/1200-on nyaggatom, de ment már 1000/1200-on is. Az AC TT Pro lefogató projekt pedig kezdetét vette. -
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi #10564 üzenetére
No igen. Egy biztos, rárepül majd az AC TT Pro - csak lehet, hogy hosszabb csavarok kellenek majd hozzá. Tuningra meg ott lesz a SmartDoctor, valamint a GPU-Z-vel valamelyest tudok monitorozni - meg megnézem, mire is jó az a logfile benne. Tudod, nem akarok HD 5850 problémába kerülni ismét.
-
válasz
szasanyi #10542 üzenetére
40ért fél éves használt téglahűtős helyett giannitól 41ért Sapphire hűtős vadiúj bontatlan két év garis
Pusztán ennyi az indokHülyézéseket mérsékelten, de elfogadom, mert tényleg nem normális az amit csinálok, de szerintem jól jártam (fogok járni)
Na most hussanok aludni, mert ebben a pillanatban léptem be a 33. órámba
-
priti
addikt
válasz
szasanyi #10510 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, hogy alacsony fordulaton halk. Gyári fordulatszabályozással 2D-ben hangtalan, viszont 3D-ben engedi 70-80 fokig melegedni számottevő fordulatemelés nélkül. Ha így használod, akkor valóban nem hangos, egy picit kihallatszik, de hangosnak nem mondható. Ha viszont manuálisan emeled a fordulatot hangos már 50%-on is. 100%-on meg mint egy utasszállító hajtóműve kb...
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
wittman
aktív tag
válasz
szasanyi #10339 üzenetére
Erre a bios-ra gondolsz?
ONLY FOR SKU# 11179-00 , P/N:288-1E177-100SA , 288-1E177-100KC The improvement on this bios is cooling profile for those one who wants lower temperature when running 3d applications. Adjusting fan table in 3D mode.
5MB-os méretű a letöltendő file 2011.01.04-i kiadású.
Amúgy több ilyen Sapphire nem referencia hűtés HD6870-es szereztem be és nagyon jó kis hűtés lett ez ám!
-
szőröscica
addikt
válasz
szasanyi #10296 üzenetére
És a Vapor-X halkabb?
Elnézést, ha butaságokat kérdezek, nem szándékozom az agyatokra menni, de én sajnos nehezen igazodok már el ennyi típus között. Pár éve még kb. 5 modellje volt egy cégnek a piacon (pl. geforce 6200, 6600, 6600gt, 6800, gt, ultra), most egy kártyából egy gyártónak van ötféle kiadása. Ez nekem sok.
-
Alister71
nagyúr
válasz
szasanyi #10162 üzenetére
Ati Winflash-ről gondolom nem hallottál még? Nem kell dos-ban túrkálni, simán windowsban elindítod, kitallózod a friss biost, majd elindítod.
-
-
ram34
tag
válasz
szasanyi #9871 üzenetére
A rendszerem kb. 3 hónapos.
DirectX frissítés volt, legalábbis a Metro2033 felrakott egyet.
Teszteket nem néztem.
Persze azért akad, de elég ritkán. (Dirt 2, F1 2010, Shift 2.) ezek jól mennek
Az igazsághoz hozzátartozik még, hogy ez a vidkari kb. 3 hete van meg, azelőtt egy alaplapival toltam (HD3200) jóval előtte meg egy HD4850-em volt. Lehet teljesen újrakéne raknom a rendszert? Természetesen nem annyira szeretném. -
Pala
veterán
válasz
szasanyi #9811 üzenetére
Nekem is volt másfél évig, de tulajdonképpen nem volt rossz kártya etől függetlenül, én elégedett voltam vele.
Az enyém egyáltalán nem melegedett (idle 40, load 60 körül), a Powercolor elég jó hűtést applikált rá! Viszont a referenciakártyák hűtése tényleg szörnyű volt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
szasanyi #9803 üzenetére
amit tervezek,az majd valamikor évvégére egy I5-2500K lesz majd,a hozzávalókkal együtt,tetszik a Sandy,csakhát sokba' van...sajna az én mostani cuccom nem igazán fejleszthető,mert egy 4magos proci szerintem már pénzkidobás lenne ebbe,végülis az e7300 jó kis proci,előnye,hogy keveset eszik,alapfeszen megy most 3.2-n,nem melegszik...és végülis főleg a látvány miatt kellett az új kari,nem az ordenáré FPS miatt,a lényegi külömbségnek úgy mondhatnám,hogy ugyanazt kapom,mint a 4850-el,csak fullra téve a játékot...jó példa pl.a crysis2,amit szintén feltettem maxra,stb,és első osztályúan megy a dolog.
Amire szükségem volt,hogy ne csak mediumon menjen a full HD..és erre tökéletes a dolog.Emiatt nem olyan fontos a procicsere sem,nem utazok úgymond ordenáré sebességre,biztos sok marad így a kártyában,de ezt ki tudom kompenzálni azzal,hogy maximális látványra törekszemÉs ez nagy dolog már eleve.
Egyébként nem kell még a 48-asokat sem leírni,igenis még full HD mellett is van létjogosultságuk,semmiből nem lesz diavetítés azzal sem.Csakhát itt a külömbség,hogy amit az tud medium-high állásban,azt a 6850 tudja very high-élsimítás,stb mellettÉs kevesebbet is fogyaszt nyugalomban-terhelve is,és sajna a villanyszámla sem mindegy.
Multiban meg,ha úgyis a produktum számít,úgyis lejjebb veszi az ember a minőséget,bár itt is többet lehet ugye megengedni.
És számomra nagyszerű dolog,hogy végre az Unreal engine mellett is lehet ATI karival élsimítást eszközölni...sokat dob még azért full HD-n is ez,a 4850 nem támogatott ilyet,bár bírni se nagyon bírta volna.
FC2-t majd lehet teszek fel,úgyis kimaradt,megvettem akciósan,de még ki sem próbáltam... -
BandiHUN
veterán
válasz
szasanyi #9795 üzenetére
Hehe,jó poén,majd 10 ezer hsz mellett pont az ÉN karim lenne másabb,mint másnál
Egyébként tegnap sikerült belőni a dologt még,bár az Afterburner nem működik minden játékkal,2-t néztem meg,a Black Opsot(itt ment,felpakoltam lényegében mindent maximumra,kivétel élsimítás,az csak 4x...gyönyörű,remekül ment a dolog,hozta azt a sebességet,mint a 4850 mediumon,élsimítás nélkül...),Borderlands(itt nem ment az Afterburner OSD,nem tudom,miért,a játék szintén fullra téve is ment mint a Kisangyal,még driverből rátettem az fsaa-t vagy mi az a kapcsolható élsimítás,mert ATI alatt a Border nem támogat élsimítást,gyönyörű a kép,és végre nem recések a dolgokilyen "rajzfilmes" grafikánál rengeteget dob az élsimítás)
Szóval eddig mondhatni csak működési teszt volt,a kártya nem melegszik,terhelve sem éri el a 60 fokot,win alatt 34 fok,és mintha azt olvastam volna,hogy az újabb driverekkel nem megy le csak 300/300-ra,nekem a 10.4a previewwel is 100/300 az alap...Remek kártya,nagyon jó és csendes a hűtője,nem zajosabb a gép,mint a passzív 4850-em volt,a fix 12 centis 1000-es Noctua ventivel,vagyis este is alig van terhelve valami hangja.Nyáron lehet több lesz,de ha nem zörgősödik idővel a venti,nem tartok tőle,hogy különösebben hallanám,a monitor mellett van a gép az asztalon,és ígyis csendes teljesen előtte ülveJó kari,eddig megérte...végülis z-editiont is csak azért vettem,mert nem volt árkülömbség lényegében a simához képest,szép a kari,jó a hűtés,elégedett vagyok vele.
-
BandiHUN
veterán
válasz
szasanyi #9793 üzenetére
magam alatt...itt van a doboz mellettem,és még most tettem le a porszívót
vtx 6850 x edition,már kibontottam,szép kártya
Cseppet berágtam az Iponra,mert 3.napja,hogy elment a pénz rá előreutalással és tegnap este még nem volt infóm róla,hogy mi van...beírtam a fórumra,hogy hogyan is működik ez,mert itt a péntek,és furamód félóra múlva már jött is az sms(este 6-kor!),hogy megy ki a kártya,és még este 8 óra körül át is adták a futárnak expressz....biztos ottfelejtették az asztal szélén....de a lényeg:ittvan.
-
-
Pancsermeste
őstag
válasz
szasanyi #9690 üzenetére
Ööö... azt én nem mondtam, hogy Win7 helyett van az XP-m! De nem is mellette, hanem inkább XP mellett van Windows 7 x64, mert az XP-t még mindig sokkal jobban szeretem, most is arról írok. Az meg kicsit sem zavar, hogy ~1GB RAM-ot nem is lát a rendszer, mert ha látná, akkor se használná!
-
polonic
félisten
válasz
szasanyi #9687 üzenetére
Én is az vagyok.
Az előző win7-em több, mint egy éves volt, szinte megjelenéskor lett feltelepítve. Nem vigyáztam rá, telepítgettem mindent rá, próbálgattam vírusirtókat, programokat, stb. Túlélt egy nv ---> amd vga cserét is. Semmi gond nem volt a rendszerrel, minden normálisan működött. Újratelepítve sem azért lett, mert valami baja volt. Csak van egy olyan dilim, hogy ha sp jelenik meg, akkor egy gyárilag integrált telepítőlemezről újratelepítem a wint. -
Pancsermeste
őstag
-
ram34
tag
válasz
szasanyi #9673 üzenetére
Már leírtam ezeket. Nem ócsárolni akarom a kártyát, mert kedvelem az AMD-t is és az ATI-t is (régebben egy HD4850-esem volt, ott nem fagyott semmi).
De most valami nem okés, nem az igazi, ezt érzi az ember és tapasztalja is.Meg ez a konvertálás is érdekes dolog, ha már kitalálták egyszer az ATI Stream-et és elvileg a program is támogatja, akkor miért nem tudja rendesen használni?
Na mindegy, nem adom fel, legfeljebb egy Win újrainstall lesz végső esetben.
-
polonic
félisten
válasz
szasanyi #9655 üzenetére
És ez mennyire számít jónak az alaphoz képest?
Nem vagyok képben ezekkel a benchmarkokkal.
Játékokban nézted, mennyit hoz a tuning?Megpróbálhatod feltenni a bios-t, szerintem.
Viszont a feszültséget átírhatod a kisebb értékre. A sapphire biztosra ment, azért állított egy picit magasabbat, gondolom. -
Alister71
nagyúr
válasz
szasanyi #9632 üzenetére
Miért nem írod át a saját biosod magasabb órajelekre?
Warpig: elég régi az a P5B, a 965-ös chipset nem mai gyerek. Bios legfrissebb van a lapon? Ki kell próbálni a kártyát egy P31 vagy újabb chipsettel szerelt lapban is, ha abban jó, akkor cserélhetsz alaplapot. Az Asus oldalán a 2104-es az utolsó bios, 2009.05.27-én adták ki.
-
alibaba78
őstag
válasz
szasanyi #9433 üzenetére
Szegeny, most teljesen elvetted a kedvet a tesztelestol. Az a kep ugrott be, amikor a nagycsoportos mondja a kiscsoportosnak, hogy ebben a homokozoban csak domperrel jatszhatnak a nagyfiuk.
(nem megsertodni!!!
)
Wukiwo: Mennyire rantsam az i7-et? Itt egy 3.6ghz-es kep. Latszik, mennyit szamit a ht.
mod.: A vga-k konkretan alszanak. Merem allitani, egy int. vga-val is hasonlo eredmeny lenne.
-
alibaba78
őstag
válasz
szasanyi #9429 üzenetére
640 x 480/Low/Off/1/SSAO Off/TS Off/AS Off/0X
Used AvP_D3D11_Benchmark.exeNumber of frames: 39713
Average Frame Time: 2.6ms
Average FPS: 378.5===========================================
1920 x 1080/Very High/High/16/SSAO On/TS On/AS On/4X
Used AvP_D3D11_Benchmark.exeNumber of frames: 6921
Average Frame Time: 15.1ms
Average FPS: 66.1===========================================
A cpu alapon ment (2.8ghz+ht on). Az elso eredmenyem rosszabb lett, mint a tied.
A masodik viszont meglepoen ugyanaz, mintha huztam volna a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest