Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RVR400 #23803 üzenetére
hát a linkelt teszt lótúrót sem ér FuLL-HD hoz 7770 -et betenni kb: olyan mint BMW -be Trabant motort szerelni
én is csak az 1.g Vram miatt váltottam le a 5850.CFX rendszerem mert egyre több játéknál fogyott el az 1.giga ram a kártyán
de hogy ne csak a fellegekbe beszéljek..... Saját tesztek
BF3 1920x1200 minden MAX ra téve!
hát én itt nem úgy látom hogy elég lenne az 1.giga Vram mert ~1500.Megát evett meg
no és még egy
Crysis-2 DX11.+ Ultra Text.pakk szintén 1920x1200
Itt pedig éppen hogy elég a 2.giga is mert ~1800.Mega felett evett
amit linkeltél tesztet már abból látni a hozzá nem értés mert ezek a játékok 7770 es kaliberű kártyával játszhatatlanok FuLL-HD ban ha mindent kimaxol az ember! hiába a 2.gigás 7770 de a GPU össze fossa magát mivel az még egy 6850 től is gyengébb kártya!
-
Apone33
őstag
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RVR400 #23192 üzenetére
De volt neki, már telepítésnél kékhalálozott a gépe. A vinyók közel sem mennek max teljesítményen, maximum bootolás alatt, a ventik meg az usbs eszközök nem sokat számítanak, a nyomtatónak eleve saját tápja van, a 2 VGA + proci valóban sokat zabál. Épp ezért vontam vissza a "simán" állításomat.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RVR400 #22959 üzenetére
Egen, de a lényeg itt a kárya képességein van. WonderCsabonak 6870-e van, itt meg 50-esől beszéltek, ami alapból nem acélos fullHD-ban, vagy ultrára húzott beállításokkal, hiszen ott a nagyobb testvér is elvérzik már...
Ezért parasztvakítás a 2 GB VRAM ebben az esetben. De ártani nem fog, ha pedig véletlen egy jó is tuningos példányt fog ki, még előnye is lehet -
Speedy86
aktív tag
válasz
RVR400 #22758 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, bár ennél azért jobb mert egymás után nincs több akadás
Ha hazaérek megnézem ezt a live dolgot. Lehet valami hülyeség kavar be. Bár nem értem, akkor miért nem mindenhol. Remélem ez a vsync megoldja a dolgot. Nálad ez be van kapcsolva és úgy megy fullosan?
-
-
belinho
senior tag
válasz
RVR400 #21985 üzenetére
Én pont ezért vettem meg az MSI Cyclone-t mert a 9cm-es pwm-es venti eleve garancia volt arra hogy halk lesz és alacsony fordulaton fog menni ellenben a többi gyártó által favorizált 7,5cm-es megoldásnál. Ráadásul két profilt kapcsolhatok a kártyán, silent módban még terhelve is alig lehet hallani. Nincs műanyag burkolat a hűtésen, így a levegő szabadon áramolhat, nincs légellenállás. Egyértelmű volt hogy ezt veszem!
Bár ha most kéne vennem akkor az a 46K-s vételár nekem se érné meg, de annak idején 37500ft-ért kihagyhatatlan volt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
RVR400 #19371 üzenetére
Hát nálad a végigtolás BF3ban Full AAval nem tudom hogy sikeredett, persze lehet neked elég a 20-25FPSis, nem te lennél az első sem az utolsó aki ezt állítja.
Igaz hogy BF3 alatt a GTX570re is panaszkodnak de a te 6870ed tökéletesen futtatja.
Nem akarod nekem adni, lehet valami spéci 6870ed van. -
belinho
senior tag
válasz
RVR400 #19259 üzenetére
Olvass már visszább egy kicsit mielőtt beleszólsz. Senki nem beszélt itt az egyventis kártyáról, pontosan a dual ventis hőcsöves XFX-ről volt szó, a gyerek olyat vett aztán írja hogy milyen csendes jó kártyát vett, erre meg Miresz, hogy ez a leghangosabb 6870.
A teszt szerint meg pont ez a leghalkabb szóval erről ment a vita, meg arról hogy én inkább hiszek a tesztnek, mert ott egyszerre vizsgáltak többféle 6870-t azonos gép, hőmérséklet,zaj viszonyok mellett. Miresz meg nem egyszerre vizsgálta a kártyákat, szóval már az eltérő hőmérséklet is jelentősen befolyásolta azt amit ő mért, hallott.
Egy szó mint száz a tesztnek van igaza, csak ezt Miresz nem tudja elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest