- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
-
Smani
senior tag
válasz
Raidon #22089 üzenetére
Erre a tuningra annyit modanék, hogy amikor tavaly ilyenkor volt xtreme 5850 akció 32-ért abból vettem kettőt cf-be. Alapórajelük 725Mhz volt. Egyik ment 24/7-ben 1.250V-al stabilan! 985Mhz-t ami azért nem kicsit emelte meg az fps-t. Másik 840-nél megállt... Nem hülyeség a tuning.
-
Beri
addikt
válasz
Raidon #22085 üzenetére
A gyári OC fix, arra garanciát ad a gyártó (bár gyakorlatilag bármelyik kártya megy annyit, mint bármelyik OC), viszont afölött minden csak a szerencséden múlik. Ha bemákolod, olyan darabot veszel ki a dobozból, amelyik megy 1100-at. Ha nem, veszel egy toxic-ot hiperfelárral és megakad 950-en.
-
Beri
addikt
válasz
Raidon #22061 üzenetére
MSI bol ha teheted a Cyclonet vedd mert kicsit magasabb az alap orajele mint a sima 6850 nek meg a hutese is jobb vagy esetleg egy hasonlo kategoriaju Vaporos Sapphire-t.
Csak a hűtőnek van értelme.MSI Cyclone meg kicsit talan huzhatobb
Az "húzhatóbb", amelyiket bemákolod. -
L4mie
veterán
válasz
Raidon #17724 üzenetére
kettős dolog, nem akarom, hogy 1 hónap múlva összefossa magát, de mi van, ha beviszem gariztatni és nem is hibás -.-' fene hülye zöld téglalapok.
Gondolom nincs semmi tutifix program ami fixen kiszűri, ha hibás....Furmarkon simán gond nélkül elmegy 40-50 percet. nézegetem a penészesZombifánkot. -
belinho
senior tag
válasz
Raidon #17602 üzenetére
Hello!
Szerintem a legjobb 6850-t választottad, én is ezt vettem annak idején. Alapon is elég szinte mindenre, hisz eleve 860/1100-on megy. Ha egy kis tuningra szánod magad akkor az afterburner csodákra képes, hisz nem csak a gpu-nak, hanem a pci-nak meg a memóknak is adhatsz plussz feszt. Nálam alapon 950/1150-t megy s ezzel már a hátam mögött van a 6870 is, de még egy kis oc s már az 1050/1200-is megvan benchmarkokra.
A kártya oldalán van egy kis kapcsoló, amivel a cyclone ventit tudod állítani silent és performance módban.
A kártya hűtése eleve halk, de a silent mód-ban gyakorlatilag nics hangja a ventinek még terhelve sem, teszteld ki mindkettőt hallani fogod a különbséget.
Addig is jó tesztelgetést, majd írd meg a tapasztalatokat. -
-
@matthew@
őstag
válasz
Raidon #17429 üzenetére
Azon a kártyán is 1 db 6-os VGA csati van amiből neked van 2 is azt kell beledugnod. Itt látszik h 1 db 6-os csati van a VGA-n: itt az a kábel ami a dobozban van az arra az esetre van ha nem lenne 6 pin-es csatid a tápodon, és akkor általában van 4 db olyan nemtom milyen nevű fehér csatlakozó amit át tudsz alakítani. Úgyhogy menni fog vele, ne aggódj
-
zolisx4
őstag
válasz
Raidon #17238 üzenetére
Persze hogy gyorsabb a 6850 ,jó kártya ,de én azt mondom neked hogy aludj még 1 et és fuss naki hátha találsz olcsóbb 6870 es kártyát, van itt a Ph in több, bazár, bolt ahol jó áron lehet venni már ,.Nézelődj mielőtt döntesz
szasanyi
A héten volt nálam 2 napot egy asus 6950 2gb os kártya azon szépen futott a BF3 .
Csak ugye ez sem olcsó kártya és még ez sem elég mindenre ,csak ha kompromisszumot kötsz magaddal ,.Nem egyszerű ez -
zolisx4
őstag
válasz
Raidon #17230 üzenetére
Azt a kártyát vedd meg ami belefér a keretbe 6850 -6870 .
Mindkét kártya jó, nyilván a 6850 gyengébb a 6870 erősebb ,.
ez az oldal nagyon jó ezt nézd meg ,ez az összehasonlítás nem feltétlen a játékokra vonatkozik hanem maga a kártya adatait mutatja és sebességét ,nem fps ben . -
zolisx4
őstag
-
szasanyi
félisten
válasz
Raidon #17213 üzenetére
Ahogy mondták is: HD6850 kevés lesz, tuning vagylagos és akkor hogy többet fogyaszthat és jobban melegedhet mint egy HD6870 alapon - no és persze azt is lehet tuningolni, sőt van ahova már kell is az a teljesítmény többlet! A linkelt VGA sztem az egyik legjobb (és leghalkabb) megoldások egyike, és a jelenlegi árakat (és forint árfolyamot) nézve hihetetlenül jó ára van - már ha naprakész a honlapon feltüntetett ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest