- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman1979
csendes tag
Úgy hogy internetett váltottam,és itt a PH-n még a régi internet címem volt meg.
Na most azt az adataimnál áttírtam és már ugrott is a mutatvány.
Onnantól kezdve a felhasználónevem és a jelszavam nem egyezett meg.
Kellett csinálnom egy új felhasználónevet és így lettem újonc. -
rocket
nagyúr
Ebben az arkategoriaban ahol a hd2900xt van ki akar AA(mar ha tamogatja persze a MSAA-t a jatek)/AF nelkul jatszani ha lehetosege lenne megfelelo sebeseggel szurokkel futtatni a jatekokat?
300 mernok, 4 evi munkaja erre eleg a sok 100millio dollarrol nem is beszelve amit rakoltottek, csunyan beneztek mi varhato majd 2007-ben jatek fronton, raadasul 6 honapot kesett a kartya es meg mindig ugytunik koran jelent meg.
[Szerkesztve] -
varga911
senior tag
Egyhamar nem, de egyszer igen. Bízok a PH-n működő bazárosok beszerzési tapasztalában.
@Abu85: 3206MHz-re húzott E6300 alapfeszen, 965P csipszetes alaplap, 2GB RAM, 1 db merevlemez és 1 db optikai meghajtó, X-Fi Xtrememusic, Laing DDC 1T plus.
Ezek lennének mellette.Szerintem annyira nem vészes...
-
varga911
senior tag
Ha Keldor papa azt mondja nem száll el, hát akkor nem száll el...
Azért a gddr4-esre fáj a fogam mert gyárilag magasabbak az órajelei, 750/900 helyett 825/1200 (nem vagyok biztos benne, nem kéretik megkövezni) És vagyok annyira sznob, hogyha már veszek valamit, és kétfajta van belőle, akkor a jobbikat veszem.
Idáig egy HD2600 XT-n agyaltam, de be kellett látni hogy dx10 alatt nagyon kevés amit produkál...
Mod: Alvin: Nem kínzom, csak 458-on használom mindenféle fesz emelés nélkül.
Üdv.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Pedig nem hiszem, hogy nem lehetne csinálni egyet, ami lehűti ezt a szörnyeteget
Amúgy mikorra várható driver fronton, hogy végre szoftveres támogatást is odatolnak az R600 alá, mert jönnek a ''DX10''-es címek és ha ennyivel lassabb, mint DX9-ben, akkor nagyon csúfos korszak elég nézünk
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát elég szépen kigyúrták a K10-et. Tudván néhány végleges paraméterét ennyit minimum jósolok neki.
Elég infó áll rendelkezésre, hogy megtegyük a tippeket.
Szerver oldalról egy ideig legyőzhetetlen lesz a K10 minden téren, főleg a többutas szegmensben mutatkozik majd meg a független HT3 linkek pokolian nagy előnye.
Asztali szegmensben akkor verhető, ha az Intel nem fut órajel problémákba.
Az SSE feldolgozásban egyértelműen nem tud mit kezdeni vele az Intel, a 32byte-os utasítás betöltés natív 128bit-es feldolgozókkal eléggé erősnek tűnik, az Penryn rendszerek korlátozva lesznek a 16byte-os utasítás betöltéssel még akkor is ha ennek a szűk keresztmetszetnek a kompenzálására van egy 64 byte-os tároló pufferük.
Egyszálon futó alkalmazásban viszont jobb lehet a Penryn, mivel ilyenkor megnöveli a használatban lévő mag órajelét a másik mag kárára. Többszálú alkalmazásnál már a K10 lesz előnyben főleg akkor ha minden mag memóriaintenzív feladatot kap. Ebben az esetben az FSB busz nem tudja kiszolgálni az Intel rendszerét és nem tud maximális hatékonysággal működni a processzor. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Amikor leülnek a fejlesztők írni egy qrva algoritmust a játékra. Pár játékban már van ilyen megvalósítás. Age Of Empire 3, Call Of Juarez (D3D10 patch)... Elvileg jön majd a STALKER-hez egy ilyen patch. Az UE3 motort használó cuccokhoz pedig mindenképp kell majd valamit összehozni.
Az a lényeg, hogy mostani MSAA megoldás nem lesz használható, így a fejlesztőknek kell valamit alkotniuk. Az nv és az AMD driver iró csapata, pedig a földhöz veri a fenekét örömében, hogy nem kell az AA-val szarakodni a jövőben. -
szab.tam
nagyúr
Gaboo007 is kérdezősködik a 8800gtx -> 2900xt ügyében. csak ott gyanítok valami mást is a háttérben. ha jól láttam, neki egy fullhd-s lcd tv-je van, mivel írta, hogy 1920x1080-ban akarja nyomni. az lcd tv-s topicban pedig láttam, hogy ezzel a natív megjelenítéssel lehetnek gondok. remélem nem ezért aklarja cserélni, mert akkor ott más lehet a gond. persze ez csak találgatás a részemről, mert még nem válaszolt, hogy mi a csere oka....
-
Drizzt
nagyúr
Így ránézésre láttok valamit a konfigomnál, ami parás lehet driver szempontból Pista alatt? A hangkártyákkal mi szokott lenni a gond? Mintha azt szídná mindenki.
Meg 32, vagy 64 bitest inkább? Lehet kipróbálom akkor én is.
Alvin: nálad a monitorokat lehetetlen követni.Nálam kb. azóta is ez van meg, s meg vagyok vele elégedve még mindig. Filmekre nagyon jó, játékoknál a v-synchet nagyon nem árt bekapcsolni.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
World In Conflict preview verziója járt nálam (amúgy a játéka stílusa nem jön be), hát tényleg nem semmi grafikája van, viszont VRAM kell neki nagyon-nagyon. Bővebben a jövő pénteken megjelenő PC Guruban
Szerk: a preview verzió nem ment a HD szériával, remélem a demóban már nincs ilyen hiba.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Tipp: A négy ''render'' egységből egy nem teszt oké, letiltják és lesz egy háromnegyedes HD2900Pro álá X1900pro. Aztán ha lesz majd RV670, az ugyan ez lesz gyárilag csak sokkal olcsóbb előállíthatósággal, az meg lesz HD2950pro. Ha meg 1x kijönne az R680, gondolom az meg HD2950XT/XTX lesz.
SZ'al 240 stream-re tippelnék.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Nem okoskodni akarok de ha igaz amit irtál tehát mindegyik ati kari a sapphire gyárban készül akkor a többi gyárto miért ad rá 3 év garit a sapphire meg egyet??????
És egyébként is mi értelme lenne ennek?
Nekem már több mint 1 éves az xp-m és semmi baja.Pedig nem vagyok egy nagy szakértö inkább játszom.
[Szerkesztve] -
-
AirBooms
addikt
Ehez a WinReinstall dologhoz meg annyit tennék hozzá, hogy nekem már kb. 10 hónapos XP-m van és semmi gond nincs vele. Csak karban kell tartani... túlélt már 1 alaplapcserét, 2VGA cserét, 1 procit és 1 memóriabővítést is. (2-ről 4GB-ra igaz 32bit-es így nem látja mind) Nagyon én se válnék meg attól a Windows-tól, bár manapság egyre kevesebbet használom... Vista x64 nekem jobban bejön! Aki meg azt mondja, hogy havonta újra kell tenni, mert neki mindig tönkremegy blablabla, annál valszeg User Error van.
Tökéletesen egyet értek veled! -
Komplikato
veterán
Nem akarok senkit elkeseríteni, de nem véletlenül lesz 1GB-os is 2900-ből, meg lenne fogadásom, hogy a köv. NVidia GPU (G90? G92?) mellé is raknak ennyit, sz'al lehet neked lesz igazad, és komoly DX10 stuffhoz az 512 is kevés lesz.
Azért az is elgondolkodtató, hogy már elég régen van olyan játék, ami simán kihasználja az 512MB VRAM-ot játékban akkor is ha NEM nagyfelbontsban nyomja valaki, és akkor az még csak DX9. DX10 kártyának meg nem viccből kell tudnia 8096-os textúranéreteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Amazon Kindle
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest