- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
szőröscica #10312 üzenetére
Neki van mindketto, mer csoro gyerek.
-
Valdez
őstag
válasz
szőröscica #10312 üzenetére
10-15% különbség van a 2 kari között. Tuninggal talán még több is.
Pénztárcától függ a dolog. -
szasanyi
félisten
válasz
szőröscica #10310 üzenetére
Kicsivel lehet, de melegebb is. A tápom hangtalan, a Hyper TX3 leszabályozva ~900 f/min szintén, a Noctua házventi nincs szabályozva annak van minimális, éppen hallható hangja - ezek közül a VGA nem hallatszott ki, mert max. terhelésnél is ~1580 f/min a fordulatszáma. Sztem az általam ajánlott kártya gyári hűtése a leghalkabb megoldások közül való. Vapor-X drágább kicsit, ha gondolod az is biztosan jó.
-
szasanyi
félisten
válasz
szőröscica #10295 üzenetére
Igen, ennek normál hőcsöves hűtése van míg a Vapor-X kártyákon (és talán a TOXIC kártyán is, de ez nem biztos) hőkamrás technológia (vapor chamber) van alkalmazva - jobb a hűtési teljesítmény. Mindet nem ismerem, de majd csak kiegészít vki...
-
szasanyi
félisten
válasz
szőröscica #10293 üzenetére
Nem akarom magam ismételni... klikk.
-
szasanyi
félisten
válasz
szőröscica #10280 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy pénzkidobás. Elve jó hűtővel szerelt VGA-tz kell választani, és nincs sz@rakaodás, rizikó és többletköltség. Konkrét típus leginkább akkor lehet ajánlati, ha már biztosan tudod HD6850 vagy 6870 kártyát veszel, bár lehetnek "átfedések".
-
Warpig
aktív tag
válasz
szőröscica #10280 üzenetére
Szerintem felesleges másik hűtő rá. Nézd meg a Gigabyte windforce-os megoldását, ami nagyban hasonlít az AC-s kialakításra. Nekem olyan van és meg vagyok elégedve a hangjával. Alapon nincs, de terhelésen se sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest