- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #9747 üzenetére
Nem vagyok nagy tuningos, de nálam egy olcsó lapban 1.264V mellett megy @3.8Ghz-et energiagazdálkodás és TurboBoost bekacsolása mellett. Azok full balf@szok lehettek.
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #9711 üzenetére
Az príma, ár, én nemrég vettem és még 50k volt. Tekintettel arra, hogy FullHD felbontáshoz is elég a kártya teljesítménye, igen jó vétel!
-
Alister71
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9613 üzenetére
Ezzel a cpu limittel kapcsolatban elég sok teszt készült már, ami bizonyította az ellenkezőjét. Arra bőven jó az E8400 is, hogy ha bekapcsolom a szűrőket és a látványjavítókat, legalább is én így játszok, ugyan olyan vga limites lesz bármelyik játék, mint egy 4 magossal.
egy BC2 multiban jól jön egy jó erős 4 magos, ahol kikapcsolom az összes csilli-villi javítót, és arra hajtok, hogy ne legyek 100 fps alatt.
A direkt szarul megírt konzol portokra volt még jellemző a cpu limit, láds pl. BO, amíg ki nem jött egy normális pc patch, 2 magon szinte játszhatatlan volt. Utána fura mód már futott rendesen. -
Alister71
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9611 üzenetére
Én külön kihívásnak érzem az E8400-essel, mert már az F1 2010-re is azt mondták, hogy "nagyon kell neki a 4 mag", de a tesztjeim, nem ezt igazolták.
Jöjjön a felturbózott EGO motor, időjárással, hóeséssel, minden földi jóval DX11-el megtűzdelve, állok elébe.
Ha a Dirt3 sem szedi szét a gépem akkor...... -
Alister71
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9608 üzenetére
Készülünk a Dirt3-ra? Vagy mi a fene? 8 éve éljenezzük a DX9-et. A nagyszerű frissen megjelent játékok igazán igénylik a GTX590-est és a HD6990-est.
Bár egy 6970-est én is bevállalnék, hogy még több pixel shaderen keresztül postolhassak a PH-ra. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #9608 üzenetére
1 gigásat ne, 2 gigásat.
-
Xelo
addikt
válasz
Motion_Blur #7982 üzenetére
jaja, HT off. holnap megpróbálom bekalibrálni azt is a játékba
mellesleg a mostani Winem futott az előző konfigurációm alatt is, nem ártana újrahúzni. hétvégén megejtem
-
saril
senior tag
válasz
Motion_Blur #4788 üzenetére
én is kipróbáltam a driver-t és kevesebb pontszámot kaptam vagy kb ugyan annyit mint a normális ati driver-el úgyhogy felsleges feltenni bétát
-
lsc
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4788 üzenetére
A 10.12-vel, felraktam azt a betát, viszont azzal 300/300 volt a 2d órajel, ezzel 100/300. Nem csúcsot akarok dönteni, csak lemértem.
Mod jansky1: Mekkora felbontáshoz, milyen és mekkora a tápod ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest