- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
nem akarom leírni az amd-t, de mostanság rút idők járnak rá... saját tapasztalataimat is latva véve, az x2900xt (nekem asus stalkeres volt) nem végott földhö za teljeesítményét illetően, azóta már nincs is meg, sőt, sztem az új drivereket meg már nem is erre fogják a legjobban optimalizálni, függetlenül atól, hogy egy igen fiatal kártyáról van még azért szó.
-
greatchaos
addikt
na, elmondom, hogy sirtec 550-st vettel elsőre az asus 2900xt-hez, /mustárban, bár bánom mint a kutya - de sürge volt, és csak ott volt azonnal/ aztán mivel messziről mentem érte, kipróbáltattam a szervízben... ott egyből csóválták a fejüket, hogy enje benje, kicsi lesz ez a táp, vegyek nagyobbat... /egye rák, vettem egy 620w-osat...
namármost a kártya szombaton lesz két hetes, de egy kaki /5000+ x2 társaságában/, mert stalker 30fps körül szalad (1280x1024 minden max) tehát, kicsit csalódás... másrészt meg 2dben vacakol, de az a gáz, hogy 3d-ben meg nem, és kiszámíthatatlan, hogy mikor jó, mikor nem jó
- ill alap órajelen rendszeresen megáll, hogy a vpu recovery visszaálította ... kérdem én, hogy mire, mert alapon ment
máskérdés: egy 2900pro-ra is beneveznék, kérdem, hogy ahhoz elegendő lenne-e az aláírásomban lévő tápegység?
-
greatchaos
addikt
best buy lesz ez a 2900pro - ha ennyi tuning lesz mindegyikben...
-
greatchaos
addikt
na, jól megszvtam a 2900xt-vel... 2dben elhányja magát - nem tomm miért, de pl explorerben nem jelenik meg pár dolog, mozilla alatt linkeke, esetleg törik is (3dben nem!) - esetleg valami ok? - catalist 7,9-s driver
a kártya egy asus hd2900xt - stalker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest