- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Furmarkot sz@rd le az nem mérvadó, egyáltalán ne is használd. Játékok alatt meddig megy fel? Esetleg ha van új BIOS hozzá érdemes frissíteni, az IDLE órajelek nálam azután mentek le100/150 értékre - igaz, azt nem tudom a te kártyádon ez változtat-e, viszont hátrányod sem lehet belőle. A 11.4 driver én stabilnak érzem, semmilyen gondom nem akadt eddig pedig a kártya gépbe helyezésétől kezdődően azt használom (ez a 2. javított verzió, ami fent van).
-
lehel22
tag
Igen a 40 cm legkavaronak biztos van beleszolasa, de en inkabb az aranyokon gonolkodtam.
Ha egy Giga 33C es ugyanabban a hazban egy Sapphire 40 akkor aztjelenti hogy kb 7C a kulombseg, amibol az kovetkezne hogy egy atlagos hazban (pl az enyemben) ahool a giga 40C ott a Sapphire 2D homerseklete valahol 46-47 kozott mozogna. Azert mondtam, hogy csodalkozom mert hasznlatam egy Sapphiret de nalam ~ ugyanolyan homersekleteket mutatott mint a giga (40-65 kozott)
Vegulis teljesen mindegy , lehetseges hogy egy nagyon jol pasztazott peldanyt fogtal ki .Valoszinu hogy ha leszedi az emebr a hutot es ujrapasztazza valami jo minosegu pasztaval akkor nyerhet par fokot.Volt meg ra pelda hogy nagyon pancserul tettek fel a hutot gyarilag.
Ismerosom hadakozott egy 5870el mert a tesztekben szereplo es masik altal emlitett homersekleteknel az ove magassabb volt kb 10C al.A vegen ravette magat leszerelte a hutot ujrapasztazta es lass csodat attol a perctol szamitva teljesen normalis ertekeket mutatott.(#8637) Misua
Zááájéééc
na ez jo kis nosztalgia ...
-
szasanyi
félisten
Nem kell túlzásba vinni a sopánkodást. A fiam előrendelte, így már 3 napja meg van - igaz, csak tegnap óta tud játszani vele. A Crysis 2 egy i3 550, 4GB DDR3 és GTX560-Ti konfigon EXTREME grafikával, FullHD-ben kifogástalanul fut és iszonyatosan jól néz ki! Hidd el, a HD6850 meg 6870 kártyákat is meg fogja dolgoztatni.
Ja, hogy nem DX11... igen, ez igaz. Az AvP az, cserébe egy rakás sz@r... magas a hw igénye, akadozik, és még véletlenül sem veszed észre játék közben a DX11 feature-öket, arról nem beszélve hogy vizuális élményt tekintve a Crysis 2 közelében sem jár.
Én azt tanácsolom - nem csak neked -, hogy meg kell nézni, ki kell próbálni véleményalkotás előtt. Az a sok sz@rság ami a neten hírként megjelenik legalább annyira rossz, mint jó.
Lord Vader: bizony, bizony több mint 2 évvel fiatalabb vagy.
-
lehel22
tag
Valtozatlanul csodalkozom , hogy a gigad homerseklete 33C volt
.Ne erts felre, elhiszem, csak fura, mert lattam (kb 10 drb) Gigat mukodes kozben es egyetlen egynel lattam 36C nal kissebb homersekletet.Egyetlen egy volt amelyik 35-37 C kozott ingadozott Idle ben de az egy Lian Li 7 drb ventis hazban volt .Az enyem ~23C kornyezeti homersekletnel 39-40 C es a haz elegge jol szelozik. A tobbi giganal is nagyjabol ~40 C volt az idle es 72ig lehetett felnyomni furmarkal . Jatekok alatt az osszes 60-65C kozott mozgott. Nem tudom mi okozhatja ezt a kulombseget , gonolom nem 17C pinceben van a geped .Ok, ezt csak viccnek szantam
Vegulis a lenyeg, hogy van egy jol mukodo kartyadA homersekletek pedig igy is boven jok.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Választhatod az OC-t is azzal nem volt ilyen baj, bár azoknak mostanában eléggé nagy fordulaton jár a ventijük, nem tudni miért. Hát igen egy másik márka lenne a legbiztosabb ha a legolcsóbbat akarod akkor ott van a Sapphire (39e Ft-tól), bár nekem most az Asus V2-ese (43e FT-tól) a legszimpatikusabb, de hát ez csak az én véleményem (a többi márka is nagyon jó). Nézegess róluk teszteket aztán dönts.
-
lehel22
tag
Tenyleg sajnalom
Az egyetlen "pozitivum" ha nevezhetem annak ,az az , hogy konnyen megadja magat es a szervizben nem lesz nehez bizonyitani , hogy gond van vele .A Gigabyte OC kartyakkal nem volt baj tudtommal de, hogy mit valasztasz ezek utan az mar inkabb attol fugg , hogy mi van raktaron es melyik gyarto kartyajaban bizol meg jobban.
Amugy akitol vetted szolt neked tisztesegesen , hogy Biost cserelt rajta?
-
///Krisz\\\
senior tag
Na az már jó jel, mert azon igaz ritkábban, de néha elbuktak a BS-es karik. Adj neki még egy Far Cry 2 Benchmark-ot (minden beállítást fel maxra), 10 loop-ot (biztos ami biztos) ha kibír BS nélkül akkor tuti nem BS-es a kari.
Tudod mi az a BS (no signal crash)? Felismered?
-
lehel22
tag
Nalad ezek szerint mar az F3C Bios van akartyan. A 33 C az nagyon jo.Nem tudom , hogy hany fok van a lakasban es milyen szamitogephazad van de ez az ertek mindekepp nagyszeru.
Alltalaban kb ~ 15 C magassabb a 2D homerseklete ezeknek a kartyaknak mint a kornyezeti homerseklet. Pl 23C a kornyezeti es 38-39 c a kartya.Meg ismerek nehany Gigabyte tulajt es naluk is hasonloak a homersekletek.Amit irtam zart de viszonylag jol szelozo hazra ervenyes. 33C kartyarol meg nem hallottam de csak gratulalni tudok hozza.Szerintem probald ki a te monitorod felbontasan de nem hallottam , hogy valakinek is BS -t okozott volna ilyen kis felbontason.Szerintem inkabb probaljal ki vele minel tobb cimet amelyeknel jeleztek a BS No Signal hibat.(Crysis (Paradise lost palya, Koreai cirkalos palya) , Crysis warhead,Flaming Clifs2, NFS Shift, COD Black Ops, stb. )
Mikor vetted a kartyat, hogy ezzel a Bios al jott ? Alapalapotban 25% kene legyen a 2D ventifordulat es 775/1000 Mhz a gyari beallitas. Nalad eleve a "javitott" bios volt a kartyan.Ezeknel emelkedett meg 40% a venti es 5 Mhz el a Vram.
Hogyan kerult hozzad a kartya , dobozban lezarva ? -
lehel22
tag
A hiba pont a "sima" kartyakat erintette.A giga OC 6850 nek nem volt bajuk.Amugy valoban nem hangos es nem melegszik, a hutesere semmi panasz.(talan az egyik legjobb)Az 1280x 1024 az kisse alacsony felbontas ennek a kartyanak. Ha van ra lehetoseged probald ki egy nagyobb monitorral. A FC2 tesztet is HD felbontason max reszletesseggel dirX 10 alatt erdemes futtatni.
Ellenorizd le milyen bios-a vanakartyadnak.Ez fontos mert az F3C az egyeseknel megoldotta ezt a hibat, de nem mindenkinel sajnos.Hany % on mennek a szelkavaroi a kartyadnak?
Ha 775/1005 MHZ a GPU/Vram akkor az F3C bios van rajta. -
lehel22
tag
Nincs koze OC hoz.Egyszeruen terheles alatt lekapcsol a monitor es kiirja , hogy"NO Signal"
A gep meg latszolag mukodik, sot a jatek hangja is meg nehany mp. ig aztan az is elszall.Nem lehet kilepni belole csinalhatsz barmit, marad az ujrainditas.Legegyszerubben Far Cry2 benchmarkal ellenorizheted Ha nem is 100% hogy kiszuri a hibas kartyat de elegge nagy aranyban megfektette azokat a peldanyokat amelyekkel baj volt.A FC2 bench. beallitasai legyenek maximumra huzva HD flebontasban.Ha viszi a tesztet akkor valoszinuleg nics baj a kartyaddal.
Diohejban , a hibat a feszultsegszabalyozo okozza amit a giga egy masik fajtaval helyettesitett nem amit az AMD ajanl.( Abu85 reszletesen leirja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest