- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BandiHUN
veterán
-
szasanyi
félisten
válasz
BandiHUN #9804 üzenetére
Igen, az LGA775 platformba beinvesztálni ma már pénzkidobás, ezért is fogalmaztam úgy, hogy kölcsön procival megnézni... persze az sem egyszerű tudom.
Viszont nem kell feltétlenül SB és Socket1155 platformban gondolkodni, amire itt található az 1értelmű bizonyíték. Persze sokat arra sem érdemes már költeni, de 40-50k között egy jó lap és i5-750 páros még mindig jó vétel, és 2x2 DDR3-1600 is ~10k ellenében beszerezhető - természetesen a te holmid is eladható még, így abból visszajönne valamennyi .
Sajna egy normális, új P67 lap + i5 2500K minimum 75k + RAM, szvsz drága. A látvány és képminőség valóban elsődleges - ti. én is vizuális típus vagyok-, de a minimum FPS miatt kell(het) a jobb CPU ami meg megint csak fontos, sokkal inkább mint a max. FPS.
A lényeg, hogy ezzel egyelőre jól elvagy, aztán majd látod hogy a saját lehetőségeid és az (akár a használt, akár az új) árak hogyan alakulnak.
Far Cry 2-t vétek kihagyni ha szereted az FPS kategóriát - ami borítékolok -, mert a játék hangulata, zenéje, és a látványvilága fenomenális. Igaz, egy (na jó, kettő) hibája van: egyrészt kissé monoton a sok, uo. jellegű feladatok ismétlődése (ilyen ez a bérgyilkos szakma), másrészt csak DX9 grafikát érdemes használni - igaz, ott menni fog a FullHD és Ultra részletesség - mert a DX10 akadozik, és nagyon zavaró tud lenni.
-
szasanyi
félisten
válasz
BandiHUN #9801 üzenetére
Ez volt a lényeg amit írtál, erre voltam kíváncsi! A kártya jól néz ki, csendes de nem túl meleg és hozza azt a teljesítményt amit vártál és amiért lecserélted e régit.
Nem tudom mennyire kedvelted a Far Cry 2 játékot, de érdemes megnézni Radeonnal milyen vizuális élményt nyújt az afrikai táj.
Ennél több meg nem is nagyon kell, esetleg még a tuning-potenciál lehet érdekes ha kedveled a túlhajtást (még én is megnéztem, aki nem vagyok tuning-rajongó).. Gondolom a következő upgrade mobo+CPU lesz, bár én már most kíváncsi lennék mit tud a kártyád mondjuk egy Q9550 mellett... nem tudsz kölcsönkéni 1egy tesztelésre? -
-
lehel22
tag
válasz
BandiHUN #9752 üzenetére
MSI afterburner jo hozza de csaka beta 6 es annal ujabbak.Driverszintjen annyit erdemes megjegyezni , az iden megjelent osszes driverrel 300/300 lesz a GPU/Vram orajele es nem 100/300 mint aminek lennie kene.Ettol fuggetlenul a kartya mukodesi homerseklete nem valtozik.
-
polonic
félisten
válasz
BandiHUN #9752 üzenetére
Értem.
Afterburner is jó, ha állítgatni akarsz. De akár a CCC is, feszültséget ott nem lehet.
Én mindig frissítettem a drivert a legújabb whql-re (de persze a mostani 11.4 preview drivert is fel lehet tenni) most is, és akkor is, amikor régebben, akkor még ati kártyám volt. Régen és most sem volt ebből nekem problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest