Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szasanyi

félisten

válasz BandiHUN #9804 üzenetére

Igen, az LGA775 platformba beinvesztálni ma már pénzkidobás, ezért is fogalmaztam úgy, hogy kölcsön procival megnézni... persze az sem egyszerű tudom.
    Viszont nem kell feltétlenül SB és Socket1155 platformban gondolkodni, amire itt található az 1értelmű bizonyíték. Persze sokat arra sem érdemes már költeni, de 40-50k között egy jó lap és i5-750 páros még mindig jó vétel, és 2x2 DDR3-1600 is ~10k ellenében beszerezhető - természetesen a te holmid is eladható még, így abból visszajönne valamennyi . ;)
    Sajna egy normális, új P67 lap + i5 2500K minimum 75k + RAM, szvsz drága. A látvány és képminőség valóban elsődleges - ti. én is vizuális típus vagyok :) -, de a minimum FPS miatt kell(het) a jobb CPU ami meg megint csak fontos, sokkal inkább mint a max. FPS.
    A lényeg, hogy ezzel egyelőre jól elvagy, aztán majd látod hogy a saját lehetőségeid és az (akár a használt, akár az új) árak hogyan alakulnak.
    Far Cry 2-t vétek kihagyni ha szereted az FPS kategóriát - ami borítékolok -, mert a játék hangulata, zenéje, és a látványvilága fenomenális. Igaz, egy (na jó, kettő) hibája van: egyrészt kissé monoton a sok, uo. jellegű feladatok ismétlődése (ilyen ez a bérgyilkos szakma :D ), másrészt csak DX9 grafikát érdemes használni - igaz, ott menni fog a FullHD és Ultra részletesség - mert a DX10 akadozik, és nagyon zavaró tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák