- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
janika24 #20320 üzenetére
Nem fog tőle megjavulni. Én legutóbb egy gyári hibás vga miatt 3x raktam fel XP-t, Vistát és Vin7-et, sőt még lapot is cseréltem alatta. ami nem volt gond, mert a régi P31-es amúgy se ért semmit, de nem lett jó. Másnap visszavittem, és kicserélték.
Meg legalább 1 évre való drivert felraktam rá próbaképp, a hiba maradt. -
zoleeno1
veterán
válasz
janika24 #20296 üzenetére
Normális, mindegyik annyin megy (az enyém is, bár az enyém "sima" oc, de mind1). Így van megírva a bios. Ha jól rémlik volt itt aki bele babrált és átírta 157/300-ra, de nem volt elég neki, hibákat csinált és vissza tette a gyárit.
westcoastog: Azok a ref karik a táblázatban, a giga oc-k alapból így jöttek ki.
-
Dani_kp
addikt
válasz
janika24 #20180 üzenetére
Én is azt hallottam róla, amit az előttem lévő zoleeno1 írt. Sok lett a vram hibás, de ha jól tudom, akkor a giga HD6850-nél is ez van. Nekem nincs ezzel tapasztalatom, de számomra kicsit illúzió romboló, hogy egy ekkora gyártó mint a gigabyte, ilyen kártyát adott ki...
Viszont a lapjaival elégedett vagyok eddig. Közel 5-6 éve csak gigabyte alaplapot hajtok
.
#20186 bundaska: én annyira nem félek a használt dolgoktól...sőt ha tehetem csak azt veszem, mert viszonylag sokat lehet spórolni...azonban ha nem is 100%-os a HD6870-en, akkor nagy valószínűséggel még gyártói gari van rajta, igaz macerás az intézése, de ha összejön és tényleg sz@r, akkor cserélik egy újra...
-
Andris837
senior tag
válasz
janika24 #20184 üzenetére
Ha korrekt az eladó és esetleg még tesztgaranciát is biztosít, akkor mindenképp jó vétel lehet a Gigabyte.
Nekem most a "jó működő" kártyámmal semmi problémám nincs. A játékok teljesen szuperül futnak rajta full grafikán.Szerk: ha új akkor nagy valószínűséggel találkozhatsz ilyen hibajelenséggel: [link]
Viszont akkor gondolom itt nincs "3 nap cseregarancia" így ha visszaküldik a Gigának a kártyát akkor az ~1.5 hónap.
-
zoleeno1
veterán
válasz
janika24 #20184 üzenetére
ja bocs, félre értettem
Gari van még rá? Személyesen veszed át, tesztelni van lehetőség előtte? Mert szerintem giga mostanában pont az a gyártó, amit ha veszel, akkor használtan érdemesebb mint újonnan, ha van rá gari és korrekt az eladó! Mert ha gond lenne vele valszeg már kijött volna rajta. Előzetes teszt nélkül, utánvéttel vagy akárhogyan én nem merném megvenni
-
miresz
veterán
válasz
janika24 #19467 üzenetére
Az visszalépés teljesítményben.6850vs6790
-
miresz
veterán
válasz
janika24 #19465 üzenetére
A 6850 erősebb,de a Gigabyte-t hanyagold. Rengeteg a hibás darab belőlük. Ezt ajánlom: Sapphire HD6850 1GB DDR5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest