- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Speedy86 #22793 üzenetére
Persze, meg biztos olyan gépek vannak bent, amin megy at Dirt3, nem?
Tanulmányi szabin vagyok itthon.
Szerintem az a jó, ha a lehető legmaximálisabban kihasználja egy játék a videókari memóriáját, és rögtön telerakja textúrával, hogy ne kelljen feleslegesen a winyóhoz nyúlkálnia. -
-
válasz
Speedy86 #22752 üzenetére
Aha. Az i5 nem hiszem, hogy kevés lenne. A 70 fok teljesen jó, a 945 MB memória is, de ha félsz, hogy elfogy, akkor lejjebb kell venni valami beállítást sajna és figyelni. Ha nem szaggat, akkor megvan a megoldás
De az ATI jól kezeli a memóriaelfogyást a tudorok szerint, attól nem nagyon lagol. Nem játszottam csak keveset a Dirttel, bocs. -
válasz
Speedy86 #22747 üzenetére
Pl. textúra töltésnél jöhet a mikro lag, de az nem negyed óra után következne, hanem rögvest, ahol olyan pályaszakasz van...
Nem hiszem, hogy elfogyna a VRAM, de Afterburnerrel simán ellenőrizheted.
Proci milyen?
a GPU használatot is látod Afterburneren; ha jellemzően kisebb, mint 99% ÉS közben a proci atomul pörög (feladatkezelő, HW monitor, mittomén), akkor ott a gond. Az is lagol, ha nem éri utol a számolás a grafikát. -
válasz
Speedy86 #22649 üzenetére
Bármi tanácsot szívesen fogadok. - Mondjuk add el nekem
!
Újabb verziójú DirectX fent van? Rakd fel az összes drivert ami a honlapján van, úgy mennie kell. Ha más nem, akkor rakd újra a gépet, telepítsd fel az új drivereket és kizárjuk hogy két driver összeférhetetlensége lenne az oka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest