- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Az sem rosz!
Bár az tuti ez a kártya mióta megvan (pár éve) csak egyetlen vga kábellel hajlando menni ezzel a monitorral tökéletesen. Akármilyet vettem eddig mind rosz volt valamiért csak ezzel 1 hajlandó menni. DVI meg ilyeneket elfelejthetem se kép se semmi! Annó kérdezgettem itt de soha nem derült ki a válasz rá. Vannak homályos voltok az tuti.
-
Miota höfok es terheles vedelem van a kartyakban, a Furmark az elektromos szamlaterheles tesztelesen kivül nem jo semmire
GPU igenyes jatek kell oda, vagy olyan, amelyik erzekeny a tuningra. Utobbiak pl. a Dirt sorozat, vagy a Witcher 2 (meg nyilvan meg sok masik)(#27202) Runo @ az egyszerüen nagyon ratyi overclock volt
de legalabb hamar kijött. Siman lehet, hogy ket ora mulva dobja el magat...
-
varmi2
nagyúr
Egy bizonyos hőfok felett igen. De lehet instabil a gpu 70 C-on is, ha kevés a fesz neki. És ebben az esetben semmi köze a hőmérsékletnek az instabilitáshoz. Sőt tovább megyek, ha egy videokártya a hőmérséklet miatt instabil, az már régen rossz. Ott már erősen hűtési gondok vannak.
-
Roba
tag
Elégedett lehetsz, ha ilyen jól tuningolható
. Egy ilyen 5850-nél nem hiányolnám a 6870-et. Azért sem, mert ehhez a teljesítményhez 6870-nek meg el kellene érnie a 990 mhz-es magórajelet és ha ez sikerül neki alapfeszen (csak a legjobban sikerülteknek), akkor az csúcsra van járatva. Ellenben a tiedben lehet még kb. 15-25 mhz ún. biztonsági tartalék, amit nem aknáznák ki. Ezért tartom jobbnak az 5850-et, ha még olcsóbb is nála, akkor pláne.
Miért tartod jobbnak a tiédnél a 6870-et? A sebessége miatt? Kizárva. Fogyasztása miatt? Nem számottevő a többlet. Egyéb szolgáltatása miatt? ?
Hát nem jobban mutat a GPU-Z-ben 1440 shader proci, mint az 1120? De már lehet én vagyok elfogult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged