Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #27496 üzenetére
Nézőpont kérdése, a 2 db HD6850 1GB GDDR5 nem olyan rossz.
Lehet, hogy BF3 Full HD esetén kevés, de én nem játszom vele (nem is próbáltam). Relative alacsony felbontáson, mint az 1360*768 (nekem) elég. Szerintem, magasabb felbontáson ajánlottabb az erősebb és újabb kártya.
Ha több időm lenne játszani és az új játékokat is falnám (mint régen), meglehet, hogy váltanék.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #27493 üzenetére
Hát újabb, mert 1 hónapja gyártották, a 7870-et, ami a boltban van, azt meg 6 hónapja
Egyébként szinte 1 árban vannak...
-
L4mie
veterán
válasz
RetepNyaraB #27438 üzenetére
Nekem volt olyan 9800 as radeonom amin a fánk olyan szépen pixelesedett, hogy ihaj csuhaj.
de köszönöm.
-
Andris837
senior tag
válasz
RetepNyaraB #27370 üzenetére
Eredeti a játék, más játékkal nincs gond jelenleg. Flash videók szoktak kockákat szórni az asztalra. Youtube pl. A programot köszönöm, ezt kerestem csak nem tudtam honnan szerezhetném be.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #27366 üzenetére
A trixx engedi...
-
3shae
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #27360 üzenetére
Nem is gondoltam volna. Egy külföldi fórumban találtam rá a megoldásra
Amolyan félgőzre kapcsol a két kijelzős beállìtásnál. Memóriák max, gpu pedig 250. Lehet megnézem még a beállìtásokat (kiterjesztett asztal,illetve klón )
számít-e valamit.GTS 450-ről váltottam ott 3 teljesítményfokozat volt emlékezetem szerint.
-
Superleggera
tag
válasz
RetepNyaraB #27244 üzenetére
Rendben, akkor délután neki is állok.
-
Superleggera
tag
válasz
RetepNyaraB #27242 üzenetére
Szia, nincsen húzva, minden alapon megy. Végül is az a lényeg hogy nem megy 84 fölé, fixen itt van mondjuk BF4 közben.
-
Giot
addikt
válasz
RetepNyaraB #27203 üzenetére
Ezért írtam múltidőben anno mikor még nem volt védelem a kártyákban.
AC4 kb 2 óra stabil sehol semmi pöttyözés.Grid2 kb 1 óra gond nélkül. Ezekkel próbáltam.
Sőt a problémás, problémát felvető, ETS2-ben is megszűnt a pöttyözés. Pedig azzal is játszottam elég sokat.
Nem értem én ezt.
Akitől vettem egy hét garanciát vállalt rá. Egy hét alatt majd kiderül.(#27201) varmi2: Nem feltétlenül a GPU melegszik túl. VRM is lehet problémás. De az már az aftermarket hűtőknél szokott inkább gondot jelenteni.
Feszhez nem szoktam nyúlni. Jelen állás szerint alapórajelen van a VGA, így hibázott. Kérdés szoftveres vagy hardveres a problem.(#27202) Runo: Csatlakozom, az utánad posztoló fórumtárshoz ebben a kérdésben.
-
marci.weller
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #27093 üzenetére
Hát nagy nehezen össze tudok kaparni TALÁN rá pénzt... nem tudok egyszerre 2-t venni
-
marci.weller
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #27091 üzenetére
És ha nincs huzva a proci akkor elbírja?
-
marci.weller
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #27058 üzenetére
Sziasztok!
Lepasztáztam a 6790-es videókártyámat de még mindig forró és pöttyöz! Így, hibásan még eltudom adni valahol, vagy dobhatom ki ha vettem újat ?
-
Ger_man
senior tag
válasz
RetepNyaraB #27074 üzenetére
Használtan kb 3e ami meg ajándék...
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Én biztos nem engedném a kártyámat szándékosan 80 fokig.
Egy rossz hűtés miatt tönkrement kártyánál olcsóbb az általam ajánlott hűtő. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Ez nekem jött?
-
ChrisG
tag
válasz
RetepNyaraB #27062 üzenetére
A vadiúj Kétkomponensű ArctCif!
-
ChrisG
tag
válasz
RetepNyaraB #27060 üzenetére
Hmm... Mindig az a fránya citrom illat!
De minden tisztítónál!?
-
ChrisG
tag
válasz
RetepNyaraB #27058 üzenetére
Jogos, ilyenre gondolsz?
-
ChrisG
tag
válasz
RetepNyaraB #27030 üzenetére
Csatlakozom, én a 6850-em mellett tudhatok egy i5-2320-t, a BF3 gyönyörűen elmegy, nem panaszkodhatok, pedig csak 4 gb ram van most mellette!
Szóval a 2500k-val sem nyúlhatsz nagyon mellé... én egy e5200-at cseréltem le, és nagyon nagy a különbség! -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #26961 üzenetére
Kösz. De akkor felejtős, mert én nem fogok várni ennyit mire betölt mindig.
Valami módszer arra, hogy gyorsabban töltsön? 20-as raid SSD tömbön kívül. Nekem csak az kéne, hogy lássam játék alatt, semmi egyéb része nem érdekel.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #26959 üzenetére
És hogy kell beállítani? És minden indulásnál ilyen tetű lassan indul?
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #26932 üzenetére
Nekem csak 1000/1188-at tud. Az 1000 még nem is baj, a ramokat sajnálom hogy nem futnak meg 1250-et. És azoknak nem lehet feszkót se adni.
-
Colgate
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #26820 üzenetére
gpu z indításra szürke kép, a progit elindítom szürke kép
szerintem ennek annyi. Azért köszi a segítséget.
-
Colgate
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #26818 üzenetére
Elindítom a gépet tökéletesen belép semmi probléma, de ha pl elindítom a böngészőt vagy FurMarkot akkor jön a szürke kép
-
Colgate
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #26809 üzenetére
Volt húzva de csak egy kicsit , win reinstal sem oldotta meg
Akkor lehet tényleg elszállt a memo rajta
-
szabobakter0
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #26747 üzenetére
köszi szépen megprobálom.
-
Z4
tag
válasz
RetepNyaraB #26702 üzenetére
-
Z4
tag
válasz
RetepNyaraB #26700 üzenetére
Szia!
Nekem egy HAF 932 házam van és oldalrol 23cm venti adja a hűtést
-
Z4
tag
válasz
RetepNyaraB #26695 üzenetére
Szia!
Nekem inkább a kártya keltette zaj miatt kellene más hűtés
A teljesitménye nekem megfelelő -
Johni5
őstag
válasz
RetepNyaraB #26482 üzenetére
XP alatt ugyan ez a skinje.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #26441 üzenetére
"A 7xxx szeria nem veszi vissza csak 300/150-re, a 6xxx meg igen."
Nekem is 6xxx a szériám! ASUS 6870 oc.
Amit kipróbáltam drivert az utóbbi időben mind 300-300-on ment.
Mindig raktam vissza a régit. De most már illene frissíteni.Johni5
Ha az AMD mappa alatt az AMD honlapját érted akkor én is onnan szoktam letölteni.
Mint feljebb a fotón is látszik.... -
mr.robi
tag
válasz
RetepNyaraB #26400 üzenetére
Szia. egy LG képernyő van rákötve DVI-VGA adapterrel (a HDMI melletti DVI-be), mivel a képernyőnek csak VGA kimenetele van. és rá volt (mostmár van) kötve még egy HDTV HDMI-vel.
a TV nélkül is ugyanez a mese... 500/800 a háttéren, semmi megnyitva.
@balu077
Igen használtan, nem tudom milyen biosz van rajta.
-
Warpig
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #26363 üzenetére
Melyik frekvenciára állítsam?
-
Colgate
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #26332 üzenetére
MSI Afterburner (231) használom
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #26301 üzenetére
De akkor már csak off-ba szólalj meg.
-
Johni5
őstag
válasz
RetepNyaraB #26151 üzenetére
1.075v-al ment ennyit 2 ventivel max 66 fokon.
Trixx 12.4 driverig nem dobja szét a képet mem emelésekor.12.11-nél rögtön szétesett,vagy rángatózott.
A 6790 fesz emelés nélkül megy ennyit. -
válasz
RetepNyaraB #26135 üzenetére
Nekem nem volt bajom a CF-el, csak anyagi okokból meg kellett válnom az egyik kártyától.
Az 1Gb Skyrim alatt hamar elfogy. Még a FC3 sem harap annyira a memóriába. -
válasz
RetepNyaraB #25988 üzenetére
Más pedig inkább a részletességet veszi le, nem vagyunk egyformák. De azért jobb a képernyő natív felbontása mellett maradni,mert ha lejjebb veszed mindenképp számottevően romlik az élesség
-
Ayg0
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25784 üzenetére
Úgy értem, hogy inaktív az "Alvó állapot" opció.
-
Trebron09
őstag
válasz
RetepNyaraB #25759 üzenetére
Nem okoskodást írtam, csupán a véleményem..
(Valóban, ha pont annyi kell akkor oké.. de egyébként ha már megvan a számára megfelelő játszható szint valamiben, akkor fölösleges..) -
Turbolada II
őstag
válasz
RetepNyaraB #25713 üzenetére
A ref. hűtőnek sokkal magasabb a max. fordulatszáma.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #25705 üzenetére
1,3V-ot szerintem benchre gondoltál, mert 24/7-re gyári hűtéssel már sok valóban...
-
MongolZ
addikt
válasz
RetepNyaraB #25684 üzenetére
Igazad volt, lekapcsoltam a másik monitort és így visszaveszi a memória órajelét is. Máris 40 foknál vagyok
Köszi a tippet.
-
MongolZ
addikt
válasz
RetepNyaraB #25684 üzenetére
Ezt most passzolom, otthon majd megnézem, szerintem vissza kellene, hogy vegye.
-
MongolZ
addikt
válasz
RetepNyaraB #25672 üzenetére
Köszi a választ.
A szellőzéssel szerintem nem lehet probléma, Aerocool S9 Pro házam van, az oldalin kívül 1-1 ventivel elöl-hátul.
De, két monitor van rajta. Terheletlenül visszaveszi a frekiket, ~55 fokot még a GPU-Z.
Szóval azt mondod ennyit bír a ref hűtő és csoda, hogy eddig nem tűnt föl? -
Raidon
őstag
válasz
RetepNyaraB #25654 üzenetére
Esetleg mit tudnatok javasolni olyan keretek kozott ha ezt a kartyat mondjuk eladnam es kevesebb raforditassal kijonne vmi? BATTLEFIELD 3 ra kell inkabb meg majd esetleg crysis 3
-
Razermazer
őstag
válasz
RetepNyaraB #25633 üzenetére
Ez nem is finomított eredmény, lehet ezt még lejjebb vinni, csak egyenlőre biztosra mentem.
A másik a vizem közel 5 éve megvan, tehát nem került semmivel se többe,(annyiba hogy betettem a kártyát a rendszerkörbe) a kártyát itt aprón még 1 év garival vettem fullcover blokkal együtt 35k-ért leértékelte a tulaja és mondtam, hogy ennyiért megéri(7770-et nem akartam, mert az sehol sincs a 6870-hez képest, jó a mostani driverekkel gyorsult valamit, de a 128bit az mégsem 256).Jobb kártyám volt 7850 személyében, de meg kellett válnom tőle, idővel majd az lesz e helyett, de egyenlőre semmi olyan játék nem indokolja a váltást ami szükségessé tenné. A mostani 23"-ról is visszamegyek 19"-ra ott meg bőven elég lesz, szinte nincs is időm játszani, amivel meg játszok, ahhoz bőven elég.
Igen majd a vram lesz a hátráltató tényező, de sose szoktam a látványjavítókkal szórakozni. -
Ger_man
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25623 üzenetére
Nem igaz hogy mindenki félreérti... olvasd tovább... csak az unlock értéket írtam át, nem az aktuális órajelet
Azért ilyen sokat hogy extra feszültség emelésnél még véletlen se legyen limit
-
bandras54
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #25580 üzenetére
elvileg minden alapértéken van, nem húztam még a gépet és nem is terveztem. 1 db tv van rákötve, mint monitor. Újra pasztáztam lement az átlag hőm. 5 fokkal, jelentéktelen. dobok egy képet
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #25574 üzenetére
Ezért nem ajánlott a driver sweeper. Itt egy példa mindenki előtt.
-
szinimini
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25572 üzenetére
ket particiot hasznalok a C-re csak a programok es olyan dolgok vannak amit nem sajnalok ha elveszik es a masikra teszem a fontos dolgokat igy nem kell csinalnom mentest max atnezem,h mi kellhet igy gyorsanmeg van az ujra rakas szerintem
-
szinimini
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25570 üzenetére
Nekem pl gyorsan sikerult az ujra rakas.
-
szinimini
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25568 üzenetére
Nalam is driver problema volt es ujra raktam a gepet es megoldotta a problemam ha nem szeretned ujra rakni akkor probalj meg tobb drivert
-
válasz
RetepNyaraB #25544 üzenetére
Erre valaki?
Amugy a Crysis ominozus utolso jelenetenel tartok es nem tudom vegigjatszani, mert par perc utan kifagy. Eddig semmi gond nem volt. Levettem minden tuningot a kartyarol, visszavettem a beallitasokat es ugy is. Utoljara ezt a jatekot meg a GT9600-zal nyomtam, de akkor nem volt problema (a min. grafikan kivül
). Most felnyomtam a 12.8-as drivert (sokaig 12.1 volt fenn), az elözmenyböl kiderül miert csereltem ki. Lehet, hogy az akad össze?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #25544 üzenetére
Kapásból van hozzá egy kis help.
[link]
-
Z10N
veterán
válasz
RetepNyaraB #25323 üzenetére
Ezen most mi olyan vicces?
Azt mondta "remlik". Amugy nalam eyefinityben is ennyire veszi le idle-be 300/1000, amit modositottam 250/1000-re. Ha lejjebb veszem a memoriat neha tearing-et okoz, mondjuk nem csodalom.
-
Ger_man
senior tag
válasz
RetepNyaraB #25205 üzenetére
Na tegnap sikerült Dirt3-azni, és hát sajnos, 1000/1200-on, jelentkezett egy olyan dolog hogy néha egy pillanatra elsötétedett a kép, ezután vissza vettem 950/1200-ra... ezzel 1óra játék után sem volt semmi megjelenítési hiba.
Ma 975/1200-on fogom tesztelni
-
Dark KillerX
addikt
válasz
RetepNyaraB #25088 üzenetére
Szegény 6870!
Mondjuk én 30-50Mhz-ék nem emelnék feszt,inkább hagyom alapon!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
RetepNyaraB #25086 üzenetére
Az biztos,főleg ha O.C-ban olyan jól megy,ahogy az adatlapodon szerepel
!Ment P.Ü !
-
Pepe78
őstag
válasz
RetepNyaraB #25041 üzenetére
Remélem valami jó fogok ki.
Végül is a lényeg a szuper hűtés.
Márpedig ezeken az van.
Az 5-10% tuning meg ha azt vesszük nem a világ vége.
A GTX560 810/1000 ről 950/1100 már érezhető azért.
Holnap megjön.
Szokásos kitakarítás, újrapasztázás és tesztelés.Azért majd a tapasztalatok megírom.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #24870 üzenetére
Értem én, csak tudod használtba veszek, és jelenleg nem találtam ilyet. Amúgy meg csak GPU-ban 20Mhz-et ver rá, az egy ventisre. Akivel beszéltem mondta hogy az 1 ventis Idle 38-40C 35%/1200rpm. Terhelésen FHD Heaven, 60-65C 50%/1880rpm. Furmark 40 percen át 72C 54%/kb. 2000rpm. Ez még elfogadható.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #24843 üzenetére
Ja hát azt ne tudd meg
Bár most kicsit jobban néz ki, mert extra kábel kötegelőket vettem be
Igazából amivel nem tudok mit kezdeni az az előlapi panel kábelei illetve a ventikhez menő kábelek... nincs kábelmenedzsment egyébként sem a házban. Bár lehet hátul kellene levezetni ,erre még nem gondoltam.
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #24298 üzenetére
Én egy darabig csifi 360W al használtam a gépemet. Mondjuk meg is döglött egy hónap után
akkor lett egy aurum 400
-
Tomi13
senior tag
válasz
RetepNyaraB #24295 üzenetére
A proci egy Amd X3 720be ami biosból bekapcsolt 4 maggal megy kicsit felhúzva alapfeszen 3,2ghz-re.
-
Crucio
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #23069 üzenetére
Minden maradt
Viszont neki meg akad minden a HD 6970-en, vagy 50 fps fölé nem mennek, de legalább jól néznek ki. Kicsit vicces.
Egy másik Gigabyte HD 6850 OC-n így néznek ki a fák:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/cAskqUDOqMFM7A8NtVxn-tMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
-
Crucio
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #23067 üzenetére
Mellettem volt haverom gépe, neki normálisak voltak a fák, nálam pedig rohadt nagy háromszögek.
Mellesleg bele tettük az ő videókártyáját az én gépembe (HD 6970) és akkor még alacsony felbontáson is normálisan néztek ki a fák. -
Teclis1993
tag
válasz
RetepNyaraB #23023 üzenetére
Nekem teljesen más Ha az enyémhez szántad.
-
Alister71
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22960 üzenetére
Ennyi a lényeg.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22936 üzenetére
Ne szidd az öreg Zápor Jóskát.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22916 üzenetére
Így már érthető a dolog, mivel a 6850 1,149V-t kap terhelés alatt, na meg a Barts Pro eleve butított a Barts XT-hez képest.
belinho: Nekem Sapphire 6850-em van és nagyon el van találva a hűtése szerintem, még a tuningot is lazán lenyeli.
-
diox
tag
válasz
RetepNyaraB #22922 üzenetére
Etil alkohol nem jó tisztításhoz? mert a régi gépemet én is újra szeretném pasztázni, külön cleaner folyadékot nem szándékozom venni!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RetepNyaraB #22920 üzenetére
A RAMon én is gondolkodtam, de furcsának tartanám, ha így lenne. Talán vmikor szétszedem, de őszintén szólva, nincs sok kedvem hozzá... Mindenesetre kösz a tippet! Ha mégis szétszedném, milyen pasztákat ajánlotok?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RetepNyaraB #22916 üzenetére
Természetesen nincs húzva. A ház normális, az előző karim egyáltalán nem melegedett. Nyilván nem fogom 100 fokon járatni, inkább ráengedem a ventit maxom, csak így süvít.
Vagy a kártya melegszik mint állat, vagy a hűtés ennyire szar, vagy mindkettő. :S
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22908 üzenetére
Mennyin megy a tiéd 84-85-ig? Én csak a Sapphire 6850-emből tudok kiindulni, de az 950/1150-en gyári vezérléssel 70 körül megáll és 50%-ig megy fel a venti, furcsa lenne, ha ennyivel jobban melegedne a 6870.
WonderCSabo: Akkor lehet, hogy ennyit tudna a kártya.. Mondjuk ilyen melegben 85 fokig valóban nem lesz baja.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #22883 üzenetére
semmi gond, ez most így alakult
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #22881 üzenetére
nagyon egyszerű a válasz, le volt beszélve egy i5-ös proci, megvolt a lap és a memória, erre az eladó eltűnt, gyorsan kellett venni egy procit, mert a gép munkaeszköz is. ez volt gyorsan
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22787 üzenetére
Elvileg nem, de az több mindenkinél problémás. Azzal a lockolt órajeleket lehet kitolni, pl AB-ben, ha feszt is tudsz állítani.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22787 üzenetére
Nem tudom, nekem nem ugrik vissza alapfeszre.
-
RVR400
veterán
válasz
RetepNyaraB #22753 üzenetére
-
Speedy86
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #22750 üzenetére
i5 3550 a proci. Leszedtem a progim amit írtál. Most nem akadt de 945 memóriát megevett és 70 fok volt. Akkor mégis az lesz a gond szerintem :S Lehet vannak pályák amik nagyon eszik a memóriát. A havas versenyen kezdett el laggolni. Nem hittem volna, hogy el fog fogyni az az 1 giga ilyen hamar. Van valami mód rá, hogy jobban kijöjjek?
-
kisho
senior tag
válasz
RetepNyaraB #22734 üzenetére
Melyik gyártó / milyen hűtő?
-
Alpachino
veterán
válasz
RetepNyaraB #22206 üzenetére
Alapfeszen, hozza a 990/2150MHz-et.... feszemeléssel még nem volt időm bajlódni, de az is meglesz
Nekem az 560, esetében simán kiírta az AB 1GB fölötti Vram használatot, és akkor be is lagolgatott egy pillanatra.....
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #21237 üzenetére
Ahhoz szerintem 1,25V fölé kell menned, ha 1050-et akarsz, de +50MHz-et nem ér megy ennyi plusz feszt.
-
Beri
addikt
válasz
RetepNyaraB #20814 üzenetére
Az magasabb számozású kártyáknak (mondjuk 6870) ezenkívül pl. több stream processzoruk is van, azt pedig semmiféle órajel bűvészkedés nem pótolja
BÁRMILYEN helyzetben többet tud egy húzott 6850 egy alap 70-esnél. Mit nem pótol az órajel?Ezenkívül egy kisebb kártyát muszáj húzni, hogy fusson.
Ahol az 50-es kevés alapon, ott a 70-es is az lesz.Egy 6870 a játékok nagy részét elhúzza alapon is->kisebb áramfelvétel, kevesebb hő és ventilátorzaj.
Ha egy 50-es húzva többet fogyaszt egy alap 70-esnél, akkor gyorsabb is annál. -
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #20821 üzenetére
6790-et írt a koma nem 6970-et
-
echterion
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #20821 üzenetére
Nem is 6970-et írt, hanem 6790-et.
-
kisza25
félisten
válasz
Ez az oc verzió jelenleg a legolcsóbb 7770-és
a 80W fogyasztás miatt nem félek a melegedéstől, meg 10cm-és venti van rajta,az nekem nem gond,ha húzni kell
ha azt vennék amire futja lehetne 7850 is ahhoz viszont a proci lenne kevés
-
echterion
nagyúr
válasz
Ha csak a frekit állítod, nincs szignifikánsan nagyobb áramfelvétel. Amúgy szvsz ahol alapon nem elég egy kártya, oda tuningolva se lesz látványosan jobb.
-
adam432
tag
válasz
RetepNyaraB #20709 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek, asszem így egyértelmű számomra, hogy 6870 vapor-x mindenenek felett!
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #20682 üzenetére
Nekem corsair h50 -em van és 5e Ft ért vettem, lehet ő is jó áron jutott hozzá a h40-hez.
És az i3 fölé vette és nem alá
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
RetepNyaraB #20679 üzenetére
Én is néztem ezt a tesztet anno, csak nem tudok sokat németül.
Köszi az infót, akkor 6850-et azért elcipeli ugye? Tápot most nem akarok cserélni, arra sajna nincs most keret.
-
válasz
RetepNyaraB #20677 üzenetére
Már nem szerkeszthetem
Tehát találtam a tápodról egy tesztet [link]és ott tulajdonképpen meglehetősen elégedettek vele.
Nekem a 300W 12Volton leadva akkor is kicsit kevéske teljesítmény a rendszerhez. -
szasanyi
félisten
válasz
RetepNyaraB #20663 üzenetére
Nálam alapfesszel 950Mhz GPU-val elhasal, nem stabil.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #20594 üzenetére
Ezt ugye nem nekem akartad?
6850-es alapórajelen hozni szokta a 6870-et, az utóbbi meg kb. 950/1150-et
Ezt nem értem.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #20458 üzenetére
nope, Star Trek Online, majd Aion, illetve Firefall és RaiderZ.
-
janika24
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #20309 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #20307 üzenetére
Bocs,hogy nem linkeltem be,én el tudtam olvasni visszamenőleg több száz HSZ-t hogy megtudjam milyen kártyát lenne érdemes venni/nem venni,más miért nem tud akár csak 50-et is visszaolvasni?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
RetepNyaraB #20231 üzenetére
köszi,
kipróbálom -
csucsbicep
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #20231 üzenetére
Újonnan vettem, most 3 hónapos. Eddig nem foglalkoztam vele, de ezért is érdekelne, hogy, aki hasonló kártyával rendelkezik annak megy-e a dolog.
-
CAVDp880A
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #19844 üzenetére
És melyik az a kártya?
Mi az a manuális venti profil?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged